Campazzo tesne pred koncem 12 bodu, TIP OK*4*
Campazzo tesne pred koncem 12 bodu, TIP OK*4*
Volejbal ze sekce zápas Chaumont hladce 3:0
FC Wacker Innsbruck - CASHPOINT SCR Altach 0:4 FT
tip výhra hostů, bet OK
*8*
Takový zápas se jen tak nevidí. V první půli byl Innsbruck jednoznačně (JEDNOZNAČNĚ) lepší. Altach nevěděl co dělat a stav mohl být klidně v poločase 5:0. Jenže gól nepadl a stav v poločase byl 0:0. Do druhé půle nastoupil úplně jiný Innsbruck. Hra se vyrovnala a tak až v 58.minutě nastoupil Dedič. To jsem si byl jistý, že teď začne Innsbruck dávat góly. Ale bylo to naopak. Za 5 minut dal Altach první gól a během 12ti minut tři další. A když se čtvrt hoďky před koncem prohrává o 4, tak s tím moc dělat nejde. Ještě bych dodal, že 18ti letý Matthäus Taferner odehrál skvělý zápas (hrál ho celý) a jestli tak bude pokračovat, tak v Rakousku dlouho nevydrží...
S výsledkem jsem tedy maximálně spokojen, i když to co se odehrávalo v první půli bylo na míle vzdáleno mému preview...
*16*
Zadar win 78:77, OK
sialeny match, sialeny zaver, ale zvladli to...
3195|
ad. Innsbruck - Altach
Sestava Innsbrucku dnes vypadá takto :
Knett - Klem, Maranda, Meusburger, Hupfauf - Henning, Taferner, Kerschbaum - Kiprit - Horvath, Gründler a Zlatko Dedič je jen na lavičce! Nevím proč je jen na lavce, ale jsem za to rád. Zajímavé asi bude sledovat 18ti letý talent, Matthäuse Tafernera, který v B týmu Innsbrucku podává dobré výkony (21 zápasů, 2 góly, 5 asistencí).
3194|
Kližan KO - nestačí mu 5-3 a servis ani 2 SP
Tip! Ajax Amsterodam | Datum zápasu: 23.4.2019 20:45 | Tip: Ajax Vítěz Holandské ligy | Kurz: 1.6 | Vklad: 4
futbal o 18:00*4*
Dotaz v sekcii Sázkové kanceláře
Catarina KO
Hazena 24.4 česká extraliga
Dukla - Karviná tip: 2 @1.8
Fortuna, tip
Po prvním zápase, který se odehrál predevcirem v Karviné, si nedovedu představit jiný výsledek než výhru hostů. Karviná se opět vrátila na výsluní české házené a už druhou sezónu je nejlepším týmem u nás. Všechny 4 vzájemně zápasy tento rok vyhrála Karviná a to vcelku s přehledem. Poslední v Karviné o čtyři branky a to byl rozdíl v poločase už o 7. Kdyby pražská dukla neměla mladého Patzela, tak by zápas skončil debaklem. Karviná je bez absenci, to pouze pražské dukle chybí pocit Reichl a prave křídlo Jeníček, plus Sviták, bývalý klíčový hráč Pražanů, který po zranění kolene ještě není vůbec fit a spíše nezasáhne do děje zápasu. Kurz 1.8 rozhodne beru, do 1.5 bych bral všechno.
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden zápas z Rakouska *16*
Tip! Boston-Toronto | Datum zápasu: 24.4.2019 01:00 | Tip: under 1,5 | Kurz: 1.92 | Vklad: 2
v sekcii basket nieco dnes...
Tip! Panathinaikos - Real Madrid (3.z | Datum zápasu: 23.4.2019 20:00 | Tip: F.CAMPAZZO nad 9,5 | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
Tip! Sanchez Izquierdo - Catarina | Datum zápasu: 23.4.2019 11:30 | Tip: Catarina | Kurz: 2.5 | Vklad: 2
Milwaukee 4:0 na zápasy OK