Jaloviec KO
Jaloviec KO
nazor na ucast vo volbach v sekcii ostatne*8*
Tip! Plíšková - Halep | Datum zápasu: 29.3.2019 02:05 | Tip: Halep | Kurz: 1.64 | Vklad: 3
Tip! Agamenone - Galarza | Datum zápasu: 28.3.2019 16:30 | Tip: Galarza | Kurz: 1.57 | Vklad: 3
Tip! Van De Zandschulp - Jaloviec | Datum zápasu: 28.3.2019 09:00 | Tip: Jaloviec | Kurz: 2.5 | Vklad: 2
PSG-Chelsea 2:1
Jen půl OK*15*
PSG jasně lepší a když už se všichni připravovaly na prodloužení, tak si nechaly dát v 91 na 2:1 a konec s LM
Akovka z NBL easy KO, Svitavy dostaly hrozny ranec, když nebránily *13*
Hannover-Jadran 9:8, over KO*10*
3101|
3100|
3099|
slavia ban...snad neprijde sparta *9*
Anderson-Bardosa 4:6,6:1,6:4...tip..KO
Sory,bol to boj zo zlym koncom.
3098|
Hele nevim ani moc co napsat a ne zrovna k týhle situaci, ale obecně k posledním měsícům. Nechápu, že x lidí má pořád potřebu se k něčemu vyjadřovat, rejpat atd. Za prvé proč kazit atmosféru místa, kam se člověk jde po práci nebo při práci pobavit a něco si přečíst. Za druhé místa kde se dá vydělat peníze a že vůbec mají někteří čas se tímhle zdržovat místo hledání a přemýšlení jak vydělat. Teď opravdu vůbec nemířím k níže uvedené "hádce" tam to shrnul dokonale eurusd a podpis pod něj. Spíš obecně sázení je čím dál těžší a upřímně i najít lidi s nějakou kvalitou a ochotou infa tipy sdílet je těžké a tady se poslední dobou místo vděku nebo uznání za snahu spíše řečí kraviny a maličkosti a riskuje se, že to některé přestane bavit do této atmosféry přispívat. Upřímně i pro mě kvůli některým v poslední době není provozování tohoto webu tou zábavou jako kdysi a to je to "moje dítě". Takže chápu ztrátu motivace některých a je mi to samozřejmě líto. Zkuste se prosím všichni zamyslet.
Prosím o objasnění. Děkuji
tip v sekcii futbal *4*
Do podobných diskusí se už nezapojuji, ale nazývat tipéra "šášulou" kvůli zavádějícímu textu je přece jen trochu moc. Kdyby tak učinil tzv. běžný diskutér, dostal by zřejmě ban...
Tip! Hannover-Jadran | Datum zápasu: 27.3.2019 18:30 | Tip: Over 19,5g | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Tip! Starseries Celkový vítěz | Datum zápasu: 30.3.2019 03:00 | Tip: ENCE | Kurz: 4.33 | Vklad: 2