TiperSVK |
18.3.2019 10:13
Tiez sa priklanam k underu, dava to logiku ze tí kotlebovci a harabinovci nebudu mat chut ist volit opatovne..
tiperik17 |
18.3.2019 10:38
ja som volil harabina v prvom kole. v druhom kole idem urcite volit caputovu. smer treba poslat kade lahsie.
Na druhej strane je ale nemala skupina, ktorá z rôznych dôvodov nešli voliť a ovplyvnení predvolebnými prognózami o jednoznačnom víťazstve si povedali že stačí ísť v druhom kole. Takže síce sa skôr prikláňam k tipu na under ale za dva týždne sa ešte mozu udiať rôzne veci ktoré môžu zburcovat voličov k vyššej účasti
Presne tak, ja by som este pockal... Dnes by som volil under, ale Sefcenko zacina s agresivnou kampanou s cielom pritiahnut aj volicov Harabina a Kotlebu, takze nakoniec moze byt pred 2. kolom mobilizacia volicov na oboch stranach.
thorshammer |
18.3.2019 11:41
To som zvedavý s čím môže Sefcenko osloviť Kotlebovych voličov...
Budlo...suhlas hral by som under podla mna hranica vysoka ale je Budlo absolutne jasne ze Fico nebude kandidovat na ustavneho sudcu? /to tvrdi Sefco..vies preco to Fico oznamil...aby sa Sefca novinari nepytali ci by ho ako prezident vymenoval za ustavneho sudcu/..lebo toto ludi riadne drazdi ze by si Fico kupil beztrestnost/.. co ked zvolia 26.3 ..ja neviem napr. 3-5 sudcov a Fico bude kalkulovat ze ak by vyhral Sefco pojde v dalsom kole kandidovat na ustavneho sudcu /veris Ficovi ze kandidovat definitivne nepojde???) ..ja mu neverim ani slovo...nasledne by to bola panika medzi ludmi a podla mna by sme isli nad 50%...
presne ako pises eurusd, Fico klame, ked tvrdi, ze nepojde kandidovat za US. Stavim sa o hocico, ze ak Sefco nejakym zazrakom vyhra, tak si to odovodni, ze on predsa povedal ze nepojde za sudcu, ale pojde rovno za predsedu US. Takze dost ludi pojde volit aj proti tomuto. Avsak ako pisete viaceri, za 2 tyzdne sa toho moze zmenit este vela.
Eurusd: Verit Ficovi ze nebude kandidovat? Nespominam si ani na jeden pripad, ze by bol nejake svoje podobne vyhlasenie dodrzal alebo myslel vazne. Ak by sefcenko bol prezident, ide na ustavneho sudcu, potrebuje beztrestnost na 12 rokov ako sol.
Thorshammer: Vsimni si, ako odvcera otocil a uplne prebera slovnik a temy extremistov. Samozrejme, ze to u neho neposobi doveryhodne, ale cast (vacsia cast Harabinovych a mensia Kotlebovych) volicov mu na to mozu skocit. Uz aj konspiracny web Hlavne spravy, ktory v 1.kole tlacil Harabina, zacal propagovat Sefcenka ako pre svojich sympatizantov lepsiu volbu. Z ich strany (Sefcovic, Smer, konspiracne media) to bude na Zuzanu drsne, bohuzial. Dockame sa zrejme este horsich svinstiev ako vo fotosope upravovaneho nosa.
Dikes Budlik za nazor... no a ked si citam ten tvoj druhy dodatok a budu na Caputovu utocit ludi to este viac vyprovokuje ist znova ten jej hlas za nu hodit, hoci by inak nesli lebo by sa spoliehali na to ze Sefco nema kde ziskat 450tis. hlasov.
thorshammer |
18.3.2019 12:24
budlik, ako to je jasné, ale koľko ľudí je mu schopných naozaj uveriť a ísť mu hodiť ten hlas ved tie jeho taraniny o Bohu odrazu, ktorého objavil asi až v včera a dristy proti migrácii a sociálne cítenie s platom 30 800 € vyznievajú fakt komicky *5*
thorshammer |
18.3.2019 12:26
Veď Harabin ich so zuzkou volal siamské dvojčatá *12*
Thor: Zabudol si este okolo 6 000eur k tomu tych 30 800 to je zakladny/ mesacny plat. Raz sa v diskusii niekto opytal ci je to jeho rocny plat? *9*
Sevco ked hovori je uplne ale uplne umely len musi stale opakovat co mu nahovorili /na silu/ hoci o tom vobec nie je presvedceny..to je najhorsie a clovek to v pohode vidi a urobi si sam svoj nazor. Zuza neuhne ani jednej otazke..
BobSinclair |
18.3.2019 12:46
Staci aby bylo na 2.kolo na vikend pekny pocasi a bude under jak vino, ve finale se velka cast lidi vys*re na volby a pojede na chaty... *2*
thorshammer |
18.3.2019 15:47
eur, ročný no, to určite *9* inak zuza neuhne otázke, ale to sú tak prázdne reči že až, to su úplne omáčky co ona hovorí... 5min ju počúvaš a nevieš co vlastne povedala. To nie je štýl vyjadrovania ktorý mam ja osobne u politikov rad... Zeman z nej na prvej návšteve urobí totálnu kravu podľa mňa *9*
Zeman sa zvykne slusnejsie spravat len k takym hovadam, ako je on... Napriek tomu si nemyslim, ze by si k nej dovolil, v c.-s. vztahoch je stale nepisane pravidlo, ze sa predstavitelia statu k sebe navzajom spravaju s uctou, aj ked su politicky inde... Takze bez obav. No a s tymi omackami s tebou nesuhlasim, Zuza hovori velmi vecne a k teme. Naopak, Sefcenkova rec, to su len frazy a momentalne rychlo naucene klise o narodnych a krestanskych hodnotach, ktore v sebe neuveritelnym tempom nachadza v poslednych dnoch.
*9*THor.: Ok v pohode - tebe sa nepaci a naopak mame tu 40% zucastennych volicov, ktori su spokojni. Ona sa nebude hadat lebo vie ze bude zbytocne minat energiu..*9*. Sefco, Harabin Koteba hovorili o tom co ako prezidenti nemaju sancu ovplyvnit ale nezapacili sa..cavoo
thorshammer |
18.3.2019 17:13
eur, ja nehovorím o hadaní... Ale tak máme asi iný názor no... To je ok. *4*