V sekci hokej tip na dnešní tipsport extraligu. Gl
V sekci hokej tip na dnešní tipsport extraligu. Gl
Tip! CR-DEN | Datum zápasu: 6.12.2018 19:30 | Tip: Under 2,5 CR totals | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Tip! Miklová - Orlova | Datum zápasu: 6.12.2018 10:00 | Tip: Orlova | Kurz: 2.25 | Vklad: 2
Paraguayi i Bolívie KO, Sport sice lepší a dominoval doma jako vždy, ale gol dal jen jeden, Olimpia promrhala 1. poločas a ještě navíc v závěru inkasovala vyrovnání a na penalty prohrála. Co se dá dělat, takže omluva.
Satoranský OK, 7 asts.
Arsenal na Manchesteru jen 4 rohy - over 4,5 rohů Ko
United vs Arsenal DNB 2 , Void
Rumunsko - Nemecko h2h v skupine D OK, rumunky zasluzene vyhrali skupinu
Sledujete někdo MU-Arsenal? Zatím docela jatka.. jeden skluz za druhým a zápas hodně vypjatý. Mohla by klidně padnout červená, kór když se jedná především o obránce nebo DZ. U Tipu kurz 4,8, že bude červená. Co myslíte, má to hodnotu a šanci? *9*
Al Ahly ft:2-1 (0-1), tudíž tip na 1/1 KO *15*
Cau chlapi, mate nekdo zkusenost s poptanim u Tipsportu nebo jine ceske SK na vypsani "custom" kurzu na presny vysledek hokeje, ktery neni v nabidce?
Napr. nejvyssi presny vysledek vypsany je 7:1 ale ja bych rad vsadil 8:2.
Ma to smysl jim psat a pozadat o to (pripadne komu takto napsat napr. v Tipaci)??
Diky za info *5*
Komárno - Spišská No Ves - handicap -9,5 Komárno, KO
Jeřábková over 3.5 OK *4*
SR20 - Dukla Trenčín 0:5 @1,8 3/5 OK*4*
možno som čakal od mladíkov trošku väčší odpor, Dukla poľahky a s kľudom potrestala ich chyby a bez stresu zápas dohrala, v bráne Trenčína síce 2ka Šimko ale za celý zápas riešil možno 1-2 vážnejšie situácie...
Křídla sovětů - Almaz Čerepovets 2:3 OK *4*
2.58 na Almaz parádička...já se držel SBR ..střelecky zcela vyrovnaný zápas, ale Almaz má lepší kvalitu, Almaz si nechal snížit 1 vteřinu před koncem 2 tř. naštestí to nic nerešilo...
Tip na sobotu v sekci fotbal.( 1. česká liga)
Tip! Al Ahly Cairo - El Gounah | Datum zápasu: 5.12.2018 19:00 | Tip: 1/1 | Kurz: 2.13 | Vklad: 1
2641|
Tartu zeny +6, ML OK
Mohonko, díky za Tartu, poslední čtvrtka rozhodla *4**4*