Tip! Baskonia - Fenerbahce | Datum zápasu: 26.4.2018 21:00 | Tip: Fenerbahce ML | Kurz: 2.09 | Vklad: 2
Tip! Baskonia - Fenerbahce | Datum zápasu: 26.4.2018 21:00 | Tip: Fenerbahce ML | Kurz: 2.09 | Vklad: 2
tip v sekci hokej *4*
Skor ako tip tak len namet k diskusii...bayern real az prehnana favorizacia domacich.za domacich nebude chytat neuer,zraneny je vidal aj alaba...hostia v lige uz im o nic nejde a v poharoch su dominantny...skusam neprehru realu @1,85 podla mna velka hodnota vzhladom aj na h2h
Tip! Mol cup | Datum zápasu: 25.4.2018 18:00 | Tip: Over 2,5 gólů | Kurz: 2.01 | Vklad: 2
Dotaz,funguje vam Vicoria tip,jel mi naposled vcera cca. kolem pulnoci,diky za info
Euroliga info: Hines a De Colo stale out za CSKA, kym Khimki je full.....Khimki tu nepritomnost dvoch prakticky naj hracov CSKA musi doma vyuzit ak chce pomyslat na zdramatizovanie serie, t.j. podla mna obmedzit hosti pod 85 bodov, hrat agresivnejsie v obrane...CSKA tiez vonku hra viacej z obrany a snazi sa to tempo kontrolovat, nuka sa mi under 171 (ale len 1/5)...
Sergio Llull by mal nastupit za Real, i ked nik nevie, v akej bude forme, no podpora minim. z psycholog. hladiska pre domacich. PAO vonku hra horsie ako doma a podla mna Real by toto mal zvladnut, ale -6 sa mi hrat nechce, skor mozno v livku ak by PAO zacalo dobre a ten hcp siel niekde na -3.5 cca...
2190|
nieco z Polska v sekcii...
ten naber na tu ligu je zalostny, takze len tak zlahka podla infa na pol. serveru...
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 25.4.2018 11:30 | Tip: Estónsko + Ukrajina | Kurz: 1.81 | Vklad: 1
Zajtra 1b divízia
Rumunsko - Estónsko
Ja neviem ale prídu mi tie kurzy hrozne prestrelene , áno Est s bodom proti Jap (kde to bolo ale “one-Way”, Japonci sa dlho nevedeli presadiť a pri Est stalo šťastie ) Iná vec je ale zápas s Ukr tam minimálne v streleckých pokusoch. S tymu vyudvihnem mladíka Arrara a Jedného z top hokejistov krajiny Roobu. Inak je to vyber z Estónska . A teraz si nemôžem pomôct Rum su nováčik , 0-3 s UKR, 3-8 s Litvou ale Rumuni držia veľmi dobre strelecky krok (mylsim ze v oboch. Prípadoch výrazne prestrieľali súpera , efektivita ale uz je iná šálka kávy) celkovo ten vyber je zväčša z MOL (Czikczereda + Brasov ) i keď je to jeden z užších výberov, mylsim ze tým Estoncov môžu potrápiť , Ono favoritmi budú ale nie az taký ako ukázuju kurzy . Je tu viacero variant , i keď Estonci hrajú zatiaľ dobre dozadu resp golman Koistma zachytal, naopak si myslim ze 3-4 hráči a za nimi celkom priepast, U rom sa mi to zdá vyrovnanejšie , Myslim ze @ na Róm dosiahli strop , ma to vypísané uz väčšina SK , viac menej je to diskusná otázka o výkonnosti oboch , je to stale nižšia s divízia a keď Rom zvýšia efektivitu nemusí to byt márne *8*
Leiston - Needham AH -1 2:0FT OK
Spennymoor Town vs AFC Telford Utd 1 1:2FT KO
Tak napůl. Spennymoor i proti deseti z toho 3 hráči U20 a stejně lehli :(
v Kaunase kto skusil aj under 152 OK *4*
Liverpool - AS Řím 11 rohů - over 9,5 rohů Ok
2188|
Tip! SWE - ČR | Datum zápasu: 26.4.2018 19:00 | Tip: SWE | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
Trenčín ko
Bohužel nemám čas dneska něco psát tak snad jen pro inspiraci:
Leiston - Needham AH -1 @1,78 4/10
Spennymoor Town vs AFC Telford Utd 1 @1,9 5/10
k tomu druhému jen tolik že domácí sice bez formy, ale dneska je poseldní šance jak se poprat o postup. Hosté jedou s mladým týmem hodně obměněným a nehrají prakticky o nic a já doufám že domácí konečně zaberou a vyhrají mají jednu z posledních možností jak se prokousat do PO a získat když ne postup tak nějakou libru k dobru která se v těchto soutěžích dost hodí!!
GL FULHAM
Ak niekto nejako zahral tak svk u18 prehrali 5:6sn takze hcp+2,5g ok