2173|
2173|
Nevím když se tak dívám na to finále tak za @4,8 se prostě Třinec musí zkusit. Kometa bezradná bezmocná. Třinec rychlejší kombinačně jasně lepší. Pokud teď nevyužije Kometa přesilovku, tak si myslím že by to mohlo klapnout. Kurz je hodně pěknej
Tip! Espanyol - Eibar | Datum zápasu: 18.4.2018 19:30 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.9 | Vklad: 1
Tip! Děčín - Svitavy | Datum zápasu: 18.4.2018 18:00 | Tip: Děčín ML | Kurz: 1.7 | Vklad: 2
Tampines - Hougang ft: 4-0 ok *4*
Tip! B. Bystrica - Trenčín | Datum zápasu: 18.4.2018 18:00 | Tip: over 4,5 | Kurz: 1.64 | Vklad: 2
Tip! Djoliba - MFM FC | Datum zápasu: 18.4.2018 19:00 | Tip: Djoliba | Kurz: 1.71 | Vklad: 2
2172|Zatim velmi vyrovnaný zápas, i kdyz H2H 1-0 pro Noleho
Tip! Dinamo-Partizan | Datum zápasu: 18.4.2018 18:15 | Tip: Over 20,5g | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! Jug-Hannover | Datum zápasu: 18.4.2018 18:30 | Tip: Over 20,5g | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
nieco z Litvy v sekcii (nema to Pinna, takze preto tam)...
v norskej hadzanej zeny, dnes posledne kolo, hra sa o postupovu osmicku do play-off (Gjerpen, Molde, Oppsal). Pri rovnosti bodov rozhoduju vzajomne, najlepsie ich ma Gjerpen, potom Molde a nakoniec Oppsal. Ak vyhraju vsetky 3 spominane muzstva tak do play-off pojde Gjerpen + Molde. Hram Molde uz je fer kurz po vcerajsich 1.7 ale vyhrat by mali, Stabaek isty zostupujuci, ma problemy medzi hrackami a trenerom posledne zapasy to vyvrcholilo...nesuhlasili s volbou trenera uz pred sezonou ale vedenie si trenera presadilo so zmluvou na 2 roky, avsak po tejto sezone a zostupe trener odchadza do madarskeho Debrecenu, proste hracky nechcu hrat pod tymto trenerom, otazka ako dnes nastupia. Stabaek ma aj problemy so sponzormi, nemaju zabezpecenu este ani polovicu rozpoctu na dalsiu sezonu. Molde naopak, motivacka v boji o play-off, full kader s ich talentovanou spojkou Dahl + uzavreli novu zmluvu s hlavnym sponzorom, na dalsie 3 sezony maju pokryty rozpocet, cize iplne ine starosti ako Stabaek.
Dee Bost je out za Strasbourg. Vie niekto ci aj Wright alebo bude hrat? Som len cez mobil teraz...
Tip! 2ako norský pohár | Datum zápasu: 18.4.2018 18:00 | Tip: nad 4,5 + nad 4,5 | Kurz: 2.25 | Vklad: 3
Postup LA o parník ko
I keď všetky zápasy len o gól ale neviem či ma viac prekvapila obranná hra Vegas alebo absolútna útočná nemohúcnosť Kings *11*
Lillard 17pts over 28,5 KO, byl na tom úplně stejně jak první zápas a opět prohráli
Lowry 13pts over 14,5 KO, padne tolik bodů a z 3 overu je 3x under..dnes 7TH dvojky 2/2 a z 8 trojek dá jednu
Gortat 0pts over 8,5 KO, dostal jen 12 minut
Beal 9pts over 21,5 KO, také jen 24 minut
Moore 8pts under 12,5 OK
V sekcii hokej finále KHL...
Jen pro info: v pátečním barážovém kole to hodně zavání výhrou litvínova ve varech v prodlužku. Domácím stačí bod k jistotě, pro hosty 2 body velká pomoc, v posledním zápase pak doma kladno. U tipáče a fortuny kurz na remízu spadl pod 3, maxitip drží 3,75, kdo může u rusáků, ti mají přes 4. Je to spekulace, ale baráž je o přežití, proč to neudelat tak, aby všichni byli spokojení...
Celta Vigo - Barcelona 10 rohů - over 8 rohů Ok
Exeter-Chesterfield 2:1 - over domácích OK *4*
...a i ten Stockley dal góla.