acspCZ |
8.4.2018 09:21
Nezmenil jsem teda sazkovku.. Jak pisu na konci analyzy.. Ma to Nike v peknym kurzu anebo ted Fortuna 1.80 coz je tak max hrana, kdy se to da jrste zahrat
acspCZ |
8.4.2018 09:27
A jinak Nike kurzove dobre mimo se Saganem. Zda se, ze z nej delaji superfavorita, coz je nesmysl. Sagan - Stybar na Stybyho @3.42 tj ulet, hned bych to dal aspon za tri jednotky, kdybych nohl. Zaroven je to pekny surebet treba s Tipacem.. 1,60 x 3,42
v nike nieco podat je prakticky nemozne, nie este surebet *5*
acspCZ |
8.4.2018 09:37
Jj ono vyjma tipace je to podobny uz u vsech ceskoslovenskych sazkovek
Mne sa páči duel Van Aert-Kristoff 1
Van má odjazdené na kockách ako cyklokrosar veľmi veľa a Kristoff slabšia forma a boli aj zdravotné problemi
Já pře 3 týdny založil Synot, podal asi 5 sázek a už mi nevezmou vůbec nic.... Bohužel je to nějak dlouhodoběji nepoužitelné....*15*
acspCZ |
8.4.2018 10:09
No Kristoff na Flandrach uplne tak slaby nebyl vzhledem k nemoci. Ale souhlasim, ze tak dobre na tom nebude. No a van Aert.. tj asi nejunavenejsi cyklista v baliku. Bez tymu, bez zkusenosti. Ja mu neverim
acspCZ |
8.4.2018 10:12
@WoutvanAert
·
1 h
In the last 379 days I had only 2 restperiods of 5 days. I can’t wait for a proper vacation, but first... one more time going all the way in #thehellofthenorth.
onlinesniper7 |
8.4.2018 10:15
No neviem. Štybymu samozrejme prajem, má to však jedno veľké ale.... Gilbert celú jar prispôsobil príprave práve na Roubaix, keďže má za cieľ získať všetkých 5 monumentov. A bolo to vidno aj na predošlých pretekoch, kde v podstate vôbec neútočil a zobral tú úlohu poslušného tímového kolegu(tak ako Štyby už v podstate X rokov) s vidinou toho, že na Roubaix mu to Terpstra a spol. vrátia aj s úrokmi. Forma by u neho mala byť na vrchole práve dnes. V rozhovore hovoril že mal na Roubaix špeciálnu prípravu. Nevýhodou samozrejme je, že nemá s Roubaix skúsenosti. A ešte dodám, keďže je Roubaix rovinatý závod, domestici budú viac potrebný ako na takých Flandrách, neverím že to Quickstep bude hrať na 4 lídrov. Tu sa teda celkom "nabízí" zahrať niečo proti Lampaertovi, Moscon 1,82 na Tipsporte sa mi javí ako dobrý tip, minulý rok skončil piaty a formu má solídnu.
acspCZ |
8.4.2018 10:27
Neverim, ze Gilbert bude dnes v top forme. Na Flandrech nebyl a od te doby nezavodil. Navic chce jet i Ardeny, takze nemuze byt uplne na vrcholu dnes. Loni byl na Flandrech v topu. A podle me teda ani specialnim treninkem nenatrenuje to, co ma Styby vicemene uz "vrozene" z cyklokrosu. Styby celou dobu taky jen pracoval pro ostatni. A za ty roky si zaslouzi roli leadera. O strategii Quick Stepu ale tezko spekulovat. Zas budou reagovat na vyvoj
acspCZ |
8.4.2018 10:29
A treba Gilbert na Flandrech neutocil, protoze toho mel dost. Pri nastupu van Avermeta se pekne cedil startovnim polem