Fotbal

felpod | 5.3.2018 10:30

Desportivo Aves – Portimonense SC
Portugalsko, Liga NOS, 25.kolo, 05.03.2018 ve 21.00 CET

Pro mne velice lákavé kursy, do kterých jsem prostě musel jít…
Desportivo Aves po skvělé loňské sezóně a jasném postupu z 2.ligy letos poznávají, jaký je rozdíl hrát soutěž nejvyšší. Do nejvyšší ligy je přivedl 54ti letý trenér José Mota, který ale dostal nabídku z tuniského klubu CS Sfaxien a v létě před sezónou šel tam. Do Avesu tedy přišel trénovat 43ti letý Ricardo Soares. Pro něj to byla jeho první trenérská zkušenost a už po osmi kolech, ve kterých uhrál jedinou výhru, byl vyhozen. Přišel daleko zkušenější 48ti letý Lito Vidigal. Jenže ani on nezvládl Aves pozvednout ze spodku tabulky a po deseti zápasech s bilancí 2-2-6 byl i on vyhozen. Co udělalo vedení Avesu? Z tuniského Sfaxienu vyplatili José Motu a přivedli ho zpět. Ten hned po dvou dnech musel jet s Avesem do Bragy, kde (podle očekávání) prohráli 2:0. Ale pak už to Mota rozjel a v dalších pěti soutěžních zápasech má bilanci 3-2-0 se skóre 9:2. Je v tom i první zápas dvoukolového semifinále Portugalského poháru, kdy ve středu porazili Caldas 1:0. No a zbývající čtyři zápasy byly v lize – nejprve doma výhra nad Boavistou (8.) 3:0, potom výhra na Belenenses (11.) 2:5 a potom dvě bezbrankové remízy, doma s Marítimem (7.) a na hřišti Rio Ave (5.). Zajímavé výsledky, ale hlavně na první pohled zlepšené výkony mužstva. V tabulce už tak Aves není na sestupových příčkách, ale mají pouze jednobodový náskok. Navíc v dalších dvou kolech mají extra těžký los, když jedou nejprve na Benfiku a pak na Vitórii Guimarães. Dnešní bodový zisk, a to pokud možno plný, je tedy pro úkol udržet se v lize fakt nutností. I s dnešním zápasem je 10 kol do konce, budou muset hrát ještě i u FC Porto - a tak ztrácet body, hlavně doma a s hratelným soupeřem jako dnes, je povinnost. Chybět bude pouze 24ti letý ofenzivní záložník Alexandre Guedes (13/2). Úspěšnou sestavu z minulých kol tedy trenér Mota dnes měnit nemusí… Statistický pohled není nejlepší – Aves je v tabulce na 16tém místě, tedy třetí od konce. Bilanci mají 5-7-12 a skóre 24:35. Doma to mají 2-3-7 a 9:17. To jsou asi čísla, která ovlivňují dnešní kursy. Ale po příchodu trenéra Moty se jejich výsledky a hlavně předváděná hra dost zlepšily, mají šňůru pěti zápasů bez prohry a poslední tři zápasy doma mají 2-1-0, kdy ztráta bodů za plichtu 0:0 s Marítimem má na triku spíše rozhodčí João Pinheiro. Dnes jde o sakra hodně…
Portimonense také postoupili z 2.ligy, ale pohled na tabulku říká, že si z účastí v nejvyšší soutěži zatím poradili lépe, než Aves. V loňské sezóně oba vzájemné zápasy vyhráli vždy domácí (ve Vila das Aves vyhrál Aves 1:0 a v Portimãu vyhráli Portimonense 2:1). První letošní vzájemný zápas na konci září v 8.kole hráli dnešní soupeři u Portimonense nerozhodně 2:2. Žádné trenérské změny tam neprobíhaly a stále je tam 63ti letý Vítor Oliveira. Pod jeho vedením hrají ofenzivní fotbal a proti jakémukoliv soupeři a za jakéhokoliv stavu se snaží stále útočit. V tabulce jsou na 12tém místě s bilancí 7-6-11 a se skóre 36:41. Pouze první čtyři týmy tabulky vstřelily více gólů, než Portimonense. Na hřištích soupeřů to mají 2-4-6 a 15:21. Posledních 10 ligových zápasů to mají 3-2-5 se skóre 14:16. A posledních 5 zápasů na hřištích soupeřů to mají 2-1-2 se skóre 7:6. A to přitom poslední dva venkovní zápasy venku dokázali vyhrát – na Marítimu (7.) 0:3 a ve Feirense (14.) 1:3. V posledním kole dostali výprask u FC Porto (1.) 5:1. Když Porto už poslední půl hodinku za stavu 5:0 vypustilo a Portimonense dali aspoň čestný gól v 93.minutě. V tomto zápase se zranil 24ti letý defenzivní záložník Pedro Sá (20/1), který dnes bude jedním z trojice chybějících hráčů. Dále bude chybět 23ti letý brazilský stoper Lucas Possignolo (19/1), který se v týdnu zranil na tréninku, ale byl to právě on, kdo krásnou hlavičkou u FC Porto snižoval… Posledním absentérem je další brazilský stoper, 26ti letý Jadson (2/0). Ten si po dlouhém zranění dvakrát kopl v lednu a znovu si zranění obnovil. Takže on vlastně ani absencí není…Každopádně obranná činnost hostů dnes bude díky absencím dvou hráčů základu – stopera a defenzivního záložníka – dost narušena…
Já to tedy vidím takto – domácí po poslední výměně trenéra zlepšené výkony a dobré výsledky. Dnes ve vítězné sestavě z posledních zápasů v zápase, kde (s přihlédnutím k těžkému dalšímu losu) jim jde opravdu o hodně. Hosté hrají v poslední době dobře doma i venku. Poslední tři porážky měli s Bragou (4.), Benfikou (2.) a s FC Porto (1.), tedy s týmy, u kterých se s prohrami počítá. Navíc jejich ofenzivní styl… V posledních osmi kolech neskórovali pouze v zápase na Boavistě (8.), kde ale hráli už od prvního poločasu jen v deseti a v zápase se tedy většinou jen bránili… Jako mírného favorita tohoto zápasu vidím domácí, což ale bookies taky. Jejich nabízené kursy jsou z mého pohledu fair a tak do tohoto betu nejdu. Ale vidím tu možnost, že uvidíme nějaký ten gól. Portimonense ho dali Braze, Benfice i Portu, proč by nedali Avesu? Aves přitom bude muset tlačit na tři body a skórovat víc než hosté. Nejsou sice až tak ofenzivní draci, ale dnes by jim mohly pomoct právě absence v hostující defenzivě. Já tu pravděpodobnost overu vidím někde kolem 60%, takže můj fair je kolem @1,67. Nabízené kursy nad @1,9 pro mne tedy v každém případě mají hodnotu a šel jsem do toho…
Takže
over 2,5 s důvěrou 6/10, v kursu @1,94 vsazeno u Tipsportu
Všem GL!
*8*

Gigass | 5.3.2018 17:42
Kdyz vezme ze se nejedna o zadne top tymy tak mi over prijde za 1,9 podkurz, predpokladam ze domaci zacnou opatrne, kdyby dostali brzy gola,tak se jim bude zapas tezko otacet,taktez hoste, jak pises si budou davat pozor vzadu vzhkedem k jejich nekompletni defenzive...
felpod | 5.3.2018 17:52
Dík za názor. Já nesouhlasím s tím, že over můžou pokořit jen top týmy. Prostě se tedy neshodneme. Jak píšu - pro mne je fair na over @1,67, pro Tebe je naopak i @1,9 podkurs. Je to holt rozdílnost názorů - a tak to má být.
GL (y)
Gigass | 5.3.2018 19:24
I kdyz, casto jsem v Portugalsku mimo, kdyz davam favorita v hcp tak to skonci o gol,kdyz hcp proti tak to daji 5:0 no tak si vyber...
felpod | 5.3.2018 19:30
Hehehe, vyprávěj mi o špatných tipech v Portugalsku... *9*
Ale vážně - Portimonense prostě hrají za každých okolností dopředu. A věřím, že to tak bude i dnes. No a s těmi absencemi vzadu by mohli i něco dostat. pro mne se prostě ten over nabízí a dal jsem ho. Takže se nabízí, že to skončí 0:0... *9*
Temlis - již zde nepůsobí | 5.3.2018 22:41
Paradni *5*
felpod | 5.3.2018 22:52
Desportivo Aves – Portimonense SC
over 2,5 s důvěrou 6/10, v kursu @1,94 vsazeno u Tipsportu

Desportivo Aves – Portimonense SC 3:0 FT
tip over 2,5, bet OK, zisk plus 5,64
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TMB stats :.
počet sázek : 502
sázek OK : 235
sázek void : 18
sázek KO : 249
vsazeno jednotek : 1714,00
vyhráno jednotek : 1864,196
zisk/ztráta : +150,196
yield : +8,76%
*8*
SKRfan | 5.3.2018 07:12

Po 16 h, Al Jazeera - Tractor Sazi, AFC liga mistrů
Tip Výhra domácích - 2.11 - Tipsport - důvěra 3/10
Hosté se trápí zde i v lize. Ve skupině prohráli oba zatím odehrané zápasy a nedali branku. V lize naposledy prohráli 0:1 s Paykan, který hrál více než 25 minut s 9 hráči (vyloučení byli Barani a Moshelpoor). Dnes přiletěli bez nejlepšího střelce s 6 brankami a zároveň ikony a nejlepšího obránce Iranpouriana. Domácí v plné zbrojí musí slabý Tractor porazit. *4*

SKRfan | 5.3.2018 21:41
0:0 ko *10*
georgebest | 4.3.2018 20:25

Tip! Marseille - Nantes | Datum zápasu: 4.3.2018 21:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.68 | Vklad: 1

georgebest | 4.3.2018 22:57
12 ok
georgebest | 4.3.2018 16:50

2044|červená karta - tipsport: 3,20 1/5

georgebest | 4.3.2018 18:07
nepadla Ko
SKRfan | 4.3.2018 10:20

Ne 11h, Sibir - Vladivostok, 2. ruská liga
Tip Sibir více než 1.5 branek - 3.02 - Tipsport - důvěra 2/10
Hosté nastoupí skoro v totožné sestavě, ve které podlehli v Petrohradě Tosnu 1:2 v poháru. Půjde o velký mixed hráčů včetně těch, kteří usednou na lavičku. Sibir je mnohem lepší a vyrovnanější tým, když připočtu, že i v brance Vladivostoku bude rezervní brankář, zkusím vysoký kurz na to, že domácím se podaří vstřelit minimálně dvě branky.

kejmik | 4.3.2018 11:45
díky
malouda | 4.3.2018 11:48
*4**7*
SKRfan | 4.3.2018 12:52
2:0 ok , hosté nebyli schopni ani proměnit penaltu. *5*
SKRfan | 4.3.2018 09:31

Ne 18h, Valladolid – Vallecano, 2. španělská liga
Tip Hosté více než 1.5 branek – 2.24 – Tipsport – důvěra 3/10 Rayo dalo venku 2 branky v Zaragoza, na Tenerife, v Cordobě, v Lugo. V Numancii zápas skončil bez branek, v Osasuně 1:1, ale pak zase dalo 3 branky v Leonese. Tak vypadá cesta Rayo v posledních venkovních zápasech. Rayo dnes může odsdkočit třetí Granadě, která včera prohrála 1:2 v Lugo a přiblížit se první Huesce. O motivaci myslím nemusím vůbec psát. Valladolid prohrál v minulé kole v Cordobě 1:2, když ještě čtvrt hodinu před koncem vedl. V 61. minutě nedal k tomu penaltu Gianniotas a místo toho byl vyloučen Luismi Sanchez. Na tým padla si trochu frustrace a přišly dvě branky. Doma je jinak Valla skorově hodně aktivní,3:2 s Huesca, 3:2 s Leonesa, 1:0 s Sevilla B, ale 3:2 se Zaragoza a 3:0 s Lorca. Žádné výrazné změny v sestavách dnes nebudou. Rayo si jede ven pro tři body, uvidíme asi víc než jednu branku. Líbí se mi kurz na branky hostů.

SKRfan | 4.3.2018 19:53
1:1 ko , kopec smůly. Neuznaný gól v prvním poločase a pak hosté ještě dostáli červenou.*10*
georgebest | 4.3.2018 07:54

Tip! Barcelona - Madrid + Sparta - Br | Datum zápasu: 4.3.2018 16:15 | Tip: 2 x over 1,5 gólu | Kurz: 1.75 | Vklad: 2

georgebest | 4.3.2018 18:10
v Barceloně jen jeden gól - Ko
SKRfan | 3.3.2018 19:34

Ne 19 h, Toluca - Pachuca, mexická liga
Tip Domácí více než 1.5 branek - 1.88 - Tipsport - důvěra 3/10
Toluca porazila minulé kolo Queretaro dvěmi brankami (Quinones a Uribe). Získala 15 bodů z devíti zápasů. Kola předtím porazila 2:0 Santos a 2:1 Monterrey.

Pachuca vyhrála 2:1 s Leon minulou sobotu hlavně díky brance Keisuke Hondy. Obrana se ale potýká s problémy. U dobře rozjetého zápasu se pak zbytečně strachuje o body a zbytečně chybuje (zápasy s Tigres nebo Morelia). Hodně bude hostům chybět důležitý obránce Guzmán s 9 brankami a defenzivní záložník Martinéz s 2 brankami. Toluca podle mně 2 branky dá snadno.

SKRfan | 4.3.2018 20:54
2:1 ok *4*
Nalbandian | 4.3.2018 22:06
*4* Ďakujem
georgebest | 3.3.2018 14:38

Tip! Sevilla - Bilbao | Datum zápasu: 3.3.2018 16:15 | Tip: over 9 rohů | Kurz: 1.57 | Vklad: 2

georgebest | 3.3.2018 18:04
12 ok
georgebest | 3.3.2018 14:13

Tip! Frankfurt - Hannover | Datum zápasu: 3.3.2018 15:30 | Tip: over 8 rohů | Kurz: 1.5 | Vklad: 2

georgebest | 3.3.2018 17:24
6 ko
ambripiota | 3.3.2018 14:11

1. Maďarsko / 17:00 / Diósgyori VTK - Ferencváros

Hrá sa na neutrálnom ihrisku v Debrecene, kde hráva svoje domáce zápasy Diósgyor kým im stavajú nový štadión. (mal by byť hotový už koncom marca). Ferencváros je proste vo všetkom lepší, Diósgyor sa v tomto zápase jednoznačne sústredí na pevnú obranu a k tomu im samozrejme bude nahrávať aj dnešné chladné počasie. Na druhú stranu Diósgyor sa v poslednom období od pôsobenia nového trénera Bódoga dosť zlepšili v držaní lopty, čiže loptu majú často na kopačkách ale smerom na bránu to nie je veľmi nebezpečné. Proste v tomto zápase vidím obraz hry - defenzívny futbal, väčšinou v strede poľa, so striedavým držaním lopty 50-50, prakticky bez šancí Diósgyoru ale so šancami na strane Ferencvárosu, ktorý ak využije nejakú šancu tak z tohto zápasu si odvezie 3 body.

Dobré tipy sa mi zdajú byť :
Under 2,5 @ 1,88 (Fortuna) Vklad : 3/5
Hostia a padne menej ako 2,5 g. @ 4,20 (Fortuna) Vklad : 1/5

1. Maďarsko / 17:00 / Balmazújváros - Paks

Dôležitý zápas pre Balmazújváros, ktorý má výbornú formu z posledných zápasov a čo je dôležité neprehrávajú, no utekajú pred záchranou a súper typu Paks v domácom prostredí je ideálny. Minulý týždeň som videl cez stream 2 zápasy : Debrecen - Balmazújváros 0:2 a Paks - Diósgyor 2:1. No poviem vám to čo hral Balmaz v Debrecene ma neskutočne prekvapilo, úplne ich prehrávali, držanie lopty, Debrecen sa prakticky nedostával cez polovicu súpera a to hrali u 3. tímu ligy, proste neskutočne sa mi pozdávali. Cez zimu získali Rudolfa, od ktorého som zas ja osobne veľa neočakával, je to talentovaný hráč ktorému sa však už pár rokov nejak presadiť nedarí, teraz keď však nastúpil v 60 min. bolo ho na ihrisku neskutočne cítiť a on svojimi nahrávkami rozhodol v podstate zápas. Proste Balmaz vyzerá po zimnej prestávke pri chuti a ja im verím. Paks hral s Diósgyorom, vyrovnaný zápas, na lopte boli pomenej, hrozili prevažne z brejkov, nakoniec gólom z 91min. aj vyhrali 2:1 , ale nespravili na mňa taký dojem ako Balmaz.

Proste v tomto zápase by Balmazújváros doma prehrať nemal a ako stávka bez remízy sa mi javí ako dobrá voľba.

Tip : Balmazújváros DNB @ 1,72 (Fortuna) 3/5

1. Maďarsko / 17:00 / Puskás Akadémia - Debrecen

Ako som písal v predošlom príspevku videl som hrať Debrecen minulý týždeň, no poviem vám nedalo sa na to pozerať, strašne veľa nepresnotí, bez myšlienky, smerom dopredu bez šance, proste bolo to celé zle. V Maďarskom pohári sa natrápili s tímom Dorogi. Doma prehrali 1:2, vonku vyhrali 3:2 a nakoniec postúpili. Avšak proti druholigovému tímu z 13. miesta to nie je žiadna hitparáda a vôbec to nebolo nejaké "B"čkové mužstvo alebo niečo podobné, samozrejme minimálne zmeny áno, ale všetko hráči z "A"-čka.. Puskás získal pre mňa veľmi hodnotnú posilu z Videotonu Hentyho, útočník ktorý dokáže rozhodovať zápasy, aj keď v minulom kole ešte nehral od začiatku ale vkladám do neho celkom veľké nádeje. Puskás je v mojich očiach favoritom zápasu, aj keď tie kurzy čo sú už teraz pri 2,00 sú zrejme fair.

Tipy :
Puskás Akadémia @ 2,00 (Tipsport) 2/5.

GL" *4*

ambripiota | 3.3.2018 20:12
Diosgyori VTK - Ferencváros 2:1 KO/KO
Balmazújváros - Paks 0:0 VOID
Puskás Akadémia - Debrecen 0:0 KO.
Pedro8 | 3.3.2018 13:33

Fortuna liga
DAC Dunajska Streda - Spartak Trnava
Tip: zlte karty over 3.5
Kurz:1.80
Stvavkova: Tipsport

Len v kratkosti. Ide o krajske derby. Ocakava sa velmi slusna navsteva. Pridu aj fans Trnavy, kedze domace zapasy bojkotuju a chodia iba na zapasy hrane vonku. Je to suboj tretieho DAC proti prvej Trnave.

Ocakavam dost vybicovane stretnutie. DAC hra doma agresivne, tvrdo. V jarnej casti doslo aj k ostrej vymene nazorov medzi hracmi DAC a Trnavy, kde Cmelik (DAC) hovoril o tom, ze Trnava nema na titul a ze ich predbehnu. Na to reagoval Gresak, ktory hovoril o tom, ze nechape o com ten chalan rozprava...asi si zase nieco dal. Reagoval na dicsiplinarne prehresky za ktore si Cmelik vysluzil vyhadzov z MSK Zilina, ale aj z inych klubov.

Je to posledny suboj zakladnej casti. Potom sa tabulka rozdeli medzi sest muzstiev, ktore budu bojovat o titul a sest, ktore budu bojovat o zachranu. DAC je len o skore za Slovanom Bratislava a netaji sa poharovymi ambiciami.

Vo vzajomnom zapase v jesennej casti padlo 11 zltych kariet. Dnes neocakavam taku sekanicu, ale 4 karty si myslim, ze nie su vela. Po tych vyhlaseniach a kontreverziach by to malo napadat.

Plus trener Senice ostro kritizoval spravanie sa Trnavskych hracov po tesnej vyhre 1:0 v domacom prostredi, kde jeden z hracov Spartaka Trnava isiel oslavovat pred ich lavicku.

Trnavsky fans nemaju v oblube DAC, ak budu pusteny na stadion prostredie bude velmi burlive co by malo k tipu len dopomoct.

Pedro8 | 3.3.2018 16:50
OK*4*
SKRfan | 3.3.2018 11:44

So 16 h, Bolton - Preston, 2. anglická liga
Tip Více než 2.5 branek - 2.48 - Tipsport - důvěra 2/10
Dlouho jsem neviděl v anglické lize na branky vypsán tak vysoký kurz. Rád uvítám nějaký komentář, ale přijde mi, že je ten kurz vypsán více z pohledu dnešního počasí v Anglii a ze slabé střelecké potence obou soupeřů posledních zápasů. Pro Preston je pravidlem gol za zápas a dost, něco podobného se dá říct o Boltonu. Ale já vidím v počasí zrovna výhodu, na tom se s balonem může dít různé věci. Bolton dozadu dnes bez Little a Henry, to jsou myslím dost důležité osoby, Preston bez taky skvělého obránce Fischera, vše dnes bude stát jen na Huntigtonu s Daviesem. Shrnu to v tom, že dozadu dnes oba kluby jdou oslabené, pro branky a střelce jen dobře.

SKRfan | 3.3.2018 17:53
1:3 ok v poklidu*5*
SKRfan | 3.3.2018 09:22

So 16 h, Qatar SC - Umm Salal, katarská liga
Tip Domácí více než 1.5 branek - 2.47 - Tipsport - důvěra 3/10
Hostující obrana bude dnes možná trochu hořet. Chybět jim budou hned 3 nejlepší hráči obrany včetně Maročana Rhailiho, který má na kontě 3 branky, centrální Ismail je prakticky nenahraditelný. Všichni hráči stojí kvůli pozastavení. Qatar SC se pořád zlepšuje, dvě výhry v řadě zastavila až porážka s Rayanem. Umm Salal je přesto kvalitou určitě lepší, ale domácí se budou snažit využít mezeru v obraně, za hráče Juad Anash třeba ještě včera neměl trenér žádnou náhradu.

SKRfan | 3.3.2018 17:51
2:2 ok *5*
SKRfan | 2.3.2018 19:30

So 4 h, Morelia - Atlas, mexická liga
Tip Výhra domácích - 1.89 - Tipsport - důvěra 3/10
Tip Domácí více než 1.5 branek - 1.91 -Tipsport - důvěra 3/10
Morelia se všemi hráči,v týdnu v poháru porazila 2:1 Querétaro. Atlas se trápí nejen strelecky, je poslední. Dnes nastoupí bez nejlepšího střelce Caraglio s 10 góly a nejlepšího obránce Márquez. Zkusím dva tipy kde vidím hodnotu.

SKRfan | 3.3.2018 06:28
2:1 ok oba tipy *5*
SKRfan | 2.3.2018 14:57

Pá 20 h, Dordrecht - Telstar, 2. nizozemská liga
Tip Výhra domácích - 2.26 - Tipsport - důvěra 2/10
S vkladem zůstanu při zemi, ikdyž Dordrecht vyhrál 6 z posledních 7 zápasů a 3 zápasy v řadě za sebou doma. Bilance je to perfektní, dnes na hřišti z jejich sestavy nic nového nebude (stále budou chybět Stalia a Alkan), tedy zdá se, že by to mohlo klapnout. Jenže v minulém kole si po 4 zápasech bez výhry spravil taky Telstar, když za 15 minut nastřílel Volendamu 5 branek a nakonec vyhrál 5:2. Telstar se ještě navíc vrací do sestavy obráce Huizen, který dělá hodně práce a klub je klíčový. Venku ale Telstar dokázal vyhrál z posledních 7 zápasů jen jednou v poslední reservě Utrechtu. To mě vede k tomu, že by na Dordrecht stačit nemusel.

SKRfan | 2.3.2018 21:54
2:3 ko*10*to se vůbec nepovedlo.
pampalino | 2.3.2018 14:50

Tipsport opět řádí a nabízí value střelce. Tentokrát v městském derby Tampere.

SKRfan | 2.3.2018 12:46

Pá 18 h, Al Sailiya - Al Khor, katarská liga
Tip Al Khor SBR - 2.9 - Tipsport - důvěra 3/10
Trenér hostů al Bayawi na tiskové konferenci před zápasem prohlásil, že všichni do jednoho jsou si odpovědnosti za tento zápas a jen vítězství je dostane od míst sestupu. Škoda, že mu bude chybět jeden z nejdůležitějších hráčů obrany Brazilec Silva. Nicméně ostatní hráči jsou připraveni v plné polní. Domácí trenér Trabelsi před zápasem hledá stále důvody proč jeho kluci nemajíze zápasů 3 body, když prý hrají dobře. Mluvil o nějaké frustraci, že hráči byli rozptýleni různými důvody - to trochu nechápu. Doslova řekl:"The players were distracted due to some off-the-field reasons." Tento konstanc a ještě, že se jinak nedostanou do první čtyřky jsou podle mně velký mínus. Sailia Khor neporazila pěknou řádku let, nevím, proč by dnes tomu mělo být jinak.

SKRfan | 2.3.2018 20:01
1:2 ok*5*z toho mám velkou radost. Domácí ještě 2 červené.
georgebest | 2.3.2018 12:31

Tip! Nice - Lille | Datum zápasu: 2.3.2018 19:00 | Tip: over 8 rohů | Kurz: 1.5 | Vklad: 2

georgebest | 2.3.2018 20:54
12 ok
SKRfan | 1.3.2018 19:59

Pá 16 h, Al Ahli SC - Al Kharitiyiat, katarská liga

Tip Hosté více než 1,5 branek – 2,24 – Tipsport

Oba dva potřebují v tomto zápase zvítězit, nemůžou si dovolit ztratit, především hosté ne. Ahli je zatím ještě v klidu, ale poslední debakl 0:5 od Al Sadd otřásl týmem pořádně v základech. Na tiskové konferenci ještě teď trenér George Jorge přiznal, že vůbec nechápe, co se stalo. Trenér hostů Syřan Sebaei věří, že přiveze z venku důležité body k záchraně. Své tvrzením podporuje tím, že podle analýz zápasů stejně postavených klubů, jeho tým hraje dobrou hru, jen výsledky se nedostávají. Pro něho jen vítězství připadá v úvahu. V posledním zápase s Al Arabi mu chybělo několik hráčů základní sestavy. V tomto zápase už budou ale kompletní. Sázku na goly odvozuju od nutné potřeby vyhrát, proto nečekám, že budou hosté hrát vzadu a čekat, s čím přijde Ahli.

SKRfan | 1.3.2018 20:00
Důvěra 3/10*4*
SKRfan | 2.3.2018 17:54
3:2 ok *5*
Purple | 2.3.2018 18:33
Pěknej tip, dík *4*