Fotbal

lades01 | 16.2.2017 17:52

Evropska Liga
Celta Vigo - Šachtar
Tip:Padne 3 a více golu (tipsport 1.97)
Vklad:3/5
Tak nám dneska začína evropská liga a co jineho dat nez ovar kone ze Spanelska . Opet a dokola o Celte uz jsem tisickrat je to pro me klasickej ovarovej team , kterej si vytvari spoustu sanci a neboji se utocit .Jejich obrana nepatri mezi top a taky si umi vybrat sve chvilky . Na druhe strane je zde Sachtar , ja tu jejich ligu moc nesleduji ale co sem videl v EL tak to je masina na goly , a pokud si dobre pamatuji i starsi rocniky at uz LM nebo EL tak sachtar se vzdy prezentoval predevsim utocnym fotbalem z ne tak kvalitni obranou . Oni maji opravdu obrovskou silu do utoku . Je to sice zapas play off EL ale podle me se na to moc hledet nebude , oba teamy maji v povaze spise utocit a ty jejich obrany nejsou zadna hitparada .*17**17*

lades01 | 16.2.2017 21:21
Ko
Purple | 16.2.2017 10:32

Tip! Exeter-Stevenage | Datum zápasu: 18.2.2017 16:00 | Tip: Exeter + 1,5 g | Kurz: 1.75 | Vklad: 3

Purple | 18.2.2017 18:04
FT 1:1 - Ko
lades01 | 15.2.2017 16:47

Liga Mistru
Real Madrit - Neapol
Tip:Domací a padne 2 a více golu (Tipsport 1.77)
Vklad:3/5
Ahoj , dneska si v LM zahraji tento zapas . Todle je pro me hodne hratelne . Real doma to je proste klasa a masina . Jasne nehraje a danilo ale i tak ta kvalita je neskutecna hlavne doma . Nerikam Real ma take sve dny a myslim si ze letos neni az tak dominantni ale prece jen , porad je v teamu Ronaldo , Benzema a hlavne mozek cele hry realu a to Luka Modric , ale dneska si myslim ze si pujdou pohodlne pro vyhru a minimalne 2 goly pridaji na cestu Neapoli . Neapol neni uplne slabe muzstvo ale sledovoval jsem je v par pripadech v Italii a letos me urcite tolik nepresvedcili .Sice je to LM a potom co jsem videl vcera v Parku princu se muze stat vse , ale Real si bude chtit vybudovat naskok a pohodlnej odlet do odvety .*17**17*

felpod | 15.2.2017 17:09
Můj pohled (jestli dovolíš) : v tom kursu není absolutně žádná hodnota. Nevím, kolik zápasů Realu jsi v této sezóně viděl, ale skutečnost je, že hrají hluboko pod svými možnostmi. Doma, venku, kdekoliv. Napsat "Real doma to je prostě klasa a mašina", to je prostě úplně mimo... Navíc Neapol teď "jede" a mají 18 zápasů v řadě bez prohry. Real hrál o víkendu v Pamploně a na hřišti posledního manšaftu tabulky se klepali až do poslední minuty o výhru. Z hráčů, který jmenuješ, za zmínku stojí jen Modrič. Benzema má velký výkyvy, kdy v jednom zápase hraje jak Bůh a v tom dalším hraje jak Messi včera. No a CR7 letos prostě nemá svou sezónu a trápí se. Já tento zápas nesázím (od rozlosování mám na zkoušku postup Neapole za @4,33, což už teď popadalo) a ani se nebudu dívat (víc mě láká Bayern - i když se taky trápí). Ale kurs na over a ještě k tomu na výhru domácích jen @1,77, to je prostě z mýho pohledu úlet a absolutní nesmysl.
Ale přeju hodně štěstí... *4*
lades01 | 15.2.2017 18:03
V tomhle ti odvetim taky :) nevim kolik si videl zapasu Neapole ? ja celkem dost na to aby videl jejich herni hodnoceni . To ze nekdo neprohrava neznamena ze jejich vykon je dostacujici na to aby hral na Realu . LM je jina soutez . Navic Neapol neni bayern kterej svoji nejlepsi sezonu taky neprohraval ale jejich strojova hra je uplne jinde . Promin ale nelze srovnavat kvalitu Italske ligy a kvalitu spanelske a rozhodne ne v Neapoli . Dejme tomu ze jeste Juve se zvetilo a hraje obstojny fotbal i v evrope , ale pro me je Neapol proste nizsi level .
felpod | 15.2.2017 18:52
A pro mne je (v této sezóně) rozhodně Real jinej level...
Klidně bych vsadil, že Ligu Mistrů letos rozhodně nevyhraje.
Ke Tvé otázce - Neapol jsem v Serii A letos neviděl. Ale protože hráli ve skupině, která mne zajímala, viděl jsem ji v obou zápasech s Beşiktaşem a samozřejmě v obou zápasech s Benfikou.
Prostě se neshodneme, no... *8*
V každém případě - ten kurs je IMO absolutně mimo a bez jakékoliv hodnoty. Nicméně znovu opakuju - přeju hodně štěstí... *4* *8*
lades01 | 15.2.2017 23:06
ok*4*
felpod | 16.2.2017 09:42
Grt *8* *4*
felpod | 15.2.2017 12:07

Sporting CP B – Varzim SC
Portugalsko, Ledman LigaPro, 27.kolo, 15.02.2017 v 16.00

Sním, či bdím…??? Skutečně je v tomto zápase vypsáno béčko Sportingu jako favorit? Wow… A proč? Ví to někdo? Hmmmm…
Aktuální stav Sportingu B je skutečně tristní. Naposledy vyhráli loni v listopadu, a to na Madeiře u União da Madeira, přičemž dohrávali po dvou červených jen v devíti. Ovšem od té doby odehráli zde ve druhé lize dalších 11 kol s bilancí 0-3-8 a se skóre 6:19. Celkem hustý, ne? Ve 22ti členné tabulce to znamená, že Sporting B je aktuálně na předposledním místě. Jsou tedy v přímém pásmu sestupu, přičemž ale pořád ještě není nic ztraceno… Do konce ročníku zbývá ještě 15 kol, takže bodů se bude rozdávat dostatek. Na posledním místě je Olhanense, kteří jsou v podstatě se 17ti body odepsáni. Předposlední Sporting B má o deset bodů více, tedy 27. Ale včetně Sportingu B je tu celkem 14 (slovy : čtrnáct) týmů, které jsou vecpány do rozmezí pouhých osmi bodů. A z této ligy přímo sestupují poslední 4 a další dva ještě hrají baráž o udržení. Záchranu tedy bude znamenat umístit se na 16tém místě – na které momentálně ze svého 21tého ztrácí béčko Sportingu pouhé 4 body. Jak je vidět – opravdu ještě nic není rozhodnuto. Navíc ve Sportingu se hodně nahlas mluví o tom, že záchrana B týmu je pro klub velice důležitá – protože aby tento tým hrál pouze 3.ligu, to by bylo bolestivé. A v Portugalsku nebývá běžné, že by méně vytěžovaní hráči A týmu vypomáhali v béčku – jako je to běžné např. v Německu, nebo jinde. Spíše naopak – ti nejlepší z béčka bývají vytahováni do A týmu. A tak má trenér João de Deus k dispozici opravdu mladý a nezkušený kádr. Z jeho 32ti členného kádru je nejstarším hráčem 25ti letý krajní obránce André Geraldes. Ten je ale od prosince pro zranění mimo. Pak tu jsou ještě dva 22ti letí hráči. Zbytek kádru je věkově rozdělen takto : 21ti letí jsou 4 hráči, 20ti letých je 11, 19ti letých je 7, 18 ti letých je 6 a je tam i jeden 17ti letý. Takže jak je vidět – opravdu mladý a nezkušený tým… Navíc dnes kvůli žlutým nemůže nastoupit ani 20ti letý stoper základu Ivanildo Fernandes (22/1), který už posbíral i pár minut v A týmu, takže určitě je dobrý a je to oslabení. Ještě dodám, že 40ti letý João de Deus není bůhvíjak schopný trenér a netuším, co by dnes měl udělat se svým týmem, aby došlo k hernímu a výsledkovému zlepšení. Ještě doplním statistická čísla – posledních 5 domácích zápasů má Sporting B 0-2-3 se skóre 5:8. Nejprve třikrát za sebou prohráli 1:2 – postupně s Penafielem (7.), FC Portem B (18.) a s Bragou B (9.), no a poslední dva domácí zápasy remizovali 1:1 – nejprve se Sportingem Covilhã (11.) a před deseti dny s Famalicão (15.).
Varzim Sport Club je již tradičně velice ambiciózní. Díky posledním výsledkům se vyhoupl na 4.místo tabulky a zapojil se do příměho boje o postup. Do 1.ligy postupují první dva, přičemž první Portimonense a druhé Desportivo Aves mají určitý náskok. Ale – do konce ještě pár kol zbývá a oba první týmy mají celkem výkyvy. Mužstva na třetím až pátém místě (tedy včetně Varzimu) ztrácejí na to postupové druhé celkem 9 bodů, takže šance tu ještě rozhodně je. Jen je potřeba bodovat. A to zvláště s mužstvy ze spodku tabulky. Pokud jsem se zmínil, že Sporting B už 11 kol nevyhrál, pak doplním, že Varzim má posledních 11 kol bilanci 7-3-1 se skóre 15:11. Ta jediná prohra byla na hřišti Sportingu Covilhã (11.) 2:0, ve smolném zápase, kde Varzim nedal za stavu 1:0 penaltu a navíc přes půl hodiny hráli pouze v deseti. Ale posledních 5 ligových zápasů venku mají famózní. Po zmíněné prohře s Covilhou totiž následovaly 4 výhry, takže bilanci venku mají 1-0-4 se skóre 8:5. Po Covilhe následovala výhra u Famalicão (15.) 0:2 a potom třikrát venku vyhráli 1:2, a to nejprve u Vizely (14.), pak na Benfice B (5.) a naposledy na hřišti Desportiva Aves (2.). Výhry na Benfice B a na Avesu? To jistě znamená slušnou formu venku – na tom se jistě shodneme. V posledním kole hrál Varzim doma, kde porazil v prestižním derby Leixões (17.) 1:0. Jediný gól zápasu dal 20ti letý útočník Rui Costa (25/10), který je brán jako z největších talentů této ligy a velký zájem o něj mají všechny čtyři portugalské top kluby (Benfica, FC Porto, Sporting i Braga). V příští sezóně ho s největší pravděpodobností v jednom z nich uvidíme. Jinak Varzim už v průběhu sezóny vyměnil trenéra… Po 11ti kolech byli totiž až na 15té (!!!) pozici s bilancí 3-3-5 a se skóre 12:14 a tak musel Armando Evangelista jít. V říjnu k týmu nastoupil 54ti letý João Eusébio, který už má i zkušenosti z 1.ligy, kde pár sezón trénoval Rio Ave. Ten má zatím ve Varzimu bilanci 8-5-2 se skóre 22:16, čímž je vytáhl k boji o postup. V zimním přestupovém období si trenér Eusébio přivedl pár hráčů (za zmínku snad stojí 21ti letý útočník Amimu Nahimana, který je reprezentantem Burundi a přišel z mosambického Clube do Chibuto, nebo ještě 20ti letý tuniský útočník Haykeul Chikhaoui, který přišel do konce sezóny na hostování z FC Porto, atd.). S otazníkem je dnes 34ti letý brazilský defenzivní záložník Leonel Olímpio (24/1), který byl v minulém kole (domácí derby s Leixões) pokopán nějak víc, než je zdrávo. Ale nastoupit by dnes nakonec snad měl. Jinak by (kromě dlouhodobých absencí) měli dnes hosté být full…
Za mne tedy – hosté mají lepšího trenéra, mají lepší a zkušenější kádr, momentálně jsou v dobré formě a v posledních dvou venkovních zápasech porazili týmy ze špice tabulky. Sporting je na tom po všech stránkách hůř a nevyhrál už 11 zápasů… Absolutně nechápu, proč je Sporting B kursový favorit. Pro svou main sázku volím „přizdisráčský“ bet DNB, ale ten kurs prostě nemohu nechat ležet. Uvažuju i o away winu, ale k tomu se nakonec asi nerozhoupu (i když si to o sázku říká)… Navíc kursy na hosty postupně (logicky) klesají.
Takže
hosté DNB s důvěrou 5/10, v kursu @2,14 vsazeno u Pinnacle
Všem GL!
*8*

migel80 | 15.2.2017 13:24
2.30 bet365
felpod | 15.2.2017 13:33
U bet365 sí ale nevsadím, protože máme Andreje...
migel80 | 15.2.2017 14:02
jj jasne len info pre slovakov.pekna analyza gl*4*
felpod | 15.2.2017 17:52
Sporting CP B – Varzim SC
hosté DNB s důvěrou 5/10, v kursu @2,14 vsazeno u Pinnacle

Sporting CP B – Varzim SC 1:2 FT
tip hosté DNB, bet OK, zisk plus 5,70
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TMB stats :
počet sázek : 435
sázek OK : 205
sázek void : 17
sázek KO : 213
vsazeno jednotek : 1390,50
vyhráno jednotek : 1501,406
zisk/ztráta : +110,906
yield : +7,98%
*8*
felpod | 14.2.2017 12:59

Paris Saint-Germain - FC Barcelona
UEFA Champions League, osmifinále, 1.zápas, 14.02.2017 ve 20.45 CET

Zbytečný představovat oba manšafty na sázkařským fóru. Aspoň myslím...
Každopádně se utkávají dva ofenzivní manšafty. Dalo by se říct, že se dobře znají (za poslední 4 roky se potkali šestkrát), ale v PSG od loňska proběhlo dost změn - což bylo znát na jejich výkonech ve skupině a stále je to znát na jejich výkonech v domácí lize. Takže i když hráčsky neposílili, tak na postu trenéra teď mají chlapa, který Barcelonu zná velice dobře.
Poslední dva zápasy těchto soupeřů v Paříži dopadly následovně :
30.09.2014 PSG - FC Barcelona 3:2
15.04.2015 PSG - FC Barcelona 1:3
A co čekám dnes? Zase hodně gólů. Oba manšafty mají dobrou ofenzívu. Na straně domácích letos perfektně jede 30ti letý uruguajec Edinson Cavani. V domácí lize to má 23/25 (!!!), v domácím poháru 2/2 a v letošní Lize Mistrů to má 6/6. Teď o víkendu dal zase dva banány, takže rozhodně je ve formě... No a u hostů asi netřeba představovat trojzubec Neymar - Suárez - Messi. Aktuálně to má třeba Messi v Lize Mistrů 5/10 a Neymar je se sedmi asistencemi nejlepším nahrávačem této soutěže. V domácí lize to má Messi 19/17 a Suárez 20/18. V posledním kole dal Messi a Neymar gól, Suárez dal dva... On konkrétně skóroval v posledních šesti soutěžních zápasech v řadě, dal v nich celkem 7 kousků. No a Messi v posledních 15ti soutěžních zápasech neskóroval jen ve třech... Střelecká forma tedy určitě je i u hostů.
No a k tomu problémy v defenzívě obou soupeřů. Barca to má nahnutý v každým z posledních zápasů a vzadu produkují dost chyb. Teď se navíc cca. na 5 měsíců zranil Aleix Vidal a tak na pravým beku asi zase bude zatím nastupovat Sergi Roberto - kterému to tam letos moc nejde. Barca má povolení někoho dopsat na soupisku, když se Vidal zranil - ale to určitě nedořeší dnes. Obrana domácích má taky problém, protože se zranil kapitán a skvělý stoper Thiago Silva. Vedle Marquinhose tak dnes na stoperu s největší pravděpodobností nastoupí 21ti letý Presnel Kimpembe. To určitě není špatný hráč, ale při vší úctě - Thiaga Silvu nenahradí.
Můj souhrn - ofenzivně silné manšafty, různé stupně problémů v defenzívě, historicky tam ovárky padají... Tak proč ne dnes...???
Kursy padají, takže u betů které jsem vsadil uvedu kursy, které jsou teď aktuálně k dispozici.
Takže :
over 2,5 s důvěrou 6/10, v kursu @1,81 má aktuálně Pinna
over 3,5 s důvěrou 1/10, v kursu @3,00 má Tipsport
Všem GL!
*8*

felpod | 15.2.2017 08:30
Paris Saint-Germain - FC Barcelona
over 2,5 s důvěrou 6/10, v kursu @1,81 má aktuálně Pinna
over 3,5 s důvěrou 1/10, v kursu @3,00 má Tipsport

Paris Saint-Germain - FC Barcelona 4:0 FT
tip over 2,5 s důvěrou, bet OK, zisk plus 4,86
tip over 3,5 s důvěrou, bet OK, zisk plus 2,00
Zápas CELKEM : zisk plus 6,86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TMB stats :
počet sázek : 434
sázek OK : 204
vsazeno jednotek : 1385,50
vyhráno jednotek : 1490,706
zisk/ztráta : +105,206
yield : +7,59%
*8*
lades01 | 13.2.2017 19:45

Spanelsko
Eibar - Granada
Tip:Domací a padne 2 a více golu (1.78 tipsport)
Vklad:2/5
Cest , dneska si zahraji tento zapas . Eibar drzi poklidne 7 místo tabulky pri skore 32:29 . Naopak Granada ma opacne starosti a drzi 19 sestupove misto pri skore 17:44 .Granada je druhy nejhure skorujici team ve spanelsku horsi je pouze Leganes pri 15 vstrelenych golech . Pri dnesnim zapase je rovnice jasna , Granada je uplne nejhorsi team na venkovnich hrisstich kde ma pouho pouhe 3 body a skore 9:33 :D to snad ani neni normalni . Dalsi veci je ze napriklad Eibar posledni 3 vzajemne zapasy nedal Granade sanci (1:2 , 5:1 , 1:3 ) Je pravda ze Granada posledni zapas doma vyhrala 1:0 nad Palmas ale jinak ty jejich vykony jsou tragicke , Eibar si drzi uspokojivou formu a verim ze si domaci prostredi pohlida a pujde si pro 3 body a da pritom minimalne 2 goly ! *17*

lades01 | 14.2.2017 07:20
Ok*4*
kodousek | 13.2.2017 16:05

Tip! Bournemouth - M.City | Datum zápasu: 13.2.2017 21:00 | Tip: over 10 (počet rohů) | Kurz: 1.88 | Vklad: 3

kodousek | 14.2.2017 08:11
VOID
felpod | 12.2.2017 18:03

Moreirense - Sporting
Portugalsko, Liga NOS, 21.kolo, 12.02.2017 v 19.00 CET

Proti Moreirense jsem hrál už minulý týden. V podstatě vše co jsem napsal, platí i dnes.Jsou na tom špatně, třetí od konce (a poslední dva sestupují) a herně není ani po dvou výměnách trenérů žádný herní progres. Francisco Geraldes a Daniel Podence jsou prostě nenahrazení a Wallyson musel být v minulém kole po hodince střídán. Výkon strašný a celkově - středová řada Moreirense je na třetiligové úrovni...
Sporting už se vyrovnal s tím, že letos to na titul stačit nebude. Takže se plně soustředí na třetí místo - které jako poslední znamená účast v kvaldě Ligy Mistrů. Sporting aktuálně JE třetí a o tuto příčku soupeří se čtvrtou Bragou, kde rozdíl je jeden jediný bod. Přitom Braga dnes večer v Portu rozhodně má na to, aby vyhrála. Ale co je důležité - Sporting je bez toho tlaku na to, že MUSÍ získat titul a jsou viditelně klidnější. V posledním kole sice na hřišti FC Porto 2:1 prohráli, ale herně byli o hodně výš, než při posledním venkovním zápase na Marítimu (2:2). Když k tomu vezmu, že proti podprůměrné středové řadě domácích dnes nastoupí William Carvalho, Adrian Silva a hlavně Alan Ruiz (který konečně začíná plně ukazovat, proč ho za 8 mega koupili a rozdává dopředu geniální přihrávky), tak myslím, že je úplně jasné, kdo bude hru diktovat. A vepředu už opět řádí holandský bombarďák Bas Dost (17/16). Ten se 16ti vstřelenými góly jasně vede tabulku ligových střelců (o 4 góly před druhým André Silvou z FC Porto) a v posledních třech ligových zápasech dal tři góly. A nesmíme zapomenout na současný největší talent portugalského fotbalu. 21ti letý Gelson Martins je také ve skvělé formě a je to hráč, který dokáže rozhodovat zápasy. Před zápasem Ligy Mistrů proti Dortmundu by se dalo očekávat nějaké šetření opor, když se v lize nehraje proti nějakému super soupeři. Ale trenér Jorge Jesus to má nastaveno jinak (a to už dlouho, stejné to měl i v Benfice). "Hraju zápas od zápasu. Teď mne Dortmund nezajímá. Teď mne zajímá Moreirense. A kdo proti nim nepodá výkon na 110%, nemůže počítat s tím, že ho postavím v Lize Mistrů." Hráči to vědí a sami mluví o tom, že budou hrát naplno od úvodního do konečného hvizdu.
Kursy na to, že dá gól Bas Dost se pohybují kolem @2,00 a myslím, že by se to dalo zkusit. Nicméně já jsem si vsadil na výhru Sportingu. A protože věřím tomu, že dnes už v klidu a bez tlaku si pohrají s domácími, tak jsem vsadil výhru o víc než o gól. Fortuna drží @2,40, přičemž já bych na toto nedal víc, než @2,10.
Takže
výhra hostů v EH-1 s důvěrou 4/10, v kursu @2,40 má Fortuna
Všem GL
*8*

Tinie93 | 12.2.2017 18:33
Ahoj, můžu se zeptat, o jakém zápase s Dortmundem píšeš? V LM přeci vypadli ve skupině..
radimcv | 12.2.2017 18:36
Pinnacle -1,5 2,54
craytom | 12.2.2017 18:50
mám rád tvoje analýzy a tipy Felix, ale tiež by ma zaujímalo kde si zobral tú info a navyše citovanie trénera že sa stretnú s Dortmundom v LM? (s ktorým hrali na jeseň v skupinovej fáze a po umiestnení na 4.mieste nepostúpili do vyraďovačky žiadnej európskej súťaže) *9*
felpod | 12.2.2017 18:52
Tinie93 :
Máš samozřejmě pravdu. S Dortmundem hraje Benfica.
On mluvil Jesus tak plamenně o tom, jak jdou zápas od zápasu a že ho nezajímá co bude za pár dnů, že jsem si prostě do hlavy nahodil tuhle blbost. Prostě kdo nezahraje na 110%, nebude hrát příští zápasy...
Takže moje megachyba - nicméně na mém pohledu na tento zápas to nic nemění...
felpod | 12.2.2017 20:55
Moreirense - Sporting
výhra hostů v EH-1 s důvěrou 4/10, v kursu @2,40 má Fortuna

Moreirense – Sporting 2:3 FT
tip výhra hostů v EH-1, bet KO, ztráta minus 4
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TMB stats :
počet sázek : 432
sázek OK : 202
sázek KO : 214
vsazeno jednotek : 1378,50
vyhráno jednotek : 1476,846
zisk/ztráta : +98,346
yield : +7,13%
*10*
georgebest | 12.2.2017 11:11

Tip! Rennes - Nice | Datum zápasu: 12.2.2017 15:00 | Tip: over 1,5 gólu | Kurz: 1.51 | Vklad: 2

georgebest | 12.2.2017 17:03
2:2 ok
masinfuhrer | 11.2.2017 19:39

739|Bilbao vyhraje zbytek zápasu

masinfuhrer | 11.2.2017 20:26
2-1 ok*17*
lades01 | 11.2.2017 18:00

Anglie
Livrpool - Totenham
Tip; padne 3 a vice golu (1.87 tipsport)
Vklad;3/5
Ahoj , dneska si zahraji slagr anglicke ligy . Netroufnu si rict kdo dnes vyhraje i kdyz livrpool uz potrebuje zabrat . Toteham letos opet utoci na nejvyssi stupne. Oba dva teamy patri k offenzivnim teamum a cekam i dnes offensivni fotbal .Je pravda ze poolu se moc nedari a prohrava i se slabsimi teamy a ta jejich forma je slabsi. Nic mene s kvalitnejsimi souperi take vzrusta kvalitnejsi vykon a ja ocekavam spoustu sanci a verim ze se 3 golu dockame *17*

lades01 | 13.2.2017 09:33
ko
Purple | 11.2.2017 13:03

Tip! Derby County-Bristol City | Datum zápasu: 11.2.2017 16:00 | Tip: Derby | Kurz: 1.8 | Vklad: 3

Purple | 11.2.2017 18:50
FT 3:3 - KO
kodousek | 11.2.2017 12:50

Tip! M.Utd. - Watford | Datum zápasu: 11.2.2017 16:00 | Tip: Watford +4,5 (více rohů) | Kurz: 2 | Vklad: 3

kodousek | 11.2.2017 17:54
OK *4*
Pedro8 | 11.2.2017 12:48

13:30
Arsenal - Hull

Len v rychlosti. Arsenal dnes musi doma zabrat... postracal uz vela bodov a ma na to idealneho supera. Neocakavam golovu prestrelku aj ked vsetko je mozne ale ocakavam hlavne totalnu dominanciu v podani Arsenalu co sa tyka rohovych kopov. Hull hra typicky beton na rychle brejky a to bude hrat aj dnes...inu moznost nema ak by hrali otvorene dostali by 2-3 goly uz do polcasu. V zostave Arsenalu vidim na krajoch rychleho Walcota alebo Iwobiho. Na hrote Sancheza...ale on nie je typicky hrot..rad si zbieha pre loptu a hra to po stranach. V skratke ocakavam ze bude Arsenal busit busit do supera aj ked budu vyhravat 1:0 alebo 2:0. Potrebuju si napravit chut a nestratit kontakt s top 4.

Arsenal v tejto discipline dominuje. V ich zapasoch celkovo pada 10.37 rohov a Arsenal priemerne kazdy zapas kope 5.92 rohov. Preto moj tip znie. Arsenal rohove kopy over 7,5 v kurze 1.83 v Betku. Dovera 3/5

ambripiota | 11.2.2017 00:59

*3. februára, nie marca

ambripiota | 11.2.2017 00:58

11.2.2017 / 12:00 Európa - Priateľské zápasy / Videoton FC - Szombathelyi Haladás DNB 2 @ 3,75 (Bet 365) 2/5

Videoton hrá v tento deň 2 prípravné zápasy, od 12:00 proti Haladásu a od 16:00 proti Slovanu Bratislava.

Podobne to odohral Videoton aj 3. marca , čiže cca pred týždňom, tam hrali od 14:00 proti Lokomotivu Moskva 0:2 a potom od 18:30 proti Krasnodaru 0:0, tam na prvý zápas poslali náhradníkov a večerný zápas proti lepšiemu tímu Krasnodaru zobrali vážnejšie a poslali tam to najlepšie čo mali.

Niečo podobné samozrejme očakávam aj v tomto dvojzápase, aj keď nič sa o tom momentálne nedá nájsť že aké majú plány, ale ak si vezmem do úvahy ich dnešných súperov tak Slovan Bratislava je rozhodne atraktívnejší a budú sa chcieť podstatne viac vytiahnuť ako proti nejakému Haladásu. Asi nikomu netreba predstavovať maďarsko - slovenskú rivalitu + medzinárodný zápas má vždy väčšiu váhu a predsa jedná sa o tímy, ktoré sú považované vo svojej krajine za TOP. Bude to aj taká konfrontácia Maďarska a Slovenska čo je vždy atraktívne. Čiže som takmer na 100% presvedčený o tom, že spravia to isté ako v minulom dvojzápase, o 12-tej tam pôjdu náhradníci a podstatne slabší hráči a v zápase proti Slovanu to najlepšie čo majú k dispozícii.

Zápasy sa odohrajú v tréningovom centre vo Felcsúte na prírodnej tráve a obidve zápasy budú hrané bez fanúšikov.

Áno, vo Videotone aj tím zložený z náhradníkov a mladých hráčov má svoju kvalitu, ale .. zápas zložený z tých hráčov som nevidel, len som čítal komentáre fanúšikov, ktorí to sledovali cez youtube stream a vyjadrovali sa na túto zostavu dosť negatívne, že to bolo proste celé zle aj keď je pravda, že Haladás bude asiže slabším súperom ako bol Lokomotiv Moskva.

Haladás je účastník 1. ligy, podobne ako Videoton.
Videoton je na 1. mieste s počtom bodov 34. Haladás je na 7. mieste s počtom bodov 26.
V poslednom jesennom kole hrali práve vzájomný zápas, ktorý sa skončil výsledkom 1-1 na ihrisku Haladásu. Videoton samozrejme s najsilnejšou možnou zostavou. Jediný mínus pre zápas je to, že v tíme Haladásu skončil ich najlepší strelec Gaál, ktorý mal na konte 7 presných zásahov, čo bude pre nich citeľná strata.

Každopádne prípravný zápas, ktorý všeobecne by už mohol skončiť hocijako, Videoton podľa mňa nepôjde s najsilnejšou zostavou (dôvody popísané vyššie) Slovan bude pre nich rozhodne atraktívnejší súper a takisto si nemyslím, že má zmysel nejak mixovať tie tímy a snažiť sa zložiť 2 rovnako silné 11-ky, keďže tam by potom nemali nejak šancu proti Slovanu + o týždeň sa začína liga, čiže je to viacmenej taká generálka a už musia vedieť s čím a čo chcú hrať. Tým pádom Videoton v tomto prípravnom zápase nikdy nemôže byť favorit v kurze 1,53 a v kurze 3,75 na výhru hostí v stávke bez remízy leží veľká hodnota. + za menej skúšam aj polčas/konečný 2/2 @ 8,5 (Bet 365) GL

ambripiota | 11.2.2017 14:19
1:0 KO
beast95 | 10.2.2017 17:38

Rumunsko // 10.2.2017 19:00
Targu Mures - Temešvár
Tip: Domácí (sbr) 2.18 (tipsport) 1/5
Jsou to poslední týmy tabulky. Oba měli nějaké odečty bodů, ale i tak by byli tam, kde jsou, takže to není podstatné..
Na straně domácích nebude pouze Muresan (14/1).
Trenér řekl, že ještě věří v záchranu. Ví, že nebude hrát Doman a bez něho jsou hosté o dost slabší.
Jinak, přes zimu odešlo, ale i přišlo dost hráčů. První utkání po přestávce v lize prohráli 0-1 proti Astře. O tomto zápase se ale psalo po internetu ( už před jeho začátkem) , že by neměl být úplně čistý, takže nevím.. ale nesledoval jsem ho.
Na straně hostů těch změn je minimum.
Dnes nebude Scutaru (14/1), Mailat (13/0), Seroni (20/1), Doman (17/4) a Poparadu (4/0). První čtyři hráči základní sestavy, 2 obránci a 2 záložníci.
V nominaci pak ještě není Livan (0/0) a Sorescu (5/0).
Sám trenér řekl, že by rád vyhrál. Ale za daných okolností budou brát i remízu. Takže jisté "zoufalství" z těchto slov cítit je.
Jediné mínus vidím v tom, že se bude hrát na neutrální půdě.
I přesto v těch kurzech na domácí vidím hodnotu a lehce si je zkusím.

beast95 | 10.2.2017 20:51
Zápas pro fanoušky, 0-0 , VOID
georgebest | 10.2.2017 15:36

Tip! Bordeaux - PSG | Datum zápasu: 10.2.2017 20:45 | Tip: oba dva dají gól | Kurz: 1.82 | Vklad: 1
KDO MŮŽE TAK BET365 DOKONCE 1,91

georgebest | 10.2.2017 23:18
0:3 ko
felpod | 10.2.2017 10:44

VfL Osnabrück – 1.FSV Mainz 05 II
Německo, 3.Liga, 22.kolo, 10.02.2017 v 19.00 CET

V Portugalsku jsem dnes nenašel nic hratelného a Rakousko se mi také ještě nerozjelo. A tak jsem se rozhlédl po nižších německých soutěžích a do oka mne práskl tento zápas. Můj fair tady by byl něco pod @1,40, takže nabízené kursy jsou pro mne nádhera. A navíc STOUPAJÍ!!! Což je velice příjemné.
Takže co a proč jsem vsadil…?
Je to klasický zápas soupeřů z opačných pólů tabulky. Domácí se dokonce dnes mohou poprvé v této sezóně dostat aspoň na pár hodin na úplně první místo. Tedy v případě, že zvítězí nejméně o čtyři góly. Hosté se naopak plácají na posledním místě, 7 bodů za předposledním a deset bodů na záchranu…
Trochu podrobněji k tabulce. Osnabrück je tedy po 21ti kolech na 2.místě s bilancí 10-6-5 a se skóre 31:24. Doma to mají 7-2-1 a 8:6. Po zimní pauze odehráli zatím dvě kola – nejprve doma porazili Münster (17.) 3:0 (2x Wriedt a Ruzgar) a pak na MSV Duisburg (1.) remizovali 2:2 (Wriedt a Heider). Posledních 5 zápasů doma to mají 4-1-0 a skóre 9:1. Poslední tři domácí zápasy vyhráli s nulou.
Poslední Mainz má bilanci 3-5-13 a skóre 14:34. A venku to mají 0-2-9 a 4:22. Také Mainz odehrál zatím v roce 2017 dvě kola. Nejprve prohrál ve Zwickau (19.) 1:0 a minulý týden prohráli doma s Paderbornem (14.) také 0:1. Posledních 5 zápasů venku to mají 0-2-3 se skóre 1:5. Přičemž poslední 4 zápasy v řadě nedali ani gól.
Jako problém by se někomu mohly jevit absence. A těmi si také vysvětluji ty relativně hodně vysoké kursy na domácí. Domácí trenér, 35ti letý Američan Joe Enochs, dnes postrádá trojici útočníků. Jsou to 30ti letý kapitán týmu Halil Savran (7/4), 23ti letý Robert Kristo (0/0) a také 22ti letý Kwasi Okyere Wriedt (13/7). Tady bych dodal, že v zimě přišel z Fortuny Düsseldorf 21ti letý turecký útočník Kemal Ruzgar. Ten už v posledním kole hrál, Wriedtovi nahrál na gól a celkově se projevil jako kvalitní posila. Ten by dnes hrát měl. Savran už je pár kol mimo, ale Wriedt, jakožto nejlepší střelec týmu a aktuálně ve formě, by teoreticky chybět mohl. Ale vedle Ruzgara jsou k dispozici Marc Heider nebo Steffen Tigges, takže já osobně o kvalitu domácí ofenzívy obavy nemám…
U hostů z Mainzu by neměl chybět nikdo – ale je otázka, jestli je to dobře, nebo špatně. V zimě tam totiž přešli k jednomu kroku – že mezi mlaďochy do B týmu přeřadili z A týmu 32ti letého Niki Zimlinga. To je zkušený záložník, 23ti násobný dánský reprezentant, který se ve své kariéře na hřišti potkal s Messim, s CR7, nebo s Ibrahimovičem a s Neymarem. Do třetiligového kádru má za úkol přinést zkušenost, ale podle reportů v dosavadních dvou zápasech jen neuvěřitelně ve středu pole brzdí hru. Jen ještě dodám jednu věc – A tým Mainzu je v Bundeslize až na 13tém místě a přiblížil se už na 6 bodů k sestupu. Vedení klubu tak mobilizuje všechny síly a v Mainzu se bude vše podřizovat boji o záchranu A týmu. No a Mainz hraje dnes doma s Augsburgem, takže se v žádném případě nedá předpokládat nějaká hráčská posila pro zápas B týmu v Osnabrücku…
Pro mne naprosto jednoznačně rozdané karty. Domácím chybí sice kapitán a spolu s ním i nejlepší střelec týmu – ale kapitán je mimo už delší dobu a také nejlepší střelec by měl být (alespoň proti dnešnímu soupeři) nahraditelný. Aktuální forma mluví jednoznačně – Osnabrück získal bod na hřišti prvního v posledním kole, zatímco Mainz II v předposledním kole prohrál i na hřišti předposledního týmu tabulky. Motivace u domácích je dost velká – vyhrát o 4 góly nejméně. Aspoň to zkusit. A věřím, že zkoušet to hned od začátku budou. Opravdu poctivě jsem všemožně hledal alespoň nějaký malý argument, který by naznačil, že domácí nevyhrají – ale nenašel jsem nic. Kursy na domácí jdou nahoru, což pro mne znamená průběžné příhozy. Netuším samozřejmě, jestli se jim povede urvat tak vysokou výhru jakou potřebují k prvnímu flíčku, ale 3 body tady zůstanou doma. Asi povedou už v poločase, takže od věci by možná nebylo ani ht/ft, ale já vidím obrovskou hodnotu v prostém home winu a zkouším i evropskej handicap -1.
Takže
výhra domácích s důvěrou 6/10, v kursu @1,83 má Pinnacle
výhra domácích v EH-1 s důvěrou 2/10, v kursu @3,10 má bwin
Všem GL!
*8*

felpod | 10.2.2017 20:55
VfL Osnabrück – 1.FSV Mainz 05 II
výhra domácích s důvěrou 6/10, v kursu @1,83 má Pinnacle
výhra domácích v EH-1 s důvěrou 2/10, v kursu @3,10 má bwin

VfL Osnabrück – 1.FSV Mainz 05 II 1:2 FT
tip výhra domácích, bet KO, ztráta minus 6
tip výhra domácích v EH-1, bet KO, ztráta minus 2
Zápas CELKEM : ztráta minus 8
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TMB stats :
počet sázek : 431
sázek OK : 202
vsazeno jednotek : 1374,50
vyhráno jednotek : 1476,846
zisk/ztráta : +102,346
yield : +7,45%
*10*
Purple | 8.2.2017 12:41

Tip! Leicester City-Derby County | Datum zápasu: 8.2.2017 20:45 | Tip: Leicester | Kurz: 2 | Vklad: 2

Purple | 8.2.2017 23:00
1:1 - KO