DŮLEŽITÉ!! Vážení členové mám pro vás výzvu/prosbu. Většina dlouhodobých členů jste si s námi asi vydělali snad zajimavé peníze a pomohli jste si tak k dovoleným atd. Jsem za to moc rád a tak si vás dovoluji požádat o pomoc jedné paní. Je to kamarádka mého kamaráda. Paní je sama, je jí 37 let a má 3leté dítě, o které se sama stará. Bohužel ji postihla roztroušená skleroza a je na tom momentalně tak, ze uz v podstate nechodi. S péčí o dítě ji pomáhá její matka. Paní prosí o prispevek, aby si mohla poridit odlehceny invalidni vozik, ktery bude schopna sama slozit a takovy ten elektricky "skutr" aby se mohla s deckem "prochazet" mestem atd. Vím, že lidé jsou skeptičtí, zda to není podvod, ale tady za to ručím osobně. Já osobně jsem s dvěma známými poslal celkem 10000Kč. Samozřejmě tolik po vás nežádám. Stačí i pár stovek. ČÍSLO ÚČTU JE 1381254024/3030 Paní má účet i u konta Bariery, ale mám u těchto nadaci pochyby o rozdelovaní penez tak radeji na osobni ucet. Děkuji všem alespoň za přečtění a zamyšlení se nad tím. Stal123