Tak ma hrát za Jablonec U21 Tecl , Hanousek a jeste jeden ;-)
Tak ma hrát za Jablonec U21 Tecl , Hanousek a jeste jeden ;-)
Zdravim info pre tych kt. podali na rakuske prezidentske volby
11:30 Rakousko - Ministr vnitra potvrdil, že opakování prezidentských voleb bude odloženo. (Reuters)... ti rakusania to su riadni neschopaci...*10*
hokej v hokeji
Tip! Třebíč-Č.Budějovice | Datum zápasu: 12.9.2016 17:30 | Tip: 2 výhra hostů | Kurz: 2.35 | Vklad: 3
live *3* hokej 1. liga Rusko ženský
Torpedo - Novgorod
start 11:00 bet365
Tip! Safwat - Maden | Datum zápasu: 13.9.2016 10:00 | Tip: Safwat | Kurz: 1.91 | Vklad: 2
Tip! Nové Zámky - SR 20 | Datum zápasu: 13.9.2016 18:00 | Tip: obě mužstva vstřelí gól-NE | Kurz: 5.6 | Vklad: 1
Sekce fotbal info k zápasu Dukla U21 - Jablonec U21 *3*
Tip sekce Fotbal.
hm, kto ma Fortunu, tak ta ma na Gb ML 2.26...
Stan Wawrinka OK *7*
Tip na ráno v sekcii Tenis *4*
Jedno rychle Livko-58minuta-Pescara- Inter. Inter zatial nevyhral v novom rocniku, peacara je novacik ma 4 bode na konte za remizu s Neapolom a kontumacnu vyhra nad Sassuolom. Inter tlacil prvy polcas, pescara brvno po brejku. Druhy polcas zatial tlak Interu, obcasny vypadok Pescary. Inter pali sancu za sancou. Kurz 2.4 *4*
Zdar borci,
nemám moc čas to nijak hlouběji analyzovat, ale koukal jsem na prezidentskou volbu v Rakousku a řel bych, že Hofer by měl mít v opakovaných volbách celkem slušnou šanci. Kurzy se drží okolo 1,5, ale Bwin pro mě nepochopitelně vypsal 1,8.
Já vidím fair tak na 1,4, určitě bych to vyzkoušel :).
Tip! LM | 2-ako | Datum zápasu: 13.9.2016 20:45 | Tip: analýza | Kurz: 2.08 | Vklad: 2
Dotaz na Staala, na někdejším legendardním foru tipovani.cz byla taková krásná funkce, říkalo se tomu chlívek, že sis tam mohl dát uživatele,od kterého bys nechtěl vidět vůbec jeho příspěvky.Nešlo by něco podobného nastavit i zde? :)
Šefíld - Solnohrad pěkné KO - sice se ještě hraje, ale je to utrpení
Nitra 0:1 void, 0:1,5 ko.. velka bieda toto kolo
Tappara-Mannheim 2:1 KO
po 30 sekundach hry gol Tappari, druhy do satne a bolo vymalovane. Aj ked Mannhem potom dve tretiny tlacil, bolo im to prd platne
3-2, MMKS KO sklamali ma predvedenou hrou, Tychy OK, ..