Tip! Van Uytvanck - Stefkova | Datum zápasu: 15.9.2016 17:00 | Tip: Van Uytvanck -5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! Van Uytvanck - Stefkova | Datum zápasu: 15.9.2016 17:00 | Tip: Van Uytvanck -5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! Žilina - Dukla Trenčín | Datum zápasu: 14.9.2016 18:00 | Tip: Dukla Trenčín | Kurz: 2.25 | Vklad: 2
Tip! Poprad - Banská Bystrica | Datum zápasu: 14.9.2016 18:00 | Tip: Banská Bystrica | Kurz: 2.25 | Vklad: 2
Pokud někdo má Sazku, pořád je tam celkem slučnej kurz na tu japonskou čtyřhru (1,8). Jinak drop na úroveň okolo 1,6.
Vcerajsi tip Nove Zamky - SR20 7:1 a teda BTTS - nie, je KO. Prave ten jeden golik mladi vstrelili, risk nevysiel, ale hral by som to znova.
z kvaldy asi az zajtra nieco, nechce sa mi teraz spisovat nic...ale rano si zahram z Asia Challenge Jordansko - Filipiny.....Ako uz tu bolo spomenute, Filip. prisli na turnaj s omladinou, prakticky z univerzit, len jeden hrac je tam skusenejsi a hrava v ich lige, ostatni prakticky hravaju druhu ligu. Aj to vyjadrenie trenera Reyesa pred turnajom bolo, ze idu zbierat skusenosti, chyba im kvalita na kazdom poste. Jordansko je po Irane, Korei a Cine pre mna ciernym konom, hoci podlahli omladine Cine pomerne vysoko, ale bol to prvy zapas - nevydareny, potom uz hrali lepsie a vyprasili Indiu a Thaiwan o 20+, kym tieto dva timy dali dole Filipincov. V time nechyba Zaid Abbas a spolu s naturalizovanym SG Dar Turkerom su hnacou silou timu. Filipinci taku kvalitu na strelbe nemaju a pod kosom je jediny 206 cm vysoky Van Opstal, ktory ale ma statistiky biedne, preto double DD rozdiel moze aj tu byt, skusim na sledovacku.....Jordansko AH -17.5 (Pinna, 1.88, 1.5/5)...
Wolves-Barnsley 0:4 - over OK *4*
Góly napadaly, byť v až neuvěřitelně opačném gardu, než se dalo předpokládat. Skvělý vstup nováčka do sezony pokračuje. Nicméně se potvrdilo, že šlo o velmi ofenzivní zápas - celkem 43 (!) střel, z toho 15 mezi tyče.
Barca bez problemov hcp, Celtic si to zlizol dostatocne :)
Basel hcp uz bude ko...nejvic jalovy vykon snad letos dnes
v betku sa nedá podať za všetky peniaze? mal som na účte 21€ chcel som podať tiket za 20 a vypísalo mi, že nemám na účte dostatok prostriedkov...robí to aj vám?
Neví někdo na kdy je odložen západ city-gladbach..???
Dotaz v SK *3**11*
Tip! Doi, Nara - Schuurs, Voráčová | Datum zápasu: 14.9.2016 08:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.87 | Vklad: 4
více v tipech
camejko díky moc za AKO!!!!*7**4*
Jastrzebie-Katowice 3:1 KO, hostia dost vyluceni*11*
Chalani co dnes liga majstrov? Nikto nic? Mne sa celkom pacia rohy v zapase Barca/ Celtic, under 2.5 na Celtic. Ano posledny zapas v lige bol fiasko, ale treba si pozriet zostavu v akej Barca nastupila. Obrana s tragickym Mathiem a Mascheranom, nic ine sa ani nedalo cakat. Dnes full zostava a myslim, ze Celtic si to sobotne zavahanie Barci dnes pekne odserka. Navyse Celtic, aspon podla mna, na Europu uz nema. V Skotksu moze nakladat superom po 4/5 golov, ale pri konfrontacii s Europou uz tu kvalita chyba. Takze...skusam under 2.5 rohu Celticu
rytíři Čechov - Křídla sovětů Moskva 3:2 OK *4*
Čechov podle očekávání aktivnější, na konci si to zkomplikovali vyloučeníma, ale zmákli to....
z basketu ma uz niekto nieco zajtra? :)
paci sa mi aj to, ze Dani nedaju opat 69+ v Holandsku...Holandania hrali skvele v obrane v Nemecku a Rakusku, doslova ich znicili a nedovolili im nic. Rychlym Danom u nich doma povolili 72 bodov, hraju o 1. miesto v skupine, nic ine ako kvalitnu defens necakam a TT Dani under 68 sa mi paci (zatial nepodane) :)...
a sleduje někdo ten soligorsk jak si vedou, zda tlačí nebo je někde obraz..:???*4*
co tak obrazom pozeram, odporucam cosi nad DAB hrat proti Galati, oni uz teraz tahaju nohy za sebou neskutocne, ak DAB premeni aspon zlomok tak im minimalne 3-4 goly musia dat. teraz ak by bolo 4-1 nik by nenamietal