Tip! Slavia - České Budějovice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: České Budějovice | Kurz: 3.16 | Vklad: 2
Tip! Slavia - České Budějovice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: České Budějovice | Kurz: 3.16 | Vklad: 2
K diskuzi nize ohledne Pardubic - na strankach je primo uvedeno, ze Maxwell urcite nebude. Ale podle zmen v kurzech uz to asi vetsina vi..
Tip! Havířov - Litoměřice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: under 5,5 | Kurz: 2.14 | Vklad: 2
tip z MSFL ve fotbale, 4/5
Videli ste prosím niekde vypísané, Kto lepšie skončí? - slovenská tipsport liga. Nikde to neviem nájsť, ďakujem.
livko
livebet v prislusne sekci, Rusko-Lotyssko devatenactky
Xavi este dodatocne diky za vcerajsok*5*
Mahony, Lolo a další baskeťáci. Dneska se mi celkem dost zamlouvá +21,5 na Albánce. Sice ti jsou jaloví, ale Slováci mají mi přijde čím dál horší tým, takže nevidím důvod, aby tam byl tak velký handicap.. jako doma vyhrát asi vyhrají, ale moc bych se divil, kdyby se nezapotili a bylo to o víc jak 12-15 bodů. Můj fér handicap tak těch +15,5. Osobně zatím hraju za 2/5..
nie je 2,65 na wolfsburk proti pardubiciam vela? doma pardubiciam dali 6:0, viaceri ste sa zhodli ze kvalita je na strane wolfsburgu. su tam nejake zmeny v zostave alebo to je iba vonkajsim prostredim ten kurz?
Dám to jen rychle zde, zapas Zhang - Glushko v Dalianu, Zhang se v prvním setu zranila mylsím kotník a je to na ni vidět, zkouší hrát ale nějaké výměny hrát nemůžu, vede ve 2 setu o brejk, ale podle mě Glushko tento set otočí, byla letos mimo, ale tady obhajuje lonské finále
Neco z CFL v sekci fotbal
Tip! Konjuh - Pliskova | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: Hosté a počet gamů: 18 a více | Kurz: 1.74 | Vklad: 3
Sevastova KO, nevidel som ale podľa stats dánka dobrý výkon, naopak lotyska velka bieda *6*
Kuci mam slabsi spojeni, nemate nekdo o challengeru Shaghaj kdy by se mohlo zacit hrat tenus? Diky
Na mobile mi neukazuje smajliky- ukazuje hviezdicky a cislice a taktiez mi rozne znaky ukazuje pri texte, ale len pri niektorom.
<a style='font-weight:bold;' href=/tips/tip/21259><strong style='background: yellow;padding: 3px;'>Tip!</strong> Salzburg - HV 71 </a> | Datum zápasu: 7.9.2016 19:30 | Tip: over 5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3<br>
Švýcarsko - Portugalsko over OK, trochu v porodnich bolestech*7*
live *4*
*1**5*
Mora - Leksand 4:2 OK*7**4* pěkný kurz