prosim vas to CS:S od Garbucksa jak vypada ? *5*
prosim vas to CS:S od Garbucksa jak vypada ? *5*
Miniliga na Fantasy na extraligu založena,pište mi do zpráv název týmu nebo se přímo na Fantasy zažádejte o přijetí a jen písněte název týmu*17*
Slavia - Budějovice 5:3 over 5,5 gólu Ok
Tip! vítěz voleb - Norbert Hofer | Datum zápasu: 6.9.2016 19:00 | Tip: Norbert Hofer | Kurz: 1.72 | Vklad: 5
trochu dlouhodobější politický tip
live !
Havířov-Litoměřice 4:1 under ok*4*
Slavia-Budějky ..ko
Hokejky*3* v pátek začiná extraliga,pravidelně hraju Fantasy na isportu,nemáte zájem založit miniligu pod hlavičkou TMB?
Most-Ústí 3:3 live OK*4**5*
turecek po žních k Turkovi-banán
Pliskova 2x 6:2 win a over KO, pro Konjuh budou tyto hráčky alespoň zatím opravdu problém
Olympia HK 0-4, livko OK , roznesli je presne jak sem ocekaval, skoda ze to trvalo az tak moc dlouho. Kromeriz 1-1 VOID, celkem utocny zapas na to, ze padli pouze dve branky. Remiza ovsem spravedliva.*4*
http://www.fiba.com/ls/#12104&12104-F-6
xavi, lolo: nasi hraju bez PG Ziaka (mozog timu, naj hrac - nevedel som vobec), takze aj ta hra nasa tak vyzera, bez napadu, krcovita, strelba hrozna, Albanci nas prestrielali v 1. Q, len mame stastie ze im to tiez nepada - betko stale ma hcp +16.5 v live hmm? :)
livebet*4**4*
live *3* plna sazka
live *3*
Sevilla challneger 20:00hod
Behar/Perez vs. Martin/Michon
1 @ cca 1,7 4/5
Martin po dnesnom singli povedal:
Dnes mi moje telo v tom teple vypovedalo službu, aj keď som skúšal zabojovať, nešlo to. Nevládal som udierať dostatočne do lôpt a poriadne sa hýbať. Predošlé dva turnaje a tento som si predstavoval úplne inak, ale taký je život. Ešte skúsim niečo uhrať vo štvorhre a potom sa chcem čo najlepšie pripraviť na Austráliu...
co sa davis cupu tyka nasi letia v sobotu do Austrálie, nevidím najmenší dôvod si veci u Martina komplikovat a zdržiavať sa v Seville*4*
Tip! Cloud9 - EnVyUs | Datum zápasu: 7.9.2016 20:30 | Tip: Cloud9 | Kurz: 1.76 | Vklad: 4
som len cez mobi, ale nieco nove ohladom Aut, ze to slo vyssie? osobne si myslim ze double DD hcp je realny a -17.5 v Coral za 2.62 uz je peknyyy (inde 2.30)...
Tip! Slavia - České Budějovice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 gólu | Kurz: 1.85 | Vklad: 1
Tip! Slavia - České Budějovice | Datum zápasu: 7.9.2016 18:00 | Tip: České Budějovice | Kurz: 3.16 | Vklad: 2