mahony1983 |
8.9.2016 14:26
ahoj, no ale tu to funguje tak, ze najprv musis dat svoj nazor preco a tak sa to doplni :)
Novgorod hraju taky 1 za 3/5 a zkoušim i hcp -1,5 s kurzem 1,95 1,5/5 , Chabarovsk je marnej, natoz venku nic nepredvedli zatím, naposled dostali od Soči 7 kousků a chabarovsk doma proti Soči 3:1. a druhej zápas zkoušim under 5,5 na zápas Ufa-Jokerit, Jokerit to letos hraje docela opatrně z obrany, Ufa až na výprask od Petrohradu taky, kurz 1,6 3/5 *5**4*
mahony1983 neboj mě jsou pravidla jasné. Od začátku webu sleduji každý den co se tu šustne a nemůžu přestat *2* Omlouvám se že to byl jen takový výkřik do tmy. Nemám žádné extra nadání na sázení, ale moje myšlenky jsou, že Magneti patří do top týmů z KHL a Riga mívala problémy a nebyl to extra tým takže i přes fakt že se oba týmy po několika prohrách v řadě chytly tak Magneti by měli vyhrát.
No a Novgorod proti Chabarovsku je jak říká Tom!k jasné. Chabarovsk je teď marný..
Snad sem to napravil *5*
MaTeJ |
8.9.2016 15:15
ten Novgorod som pozeral aj ja, ale dosť ma odradili pomerne časté remízy pri nich dvoch
Kokosorech |
8.9.2016 17:04
I já bych se bál remízy u Novgorodu. V domácích nevidím osobně větší hodnotu.