Izhevsk - Barnaul 7:0 hcp - 2.5, pohodový a očekávaný OK *4*
Barnaul bez šance, tam fakt není nic extra....
Izhevsk - Barnaul 7:0 hcp - 2.5, pohodový a očekávaný OK *4*
Barnaul bez šance, tam fakt není nic extra....
Sylsel jsem dobre,ze tenisova ctvrtfinale by mohly byt odehrany v hale? Dost duletity info,ale nemuzu k tomu nic najit.Nevi nekdo nece? :)
live příprava MHL, bet365
Amurskie Tygři SBR 1.95, neprohra 1.58, dnes to můžou urvat
bratranci Škantárovci, dnes očakávam 2 medailu pre SVK ohroziť ich môžu Klauss/Peche, Flor/Houn, Anton/Benzi do 3 miesta by mali zajazdiť, neočakávam 4 miesta a zemiak! v NIKE do 3 miesta 1,55 alebo duel s Bozic/Taljat za 1,47, rád si to rozoberiem, kedže je dosť pravdepodobné, že majú aj na zlato
Ahoj všem. Děkujeme za všechny připomínky k webu. Vše si zapisujeme a větsinu asi i zapracujeme. Web jsme spustili v tomto stavu právě proto, abychom si usnadnili testovani. Rychleji na to přijdou stovky lidi nez my dva. Vzhledem k tomu, že jsme komunita a v podstate za nic neplatite tak nam tato metoda prisla nejlepsi a za tim si stojim *9* Nicmene co jsem tim chtel rict. Web ma spoustu musek jak funkcnich tak designovych, ktere v prubehu nekolika tydnu vychytame dle nasich casovych a znalostnich moznosti. Nasledne se pak pustime do dalsich veci, které máme v plánu. Berte tedy prosim soucasny provoz jako nejake testovaci obdobi, které mozna ted prinasi nektere neprijemnosti, ale az se to vychyta tak myslim bude web vyrazne posunut kupredu oproti stare verzi :)
sekcia hokej *17*
Proc uz se v Tipech neukazuje alespon obrazek druhu sportu, pro ktery je uveden tip?
sekce hokej...priprava SWE
Livko *3*
Tip! Fognini - Murray | Datum zápasu: 11.8.2016 17:30 | Tip: Fognini uhraje 7 gemů a více | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Tip! Košice - Martin | Datum zápasu: 11.8.2016 17:00 | Tip: Košice -1.5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
Tip! Zemlja-Tepavac | Datum zápasu: 11.8.2016 20:00 | Tip: Zemlja | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
tak vzhledem k tomu, že se zápas o den přesunul a kurzy zůstaly stejné, zahraju si dneska Lucku s Bárou, 2,5 má u mě vyšší hodnotu než včera
Tip! Slavia-Kladno | Datum zápasu: 11.8.2016 17:30 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Tip! Doncaster - Manchester City | Datum zápasu: 11.8.2016 20:45 | Tip: Manchester | Kurz: 1.78 | Vklad: 3
Nigeria ko
dubc3k: tvoj emocny vylev som zmazal, nema ziadne opodstatnenie...uvidi sa na konci
AUS -10.....AH +32 OK *4*
Brazílie-Srbsko 6:5, over KO*10*,tak tady jsem byl hodně mimo,stejně jako Srbové*13*