neskutočne sa mi dnes pači Celtic - H. Beer Sheva x2 ešte som stihol za @2,2
neskutočne sa mi dnes pači Celtic - H. Beer Sheva x2 ešte som stihol za @2,2
Dynamo - Almaz live 2:2 vše KO ! hodně špatný, takový průběh jsem neočekával...
skor, len ako namet, kedze cestujem a nemam vela casu. Na Spartu team over 4,5 za 1.70 v unibete, inde neviem, ako su na tom kurzy za 3/5 som musel poslat. Krakow nema ziadnu extra obranu a hlavne nie doma, ak budu prehravat o jeden,dva goly hned to otvarat budu. Krakow doma bude doma sice bojovat, ale kvalitativne na to nemaju vid dostali aj 4-6 golov od ceskych timov z druhej ligy +-. Podla mna, co poznam PL hokej, tak to budu golove hody a asi len zo strany hosti. Domaci maju max na gol *11*
Jen malé upozornění na lajnu v dnešním QF USA-Poland.
Tipsport má lajnu 180,5 pts a to proti Betku a Unibetu kde je 182,5 pts a Fortuně a Startipu kde je 184,5 pts je pěknej podstřel a value v jednom *4*
livko *3* turnaj MHL, zas by se dalo něco vymyslet, nějaký návrhy jsem sepsal, Dynamo dle betka opět v pozici předzápasového favorita, prohrává 1:2 !
Tip! Long Jump. Women. | Datum zápasu: 18.8.2016 02:15 | Tip: Tianna Bartoletta 1-3 | Kurz: 2.25 | Vklad: 1
ked si kliknem na clanok od purple tak sa mi tam zobrazi nejaky tip hacken - gotenburg. da sa to nejako opravot? chcel som si pozriet ako opisuje cardiff kedze sa mi dnes pozdava *8*
Live - Južná Kórea
Incheon - Jeobuk
Jeobuk s prehľadom vedie K-League Classic. Vonku zatiaľ neprehrali aj keď vo viacerých zápasoch zachraňovali remízu v posledných minutách. Z 13 zápasov na ihriskách súperov 9x remízovali, co je ďaleko nad priemerom ligy.
Incheby je v domácich zápasoch veľmi slabý 12- 3/4/5 11:13.
V základnej zostave Jeonbuku chýba Leonardo, ale hrajú další Brazílčania Lopes a Edu.
Jeonbuk hra v rozostavení 4-2-3-1.
Lopty sú smerované na hrotového útočníka.
Tip: čas prvého gólu Incheon Utd - pred 80' - bet365 - @2,0
Pri tomto kurze to musím zahrať 4/5.*4*
v tipech 3 tenisy
Tip! Novgorod-K.Vary | Datum zápasu: 17.8.2016 18:00 | Tip: Novgorod TT +3,5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 3
21115|
1xbet mi zobralo len 1 bet za 25e*13*
A ted druhy match Swaiz proti Francuzkam jak vidite osobne uvazujem nad overom na Swaiz 3,5 za 2,22 to by mali dat hmm camejko maju kvalitnjsi tym ako FR
BTC ban
-3 proti nasim zenam, popr vyssie hcp vyzera slusne *17*
Tenis v sekci *4*
Tip! Novgorod - Karlovy Vary | Datum zápasu: 17.8.2016 18:00 | Tip: Novgorod 1.třetina | Kurz: 1.93 | Vklad: 2
zeny USA +46.....AH -36 OK *4*
Barshim M.E - víťaz | KO
Barshim M.E 1-2 | OK *4*
Drouin D. 1-2 | OK *4*
Drouin D. 1-3 | OK *4*
Bondarenko - Drouin | Drouin | OK *4*
Bondarenko - Barshim | Barshim | OK *4*
Sheffield Utd-Southend 0:3 - KO
Fiasko jak Brno. Jak napsal jeden z fandů Blades na jejich fóru: Garbage. Garbage players. Garbage 4th division tactics.
Co dodat.