Shericka Jackson 1-3 | OK *4*
Shericka Jackson 1-4 | OK *4*
Jackson vs. Hastings | Jackson | OK *4*
Francis vs. McPherson | Francis | OK *4*
Hastings - Francis | Francis | KO
Shericka Jackson 1-3 | OK *4*
Shericka Jackson 1-4 | OK *4*
Jackson vs. Hastings | Jackson | OK *4*
Francis vs. McPherson | Francis | OK *4*
Hastings - Francis | Francis | KO
Chelsea - WH 2:1, tip VOID
WH za 75min. nevystrelil na branu, Chelsea hrala skvely futbal, bohuzial nepremenila golove sance pri stave 1:0 a nakoniec len zachranovali vitazstvo*13*
GD Estoril Praia - CD Feirense 0:2 FT
BTTS, bet KO
*10*
Tip! Košice-Bern | Datum zápasu: 16.8.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2.07 | Vklad: 3
Na úvodní stránce je Tipy a Analí/ýzy. Pouze detail, ale praští ta hrubka do očí *8*
JAP - FRA žena 4:0 OK
Vycházející slunce vyšlo krásně*7*
Stalik vpravo hore na telefone ked kliknem aby sa mi otvorilo velke menu .. Diskuzia,tipy atd.. Tak dole mi ukazuje ci som dostal nejake spravy..stale tam svieti (0) aj ked mam nove spravy
Livebet
U elliotovyho Japonska ma tipac na neprohru 1.57 a na ML 1.65 takze ta neprohra je chyba.
neviete niekto prečo dnes v plavani marathon odobrali medailu francúzske Muller? (som pozeral že skončila druhá) a teraz v medailovom hodnotení je tam vynechaná
Live Ostapenko OK*13*
Sandhausen - Dortmund 0:3 OK
Ymer OK*4*
Dalsi varka oprav hotova. Zpravy se radi spravne. Pro moderatory tipy by uz mely taky byt spravne razeny po vyhodnoceni. Nejake dalsi chyby ci podnety? Jinak za sebe musim rict ze se mi nova verze strasne libi a vypada paradne *11**9*
SUI -SVK ženy již 10:0 a hcp -2,5 OK
tady sem nevěřil, že si holky až tak moc zastřílí. ( na livku jste si taky přišli na své*14*)
-----------
tak a večer, ještě snad potěší země vycházejícího slunce*4*
livko
Jindric: OK, napisane stalovi, opravi sa to, dik
Ok tak teaz k zapasu Chelsea Westham uz v sekcii bolo co to popisane ale ja by som skusil over na karty 4,5 len ten kurz 1,66 uz je asi nic moc ale ked pozrem vzajomne zapasy plus ted sa ma prisnejsie piskat v PL tak by to malo dojst ked v poslednych 3 zapasoch padol over 3 krat a v kazdom padlo 8 kariet
V sekci Fotbal ode mne jeden zápas z Portugalska na dnes.