Tip! Koniz-Pixbo | Datum zápasu: 12.8.2016 10:40 | Tip: Pixbo | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Tip! Koniz-Pixbo | Datum zápasu: 12.8.2016 10:40 | Tip: Pixbo | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Tip! Nigeria - Dánsko | Datum zápasu: 13.8.2016 21:00 | Tip: Nigeria Ah-1 | Kurz: 1.98 | Vklad: 3
Díky za potvrzení registrace. Budu přinášet tipy z Cypriot First Division. Soutěž sleduji a sázím již osm let. Je to od doby co tam působil Pavel Pergl *8* Tak snad budou moje analýzy přínosem.
Zemlja v krásném kurzu za 3/5 OK*4*
Tip! Newcastle-Huddersfield | Datum zápasu: 13.8.2016 16:00 | Tip: Newcastle AH -0,75 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Anglie - Championship
Newcastle-Huddersfield - 13. 8. od 16:00, Newcastle AH -0,75, 1,90
jeden tip v sekcii tenis *4*
Lukáááááš!!! Díky erdvacítkovi za komentáře, kurz 8 za titul a 4 za finále doma *4*
Jedna takova otazecka.. pak muzete smazat.
Sledujete nekdo drahovou cyklistiku obrazove? potrboval bych vedet, jak moc dobry start meli Britove v tymovem sprintu.. jde mi o to, zda prvni Hindes trrosku cuknul Kennymu a Skinnersovi, nebo jestli se za nej hned Kenny stacil nalepit.
Britove totiz zajeli olympijsky rekord a nejvetszi favorit NZL byl jen desetinu za nimi. NZL moc nezvladli start a da se cekat, ze pojedou jeste rychleji. Ale prave bych potreboval vedet, jestli i Britove nechali nejakou desetinku na startu
esbjerg 5-1 tip OK,
Poprad KO, no som necakal, ze daju do brany to poleno a nedokazu 15 hracov LM bez Urama porazit... *17*
Mahony chtěl jsem hrát Litvu, ale 2,65 na Argentinu, co má Betko, to už za 1,5/5 musím zahrát.. sice mi pocit říká, že to Litevci ubrání, ale valuebetting je valuebetting *2*
Almtuna - Djurgarden 2:6 OK*5**4*
Krpalek-C.Maret 2 @2,1 (džudo 21:30, tipsport)
Krpalek podla vyjadreni bol celkom okopany v stvrtfinale proti Japoncovi a podla jeho slov na konci ledva stal na nohach. Maret je svetova jednotka, posledných niekolko vzájomných subojov vyhral, podla mna je ten kurz na francuza prestreleny 2/5
Mahonko pozeral si basket Brazilia Chorvatsko vysledok 76 80 ale jednemu nechapem aku taktiku mali brazilcania ako 8 sekund do konca beru este timeout , chorvati rozohravaju loptu a ked je to este o 4 tak myslim ze sa ide cez fauly a skusat potom dat 3jku ale chorvati si v pohodicke rozohraju a Brazilcania okolo nich behaju ako kuratka *12*
BRA -4.....AH -4 KO
prespali opat prvy polcas, ked im to vobec neslo...
.. u mě naopak fognini ok
Fognini umístění KO, to je škody, potom co zapl jasně lepší, ale bohužel Murray po jednom gemu zase zapl a taková otočka
Tak Fiji v Velká Británie (finále rugby 7s) vypsáno -5 na Fiji...osobně bych čekal hranici jednou tak větší, rozdíl dvou pětek je reálný...
JAR v Japonsko (o 3.místo) vypsáno -7 na JAR, také mi příjde hratelné...rozdíl dvou pětek, tedy 10-ti bodů opět reálný...
Nemate nekdo livko na camejkuv Esbjerg?
Tábor 6:4 oba tipy OK
Benátky-Most 5:2 ok
Tábor-Brod 6:4 ok