Tip v sekci tenis *4*
Tip v sekci tenis *4*
Tip! Plavnica - Ružomberok | Datum zápasu: 9.8.2016 17:00 | Tip: Ružomberok nad 2,5 | Kurz: 1.66 | Vklad: 4
Plavnica - Ružomberok
Díky, parádní tip Lapo *4*
Cilic 6:3 6:4 win a under 20,5 OK
Sorry za miesto, no je tu niekto kto sleduje plávanie??? Konkrétne m znak žien?
Tip! Japonsko-Brazílie | Datum zápasu: 9.8.2016 00:30 | Tip: Over 18,5g | Kurz: 2 | Vklad: 3
Když si zapnu http://tipmatchbets.com/discussion/open/1 , tak ta moja nadává.
Nejde to v téhle verzi nějak vypnout? *10*
Tak mahonko uvaha o utocnom baskete Srbsko Australia bola spravna vysledok 80 95 overik 159 padol, ale pravdupovediac cakal som opacny Srbom nesla strelba z poza perimetra a dakedy som mal pocit ze si to chcu prihravat az tak ze pomali to tam chcu vajcama dotlacit*12* a poslednu stvrtinu z ich strany nic moc ale dnes vycnievali 2 hracikovia za Srbov M.Raduljica 25 bodov a za Astraliu P.Mills 26 bodov
Srbi -15.....hcp -4.5 KO
posledna stvrtina typicka balkanska, ked sa nedari, tak to dobabreme este viacej, Teodosic, Bogdanovic, Raduljica a Jokic krasne zbierali minusky...Ale Aus vyborny vykon, klobuk dole...
Tak uz programator udelal i strankovani. *17*
ČR U18 - SUI U18 výsledek 6:1 OK*7**8*
(škoda,že over 7,5 na naše nevyšel a 0,5 jednotky šlo do kopru)
staliku, teraz sa diskusia zatvorila a nevidim nic, iba nicky - ak prepnem inam a vratim sa, naskoci, ale o 10s sa znova zatvori :)
Makarova - Schmiedlova 2 KO
Livebet
Kamarád je na zápase ČR-SUI - švýcaři prý dostávají velkou bídu...naši náběh na 10 branek....i když je to moc, ale těch 8-9 jim dáme...livko tipáč má něco na skladě...kurzy kolem 2,5 a víc
livko KO, slovaci dva goly v poslednej tretine samozrejme minutu do konca dali svoj druhy ani neviem, ako sa to odrazilo...
otazka pre adminov : bolo mi možne www odkazy v diskusii nejako nastaviť v príspevkoch tak, aby ich netrebalo kopírovať?
Gorodeja sice s Minskem neprohrála,ale gól nedala - Ko
nieco v sekcii...
Lukostreľba Kim Woojin KO *10*