Slovensko U20-Nitra 0:4, hcp-3 OK*4*
Slovensko U20-Nitra 0:4, hcp-3 OK*4*
ukrajina v pohode OK, v BLR sa zobudili az od polky zapasu (chybal gol).. *17*
Co si myslíte dnes Finsko -rusko na rusaky kurz okolo 1.65 dnes musí vyhrát aby postoupili ,nekoukal jsem na zápasy Finska ale asi se jim nedaří střílet branky .. akorát se bojím toho aby rozhodčí netlacili Finsko když amici u23 jsou závislý na tom aby Rusko prohrálo, co myslite ? Rusko zas pojede na doraz a kvalita by mohla být na jejich straně ne?
Livebet. *4*
dotaz: nemá někdo nějaký livko na ten hokej od camejka? tu běloruskou, našel jsem jen flash/livescore, tak jen jestli někde jsou nějaký statistiky třeba, díky *8*
Thx vm*8*
Siauliai - Dzukija 78:82.....over 155.5 OK *4*
Amici za domacich koncert, ale ani to nestacilo :)
Záporoží-Nantes 26-26 + 1,5 domácí OK *4**7*
Ta Kubova házená po 60.minutách 26:26 , takze OK ? Nebo se nějak bude počítat prodloužení ?
Diky za Motor Kubo, ja jel dle Tve analyzy dokonce neprohru, takze super*5*
Tip! Siauliai - Dzukija | Datum zápasu: 22.9.2016 17:30 | Tip: over 155.5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Jen námet do dizkuze..
Zaujala mne sázka u chance/tipáč s kurzem 3,0 na to že Zeman nebude zvolen prezidentem a společně s ním i pan Horáček. Upřímně říkám hned, že o Horáčkovi toho moc nevím (resp. těžko soudit jak na něj bude reagovat veřejnost, ale jako prezidenta si ho představit neumím) no a k panu Zemanovi.. za dva roky bude Zemanovi již 74 let a s jeho životním stylem, si myslím, že bude horko těžko moci opět kandidovat na prezidenta. I kdyby kandidoval, jeho odpůrců je mnoho a tak i kdyby, nemyslím si, že by opět zvítězil.
Tedy mne z toho plyne jako slušně zúročené peníze za dva roky v kurzu 3,0
Co názory zdejších odborníků co více vidí do politické scény v ČR? Díky za nazory. *4*
Tkachev z Vladivostoku dnes jeden bod - tip Ok
Tip! Kyrvbas - Kharkov | Datum zápasu: 22.9.2016 17:45 | Tip: Kharkov ah+5,5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 2
Neco sem pro vas prichystal na cely vikend v sekci fotbal, gl
Tip! HC Motor Zaporozhye-HBC Nantes | Datum zápasu: 22.9.2016 17:00 | Tip: Neprohra domácích | Kurz: 1.85 | Vklad: 5
Sekce tenis *3* start za ctvrt hodiny a melo by byt i livko
Tip! Brest - Lida | Datum zápasu: 22.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.95 | Vklad: 2
zajtra CRO lliga futbal: Loko - Dinamo.....obaja maju ten isty stadion, obaja toho isteho majitela, Dinamo ide na majstra, kym Loko aby sa udrzalo, Loko nikdy nad Dinamom nevyhralo a myslim si, ze nebudu vobec robit problemy ani zajtra "hostom" :)
tip na hokej v sekci