Siniakova 6:3 4:6 4:6 KO, pokákla se a 3 set už nedokázala obrátit
Siniakova 6:3 4:6 4:6 KO, pokákla se a 3 set už nedokázala obrátit
nechce se mi to sepisovat do tipů, ale Will. Hill drží kurz 2,6 na Evropu proti našim. Evropa se chvilku v přátelácích sehrávala a stále je otázka motivace, nicméně viděl jsem přátelák se Švédama (6:2) a včera udělali amíky, když byli lepším týmem. A teď jsou outsidery proti našim, kteří byli úplně marní? Jasně, každý zápas je jiný, ale pro mě je favorit Evropa a kurz si zahraju ve vkladu 2,5/5 *4*
Orlando 1-4 Columbus over OK
Ty kokos, Siniakova 6:3,4:2...pak zaprselo a už sa vezie, 7 gemu po sebe prehra...ach to WTA
TOI
Kempný over 23:31 KO – 19:25
Palát over 17:00 OK – 19:38
Crosby under 17:00 OK – 13:04
Počet střel Kanada over 42,5 OK – 50 střel
Počet vyloučení over 9,5 KO – jen 9 vyloučení
Kempný byl marnej…pěkně namazal na konci 1.tř., vyloučení škoda…nějaký ten faulík navíc tam byl.
Jinak jsme dostali pěkný kaštan*16*
http://ice.wch2016.com/boxscore?id=2016060102
Tip! Southampton - Swansea | Datum zápasu: 18.9.2016 15:15 | Tip: under 10,5 rohu | Kurz: 1.8 | Vklad: 4
Kurz 6,77 ze sekce hokej OK :) *4*. Omlouvám se, že jsem nenapsal info, ale před prvním zápasem snad na zákadě připravných zápasů nešlo ani nějak hlouběji analyzovat. Evropa ukázala úplně jinej hokej, než v té přípravě. Podle mě jsou celkově kurzy na zámořský týmy hrozně podhodnocený. Určitě budu hrát i další překvapení.
Americani tecou 0:3, myslite ze se tam da cekat nejaka brzka power play nebo to zkusi jeste nejak zkorigovat? Do konce cca 11 minut
Vitória Guimarães – CF Belenenses 1:1 FT
výhra domácích, bet KO
*10*
live
Na 21:15 střelec v sekci Hokej
Čukarički-Subotica 2:4 - SBR hosté za 3,75 (a dnes to šlo ještě nahoru) OK
Tak klíčové info k "mému" dnešnímu zápasu Vitória Guimarães - Belenenses je tu. A jsou to samozřejmě oficiální základní sestavy. Takže :
GUIMARÃES: Douglas - Bruno Gaspar, Pedrão, Josué, Rúben Ferreira - Rafael Miranda, João Pedro, Hernâni - Marega, Soares, Hurtado
BELENENSES: Ventura - João Diogo, Domingos Duarte, Gonçalo Brandão, Florent - Palhinha, André Sousa, Vítor Gomes, Gerso - Sturgeon, Camará
Takže pro mne nejdůležitější info - Marega u domácích skutečně v základu. A oproti zápasu s FC Porto jsou v základu nově i 25ti letý útočník Hernâni a 23ti letý krajní bek Bruno Gaspar. Ta sestava je hodně ofenzivní, což je fajn (ti co vypadli jsou João Aurélio, Raphinha a Xande Silva).
U hostů oproti minulému kolu také tři změny v základu. Nově tam jsou 21ti letý stoper Domingos Duarte, 28ti letý defenzivní záložník Vítor Gomes a 25ti letý ofenzivní Gerso Fernandes (vypadli Dinis, Miguel Rosa a Rosell).
Pro mne sestavy jen potvrzují můj tip a stále tam vidím home win... *16*
neviete ci sa da niekde podat vitaz mr. olympia? popripade kurz na phil heath?
AKO Venezuela + Nizozemsko OK, ale čekal sjem to lehčí *4*
Sekce hokej za drobný zkusím.
UTE-Belehrad hcp OK, livko KO 8-1 FT *17*
Red Ice - Thurgau 4:2,TIP Ok