Urňas prosimtě mám takovej nástřel na zápas MHL Sibirskie Snaipery - Kuznetskie Medvedi. Včera spolu hráli 7:2, dnes odveta a kurzy okolo 1-90 - 2,00...leze to nahoru. Zahrál bych opět výhru domácích, tak jen jestli k tomu nemáš nějaký info a názor. Včera celkem jasná výhra, tak nevidím důvod proč by neměli vyhrát i dnes- Díky :)
kleofas1 |
19.9.2016 11:36
mv včera jasný vítězství dneska bych se nedivil kdyby byla remíza,tam to je taky takový divný ty druhý zápasy když ten první vyhrají v pohodě
Odvety celkově bývají specifické, ale pokud ten tým ma kvalitnější kádr, hraje doma a v prvním zápase byl aktivnější, tak vzhledem ke kurzu bych to zahrál.
Urna99 |
19.9.2016 12:05
Kuzněck dostal 7 kusů ale byl v zápase aktivnější ! 51 střel venku to je teda mazec !! zůstali produktivní hráči z loňska útok má nějakou kvalitu, pokud by proměňovali Snajpři by to odskákali ! největší průser Kuzněcku jsou golmani oba mladý, oba nový a bez zkušeností s MHL a oba zatím bídný !!
na odvetu jsem hodně zvědavý ! opět bude záležet jak jim kluci zachytají a jestli bude útok proměňovat, kurzy jdou správnou cestou VALUE určitě na Kuzněck, pokud bych měl vybrat tip tak asi góly na obou stranách, ale jinak NB
To jsem potřeboval slyšet. Nechavam být, díky :)