Zápas: Brighton & Hove Albion FC – Fulham FC
Tip: Fulhjam +0,25
Kurz: 1,95
Sázkova: Tipsport
Stake: 4/10
Soutěž: Premier League
Kdy a kde: 1.9. 2018 v 16:00 Falmer Stadium (30,750)
Souboj dvou týmů co by rádi hráli střed tabulky.
Brighton - ten prožil svoji první prvoligovou sezónu celkem v klidu. Nakonec z toho bylo 15 místo. A jak se říká druhá sezóna je pro nováčka nejtěžší a tak se nyní ukáže jak na tom domácí opravdu jsou. Po těžce nemastné a neslané přípravě a prohře v prvním kole ve Watfordu (3:0) si tým vyšlápl na ManU a ve velice pěkném zápase jej porazil 3:2. V dalších dvou kolech ale shodně 1:0 nestačil na Liverpool (V) a doma v Carabao cupu na Southampton. Přes léto docela posílili musím říct. Přišel z Alkmaaru Jahanbakhsh a z Lille Bissouma. Ono těch posil bylo víc ale tyhle se řadí k těm TOP. Tým ale stejně pojede stále svoji defenzivní taktiku s tím že buď z brejku nebo ze standardky prostě ten gól dá. A jak jsme se přesvědčili branky střílet umí, i když v posledních dnech to tak nevypadá.
Fulham – po tragickém prvním zápase s Cr. Palace přišel velmi dobrý výkon na hřišti Tottenhamu a ještě lepší doma s Burnley, i když i tam hořela obrana jako papír, jenže styl Fulhamu založený na držení míče a křídelní hru slavil a to i pro mě překvapivě v silném dešti a těžkém terénu úspěch. Dát čtyři branky tak defenzivnímu soupeři jako Burnley je se jen tak prostě nepovede. Kádr si postupně sedá a zkoušení Jokanoviće (trenér) se blíží ke konci. Za mě se hodně dobře jeví v obrane Le Marchand a spolu s mladíkem Odoiem to docela ušlo. FFC hraje 4-1-2-2-1 a spoléhá na držení míče ve středu pole a rychlá křídla jimiř Schurrle, Sessegnon nebo proti Burnley hrající argentinský mladík Vietto jsou. Vietto bude hrát asi i zítra, protože po Mitrovićovi to byl nejlepší hráč na place.
Proč vsadit:
Já nevím asi je to i hlas srdce, ale já prostě nevěřím že Fulham prohraje. Brighton má sice urostlou obranu, ale na tu by právě Mitrović mohl platit. A ani si nemyslím že by měl být Brighton až takovým favoritem. Zkusil bych i výhru FFC v kurzu 3,4 ale tohle se mi jeví jako menší zlo. Papírově jsou ty týmy naprosto vyrovnané, nevidím na žádném postu pro někoho výhodu.
GL FULHAM