Anaheim - Vancouver
Pre káčerov ide o prvý domáci zápas v tejto sezóne. Zatiaľ majú 3b za 1 výhru, 1 prehru v predĺžení a 3 prehry. Vancouver odohral 5 zápasov, pričom 4 vyhral a 1 prehral, ten jediný bol v poslednom zápase vonku na ľade LA 3:4 po trestných strieľaniach. Oba týmy majú viac menej utok založený na jednej ofenzívnej lajne a zvyšok je tak, že ak čosi tak OK. Anaheim dal 10 golov, Vancouver 13. Defenzívy samozrejme sú tie lepšie, keďže Anaheim dostal 14 golov, Vancouver 10.
Za domácich by mal isť do bránky John Gibson, ktorý je jednotkou a chytal 4 zápasy, za hosti ide Ryan Miller, pre ktorého to bude druhý zápas.
Zaujímavou zmenou v týme Canucks je presun Loui Eriksson z prvého do tretieho utoku k Horvatovi a Virtanenovi, K Sedinovcom do prvého išiel Baertschi. Vancouver ide hrať 6 zápas za 9 dní, aj keď je uvod sezóny, tak to môže trochu zavážiť. Pre Anaheim v podstate hovorí len to, že Vancouveru sa nedarí moc v hre v oslabení, a majú relatívne dobre zvládnutú presilovku. Jediným kto dokáže ako tak hrať ofenzívne je prvý utok, kde je Perry s Getzlafom. Ono, vo všeobecnosti sa očakáva, že Anaheim vyhrá, lebo Canucks sa pred sezónou nedávali veľké nádeje a prekvapili 4 výhrami v rade. Pasovali ich k najslabším na západe. Teraz by som povedal, že Anaheim hrá dosť zle. Samozrejme unava, dobrá presilovka od Getzlafa s Ryanom, poslabšia hra v oslabení hovorí o tom, že to môžu káčeri vyhrať, ale nebude to nič svetoborné.
Skôr by som sa prikláňal k tipu na under 5,5 a išiel by som na tip Getzlaf +0.5b, Perry +0.5b.