Tip! Tseng Ch.H. v Fukuda S. | Datum zápasu: 29.12.2016 03:00 | Tip: Tseng Ch.H. | Kurz: 3.25 | Vklad: 2
Tip! Tseng Ch.H. v Fukuda S. | Datum zápasu: 29.12.2016 03:00 | Tip: Tseng Ch.H. | Kurz: 3.25 | Vklad: 2
Tip! Zidansek - Strakhova | Datum zápasu: 23.12.2016 12:00 | Tip: 2 | Kurz: 4.33 | Vklad: 2
Tip! Linzer-Kestelboim+Jarry-Sakamoto | Datum zápasu: 16.12.2016 15:30 | Tip: Linzer + Jarry | Kurz: 1.76 | Vklad: 4
Rodina E. - Barthel M. Dubaj ITF 12:00 Tip: Rodina @ 1,66 3/5 Bet365
Nemka tento rok úplne mimo s bilanciou 10/17 z toho na tvrdom 4/6. Nechápem moc načo išla teraz do Dubaia na jeden turnaj, potom zas pauza. Negatíva tento rok na ňu nenájdem žiadne. Sezónu začala na 45 tom mieste, momentálne je na 183 tom mieste. Na druhej strane Rodina po návrate v roku 2014 sa šplhá stále vyššie v rebríčku aj keď teraz si už drží viacmenej stabilnú formu. K tipu mi nahráva aj fakt, že Rodina nemala zatiaľ pauzu od zápasov. Barthel od US open odohrala 9 zápasov pričom 3 vyhrala. Posledný mesiac už nehrala vôbec. Rodina odohrala od US Open 23 zápasov z toho 15 vyhrala. Koncom novembra vyhrala menší turnaj v Taipei, ktorý sa hral v hale. Následne absolvovala turnaj v Honolulu kde vypadla v semifinále. Ešte na záver poznamenám, že Rodina vyhrala tento turnaj v roku 2007, 2009 bola vo štvrťfinále a v roku 2011 bola v osemfinále, kým Barthel tu štartuje prvýkrát.
GL *4*
ITF Dubai ....12:00...Schnyder-Frech ....2.....bet365...2,10...3/5
,,Babička" Patty si urobila výlet do Dubaja a spojila príjemné s užitočným a zahraje si tam na konci roka a možno aj svojej kariéry ITF turnal. Ak ma pamäť neklame tak práve na tomto turnaji nikdy ebola núdza o prekvapenia. Proti nej sa postaví mladá polská puška Fresch.Ked zrátam jej výsledky okrem antuky tak má 25/11 čo je celkom slušné.Patty si radšej k jej veku vyberala pomalšiu antuku a na tvrdom odohrala za 4 roky 27 duelov 17/10 (su tam dva roky 13 a 14 ked spolu odohrala len 4 zapasy).V tomto zapase verím polke ktorá má všetky predpoklady v roku 2017 stúpať vyššie v rebríčku.
Ahoj, zas po čase pár postřehů z pralesa. Dneska se odehrají všechny OF zápasy na Futures ve Vestci, tak přidám pár postřehů k zápasům.
Ejupovic - Gengel
- Ejupovic se poslední měsíce hrozně zvedl a vůbec nevim, kde to bere. První polovinu sezony měl příšernou, potom pár dobrých výsledků, vyrovnaně s Hurkaczem, Soderlundem. Hlavně ale vypadá, že mu na jeho netenisovost český indoory dost sedí, porazil unavenýho Dancevice, prohrával vyrovnané zápasy s Van De Zandschulpem dvakrát, prohrál slušný zápasy s Mertlem a Jaloviecem, teď porazil matnýho Koláře, celej českej swing strašně dobře podává a tlačí se dopředu. Já ho tu mám proti Gengelovi za favorita na 1,75, ale očekávám, že sázkovky vypíšou něco jako 1,8-85, takže tam toho moc vymyslet nepůjde, každopádně s touhle formou by favoritem být určitě měl. Gengel včera hrozně chyboval, ale dobře podával. Docela bych řekl, že měl štěstí na los, Poljak byl někde na Kypru a vracet se sem na ten protivnej zatáčkovej koberec, člověk si asi zvyká těžko, ale oba hráli bídně. Overy nevim, ty lajny asi budou bez value, každopádně kluci by si servisy držet měli v klidu.
Lootsma - Vocel
- Matěj je psychicky nějakej mimo, ale jestli se dá dohromady, tak může s Lootsmou chvilku vydržet. Lootsma je ale hodně v pohodě, kurzy na něj budou někde kolem 1,3? Samozřejmě nehratelný, ale Matěj se tady v prvním kole vztekal, že mu nejde hlava, byl na backhandu úplně zatuhlej, na druhou stranu on je takovej útočník, že pokud mu to hraje, může se i s Lootsmou tahat třeba ve zkrácených hrách nebo ve třech setech.
Mertl - Reinwein
- Tady je Honza úplně jinde, ale nehrál bych tu nic, dneska druhej set se Sikorou si sahal na loket a nehrál moc dobře, každopádně se svou hrou a při normál zdraví Reinweina v klidu umlátí s jedním dvěma brejky v každým setu, pro mě nehratelný cokoliv, teda pokud nebude na Mertla něco jako 1,4 :D
Huesler - Staněk
- Fér mám na 1,2, dle mě je tady hroznej rozdíl snad úplně ve všem. Před zápasem s Pultrem jsem Hueslera neznal a nikterak mě neoslnil, dobře přemýšlel na servisu, házel to svým leváckým servisem Putrovi do jeho bh a ten si s tim moc nevěděl rady. Staněk je ale taky levák a je o level výš v každým úderu, já vím, že Robin nemá moc dobrou sezonu a samotnýho ho to určitě dost sere, protože už chtěl zkoušet kvaldy na grandslamy a teď je od toho zas na míle daleko, ale jeho hra určitě neni na úroveň hráče 500 a v prvním kole tady vypadal dobře, odhodlaně, soustředeně. Budu se tady snažit vymýšlet undery nebo 2-0, možná i obyčejnou ML pokud by se dle mýho sázkovky zbláznily a vypsaly něco jako 1,45.
Nouza - Konečný
- Pro mě absolutně no comment, Nouza skoro prohrál s psychopatem Hodorem, kterej uběhal na rychlm povrchu, Konečný zase s Vejvarou. Jdou teda proti sobě dva, kteří dle mě hráli snad nejhůř z vítězů prvního kola. Ale zase pokud na Konečnýho bude nějakých 1,1, tak lajny můžou být zajímavé, každopádně pro mě hrozně špatně čitelné když oba hráli jaksi bez formy.
Obal - Papik
- Papík zahrál první kolo suprově, má víc zbraní než Obal, Obalův 0-6 set na rychlým koberci, to je fakt pro betting nějaký o/u lajn fakt super věc. Každopádně očekávám něco jako 6-4 6-2,6-3 6-3, při větším štěstí třeba i 7-5 6-2, výpis by vůči těmto predikcím mohl být štědrý, Papk neni žádný mástr na returnu a posté - rychlý koberec. Problémem je Obalova hlava, z osmifinalistů jí bude mít nejhorší, hned za ním je Maruščák. Pokud se nenechá zlomit v hlavě nějakou kravinou jak on to umí, tak minimálně těch 18-19 gamů udělá, když bude sebevědomej, třeba může Papíka potrápit jako kdysi v říjnu.
Kopřiva - Maruščák
- Jak říkám, Maruščák a hrozná hlava, hned za Obalem. Každopádně mám pocit, že tohle bude vyrovnanější zápas. Obecně v takových situacích se musí vždy brát v potaz program hráče. Můžu to uvést na příkladu Kopřivy z listopadu až dodnes. Vítek byl dlouho v Chorvatsku na antuce, pak přijel do ČR na koberec a prakticky ho měl na lopatě slabý Marko a již na okruhu nehrající Jendruzscak, než ho teda lehce dorazil Mertl. ťed odjel na tři týdny na Kypr, kde odjel další swing turnajů, vrátil se zpátky a měl ho na lopatě Franta Pechala. Pravda, Franta je tu doma, hrál a podával slušně, ale furt je to hráč mimo stovku i v naší republice. Teď na něj jde Maruščák a pokud se Vítek neprobudí, tak Maru nebude úplně bez šance. Podívejme se jak dopadl po příjezdu Poljak, hned je venku, Maruščák neni stejný hráč jako Gengel, nepomůže si tolik servisem, ale to ani Vítek, spíš naopak. Maruščák se mi první set s MIchnevem fakt líbil, snaží se hrát, ale ta hlava. Každopádně zde bude Kopřiva velkej favorit a to se mi nezdá, lajny asi půjdou hrát taky.
Veger - Hernych
- Honza si pro to asi dojde, i když Veger se na tomhle kluzišti kobercovým posypaným umí jako jeden z mála fakt dobře hýbat díky nízkýmu těžišti. Na druhou stranu servis on nemá, Hernych ho má lepší. Ani nevim, fér bych viděl tak 1,45 a nic moc mě tady nenapadá.
Michnev P. v Mertl J. 2 @ 1,71 3/5 Nike Futures Ricany
Michnev podľa mojej mienky už stratil šťavu. Čakal som že už prekvapí aj v skorších kolách kde kurzy na neho boli pod 1,1. V prvom kole mu vzdal po prehratom TB prveho setu Sels. V druhom kole s naším Maruščákom, ktorý je 1318-ty hráč rebríčka vyhral 7:5 6:2 k záveru už Matej odišiel herne.
Mertl je istotne kvalitnejší hráč, a hala je jeho najobľúbenejší povrch. Koncom októbra odohrali spolu finále tiež na úrovni futures v hale kde Mertl vyhral 6:4 6:3. Dosť veľa DF dáva Michnev, možno to bude vyrovnaný súboj, ale očakávam výhru Mertla. Ešte pre info, Michnev už nie je prihlásený na posledný Český futures turnaj, kým Mertl ešte odohrá aj ten turnaj.
Kurzy už padajú. GL
Tip! Vocel - Stanek | Datum zápasu: 30.11.2016 12:00 | Tip: over 20,5 | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
Tip! Šafránek - Kellovsky | Datum zápasu: 26.11.2016 10:30 | Tip: over 19,5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Collarini - Tsitsipas
Challenger Andria
22.11.
Tip: Tsitsipas
@ Pinnacle, b365 atd. 1.40 +- 4/5
Nevim, co tu chce Argentinec Collarini delat, turnaj se hraje v hale a tam ma za celou karieru dva zapasy. Celkove i na o-hardu velmi slaba bilance. Proste hala a mimo Jizni Ameriku to neni nic pro nej. Tsitsipas je soucasna juniorska No. 1 a i v seniorskem tenise se zacal prosazovat. Ta bilance v hale je taky mizerna, ale musi se brat v potaz, ze prave v juniorech tam odehrla taky spoustu zapasu a prohry z poslednich tydnu jsou s velmi kvalitnimi hraci jako Haase nebo Robredo. Skalp Rama je navic velmi cenny. Tsitsipas opliva velmi dobrym servisem a na rychlych povrsich je jeho hra ucinna. Nevim, cim by ho mel Collarini porazit a fair mam tak na 1.2 max. Zahrat se da ofc i CS 0:2
Tip! Scholtz - Harris | Datum zápasu: 20.11.2016 10:30 | Tip: over 19,5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Saville - Ito
Toyota 04:30
over 21,5 @1,80
Pinnacle 3/5
Tady se není moc o čem rozepisovat. Na tomhle skle hrajou pochopitelně prim zbraně jako servis, přechod na síť a ofenzivní pojetí. Saville těmito zbraněmi rozhodně disponuje a v těchto podmínka se o ně opře. Na servisu tu hraje dobře, každý zápas tu dává spoustu es, pro over ideální hráč. Ito tyhle podmínky taky moc dobře zná, když tady hraje pravidelně a daří se mu. Očekávám vyrovnaný zápas, minimum breaku a také minimálně 22 gemů.
Tip! Murray-Wawriinka | Datum zápasu: 18.11.2016 15:10 | Tip: Wawrinka uhraje 1 set | Kurz: 1.93 | Vklad: 5
Tip! Alexandrova - Parmentier | Datum zápasu: 17.11.2016 20:00 | Tip: cs 0:2 | Kurz: 2.5 | Vklad: 3
více v tipech
Tip! Jaloviec-Gerasimov | Datum zápasu: 17.11.2016 15:35 | Tip: 20,5 g. over | Kurz: 1.8 | Vklad: 4
16.11 21 00 London
Wawrinka vs Cilic Tip 1 kurz 2,25 Pinnacle
Stando je naladovy hrac to do podky ukazal v prvom zapase ked daroval chybami vyhru samurajovy to iste predviedol aj minuly rok proti Nadalovy a nakoniec so skupiny postupil.Pojdem dnes do neho s viacerich dovodou 1.Cilic formu stratil nakonci roku ten zapas s Andym hral hrozne 2.Stana v takom kurze na turnaji majstrou musim hrat 3. Vzajomna bilancia 10-2 pre stana Cilic naposledy vyhral pred 6 rokmy a to bol Stan niekde inde ako dnes Gl Full stake idem + Stan postup so skupyny zahram lebo verim ze ak dnes vyhra porazi aj Andyho vklad 3/5 kurz cca 3.5 a za jednu jednotku zahram aj ze stan cely turnaj vyhra lebo nole sa mi moc nezda a andy vyzera dost bez energie kurz cca 25 GL*4**4**4*
jen pro info...
Asi moc lidí tu sportingbet nepoužívá, ale mě přišla promoakce na "sázku zdarma", tak Sem tam zavítal a nestačil sem se divit co vypsali na TM v Londýně. Dá se vsadit na vítěze skupin. Samozřejmě kurzy na Djokovice a Murrayho neberu (cca 1,2-1,3), ale jde spíš o kurzy na Cilice (21) a Thiema (26)...jasně oni asi svojí skupinu nevyhrají, ale dá se vsadit stejně jako u dostihu 1/2 vu, nebo jak se tomu říká, to znamená, že když budou 1-2, počítá se polovina kurzu. Což už je sakra hodnota dle mého, protože kurzy 10.5 a 13 určitě žádná sázkova nenabízí. Když Cilic porazi oba další soupeře může v klidu postoupit a Thiemu při dobré konstalaci výsledků může pomoct vyhraný set proti Djokovi.
Třeba to někomu v něčem pomůže.
GL *4*
12:00 Brescia
Krawietz - Lopez Perez
over 21,5 @1,72 bet365
Krawietz zaujal na domácím podniku, kde se dostal až do SF, kde už dostal naloženo od Darcise 3:6 1:6. Nicméně potom v Ortisei zahrál zase podle mě fajn, když porazil Ramanathana, Donskoye a B.Kavčiče. Tahle trojice se musí brát sice trochu s rezervou, nicméně jsou to podle mě lepší hráči než Krawietz kdy bude. V SF pak podlehl těsně vítězi Napolitanovi 4:6 5:7. Soupeřem je Lopez Perez, který má sice kariérně v hale 8/19, ale pokud mě pamět neklame, tak on má celkem slušný servis, o který se může opřít, coby Španěl toho odehraje docela dost i na tvrdém, byť teda spíše itf turnaje. Suma sumárum si myslím, že Krawietz v současné formě bude pomýšlet na výhru, ale Lopez Perez už letos dokázal porazit v hale Hemmeryho nebo dostat do 3 setů Peireho, ačkoliv to je kapitola sama pro sebe :) Lehký zápas nečekám, lajna do haly podle mě přijatelná, může padnout ve dvou setech, jeden musí být logicky vyrovnanější.
Santillan- Gerasimov 2 1.98 tipsport 4/5 challenger brescia 16.11.
tak tipáč nám vypsal i kvalifikanty na prvni kolo v Brescii. Takovyhle kurzy moc nechápu a osobne sem čekal presnej opak. Egor tady ma za sebou uz dva zapasy v kvaldě,porazil Galovice a dneska easy Grigelise,kterymu nenabidl ani bp. Minulej tejden sehral bitvu v BRatislavi s Copilem 2x 6-7,dulezity je ze se do toho zase pomalu dostava. Santillan je japonec kterej začinal letos na futures,pak se presunul na challengry a tam uz to takova slava neni. Nejvic zapasu ma odehranejch na antuce a open hard. V hale hral prvni match minulej tejden ve francii,kde prohral 1-2 s vasselinem. Neni to hrač kterej by si servisem dokazal nejak vyrazne pomoct, oproti Gerasimoj. Ten se o nej muze oprit a v rychlý italsky hale to bude hodne dulezity
fair tak 1.6 na bělorusa*4*
Tip! Michnev-Kolář | Datum zápasu: 15.11.2016 11:20 | Tip: Petr Michnev | Kurz: 1.65 | Vklad: 4