poprosim dakovacku pre GDT za Skotsko. Krasne si to vsetko sadlo :)*4**4*
poprosim dakovacku pre GDT za Skotsko. Krasne si to vsetko sadlo :)*4**4*
Nezavadil jste někdo prosím někde o možnost vsadit si, že Farah nevyhraje 5000m? Než začnu prohledávat, tak třeba někdo ví..
Tip! MS atletika | Datum zápasu: 12.8.2017 21:15 | Tip: do 5.mista | Kurz: 2.5 | Vklad: 3
Korea - NZ 76:75.....NZ +2.5 (+2) OK *4*
velmi vyrovnane so stastnym koncom pre JK
koník Fabryan dnes v Kolesech třetí, takže 1-7 OK. Zvítězila ve stejném kurzu nabízená klisna Sába (20:1), o které jsem se taky zmínil. Akorát nevím, kolik lidí si to vsadilo a jestli vůbec má cenu to sem ještě psát...
Nantes-Marseille 0:1 OM gol i vyhra ok *4**4*
Hodonin ko, gol na 1 1 v 91 min a hned konec*15*
ad Sturm - Altach se začátkem v 18.30
Už jsou k dispozici oficiální sestavy...
STURM : Jörg Siebenhandl – Fabian Koch, Dario Maresic, Charalampos Lykogiannis - Stefan Hierländer, Sandi Lovric, Peter Zulj, Marvin Potzmann – Philipp Huspek, Thorsten Röcher – Deni Alar
WAC : Alexander Kofler - Dominik Frieser, Boris Hüttenbrenner, Nemanja Rnic, Stephan Palla - Florian Flecker, Christoph Rabitsch, Mario Leitgeb, Gerald Nutz - Bernd Gschweidl, Mihret Topcagic
Takže oproti mému předpokladu se do základu domácích nevešel stoper Puchegger, protože trenér Foda postavil sestavu jen na tři obránce. Ale pozor – toto není u Sturmu žádný experiment! Tak hráli třeba i v Istanbulu proti Fenerbahce a uhráli tam plichtu 1:1… Do sestavy místo Pucheggera vklouzl 23ti letý Marvin Potzmann, což celkově dělá z této sestavy hodně ofenzivní mašinu…
U hostůoproti sestavě, kterou jsem předpokládal, je v základu 29ti letý útočník Mihret Topcagic a mimo zůstal o rok mladší, ale daleko nebezpečnější útočník Issiaka Ouedraogo. V podstatě je to kus za kus, ale kvalita ofenzívy šla touto výměnou rozhodně dolů…
Se svým tipem jsem po zveřejnění sestav rozhodně spokojen, tak snad vyjde… ?
1381|Marseille gol / Marseille Vyhra
tak Lincoln - Morecambe 1:1 moje uvaha z pondělí a 02 @2,2 ok*4*
Baník KO - za poločas 4 banány po hrubkách v obraně vymalováno
1380|
*11*
Live Tip hokej.
3x náhled na italský pohár v sekci fotbal *5**5*
xamax 6:0 25.minuta a děkuji našim garazovkam*7**7**7*
Bulharsko - Andorra 8:1, over 8,5 ok*8* ale čekal jsem to jednodušší
tip na Dotu na počet banů už je KO, sorry kdo to zkusil*15*
Tip! FC US Montfaucon - Xamax Neuchat | Datum zápasu: 12.8.2017 16:00 | Tip: Over 5,5 | Kurz: 3.02 | Vklad: 5