Tip! Sieber- Maamoun | Datum zápasu: 17.8.2017 11:00 | Tip: Sieber | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! Sieber- Maamoun | Datum zápasu: 17.8.2017 11:00 | Tip: Sieber | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Thx vm*7*
jj uz aj mne prislo, tak ok *5*
Ferencvaros OK, *5* ohladom PO nemam nic oficialne zatial, nik mi nepreposlal este skore, uvidime *7*
Tenis sekce.
Slovan - Kometa 2:2FT
A to je Slovan hooodně rád. Nebýt Mazance dostali sadu jak malý děcka. Můžu říct že tak mizerně hrající mužstvo jako je Slovan jsem už dlouho neviděl. Podle mě nejslabší účastník KHL!!!
zajtra Libanon - Iran....asi Iran maly favorit, to suhlas, ale skor ma zaujima lajna na 153...hm, Libanon musi zastavit Haddadiho, ten je pod kosom obluda a nielen tam, v statistikach je aj naj playmaker turnaja (16 ppg, 8.5 rpg a 8.5 apg). Zaroven Iran s nim tam ma asi naj obranu na turnaji. Libanon doma ma vysoke ambicie, podriadili tomu vsetko, vratane ucastou veterana ElKhatiba či Pelleho. Ten by mal zvadzat suboj prave s Haddadim a pokusit sa ho eliminovat. Lebanon tiez nehra nejaky hura basket, naopak potrpi si na defenzivu a zajtra ten suboj si myslim, ze sa pod kosom rozhodne. Stretli sa na WABE v tomto roku a Lebanon vyhral 65:62 (El Khatib dal 21 bodov, ale Iran bol bez Haddadiho), no 58 obrannych doskokov spolu (30-28 pre Lebanon) vravi o niecom, "usla" im len jedna Q, v ktorej padlo 44 bodov, inak suboj o kazdu loptu....153 lajna sa mi zda vysoko zajtra...
Heidenheim U19 - Hoffenheim U19 0:3 OK
Karabach-Kodan rohy 5:5 cize KO
Kodan vbehla do zapsu, zahrala vyrovnanu partiu prvych dvadsat minut, nakopala rohy a potom do bodky ako som pisal v analke. Posledny piaty roh dali v 47. minute od vtedy uz ani nepresli za polovicu. A nahneval ma trosku aj Karabach, lebo poslednych 15 minut si uz iba prihravali v obrane, pritom to mali krasne cely polcas rozbehnute, Kodan tlacili, vytvarali si sance. No potom hrac s loptou pri rohovej zastavke a posle loptu spat, dalsi tak isto do zadu a dalsi az na stopera. No co je toto dobre?
CHtěl jsem původně do sekce fotbal jako tip, ale důlvod je pouze výše kurzu..."jako sorry", ale over 2,5 v utkání APOEL - Slavia s kurzem 2,8, to už vyzývá. Jasně: undrovej domácí tým, vedro, opatrná hra, ale tohle už se za unitek zkusit musí. Když si vezmu Slavii v předkolech, to je bláznivej román, třeba zas bude nějakej guláš. jako výsledek 2:1 - 1:2, proč by nemohl být. Co vy na ten kurz ?
Tipáč má na zajtrajšiu odvetu Real-Barca kurz 1,66 na "víťaz celkovo" a na 1X @1,5. Len pre pripomenutie 1. zápas 1:3 pre Real. *3*
nevie niekto zistit livescore camjkovho Presova? resp zapas Lipt.Mikulas-Presov ...absolutne nikde nic , nema niekto info?
Jsem mimo já, nebo sázka na španělský superpohár, Real - Barca (V-C) u Tipsportu, na Real @1.66 je mega value? Jestli to fakt je na celkovou výhru, tam je fair tak @1.15, ne? Vzhledem k tomu, že Real venku vyhrál 3:1. I když to teda smrdí tím jejich uplatněním pravidla o jistém zisku při podobné chybě.
Syria -2.....+19 OK *4*
skoda, nezvladli posl. Q, ale v tych troch pekny vykon...
tip hokej*4*
1390|
*17**17*Dotazník *17**17* Vzhledem k tomu, že jsme slibovali, že peníze zde vybrané použijeme na odměny moderátorů a vylepšení webu tak jsme si připravili krátký dotazník ohledně vašich přání co bychom měli na webu vytvořit či vylepšit. Dva návrhy v dotazníku jsou od nás, protože nad obojím již nějakou dobu přemýšlíme a ve třetím dotazu budeme rádi za podněty od vás, co vám zde chybí, vadí atd a uvidíme co se s tím dá dělat. Děkujeme za vyplnění *5* https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTXbvrEjev1uTyM-Khm2KNENbtwrPx8uD-B58Se7ZY3-O7Ww/viewform?usp=sf_link
sekce hokej Slovan - Kometa
něco na dnes v sekci volejbal