MLS - Real Madrid
1:1 ...po penaltách 1:2
MLS - Real Madrid
1:1 ...po penaltách 1:2
Plzeň - FCSB over 2,5 OK*4*
Raonic 7:6 7:6 over 21,5 OK
Dodin 3:6 7:5 6:1 OK, odvráceny 3MP konečně taky někdy pro mě*11*
Camejko *3*
Gomel - Zhlobin
Gomel patří k tomu lepšímu v Běloruské lize, zatím dva zápasy proti VHL týmům (Dinamo prohra 4:3, Torpedo výhra 5:4) zatím jim to v přípravě padá, solidní výsledky, nevím změny v kádru..
Zlobin bída (loni poslední ve skupině A), žádné extra posílení, přišli hráči v rámci ligy, nebo jsem koukal ze Srbska, Rumunska - prostě prales, Zhlobin první zápas v přípravě, kvalita by měla být na straně Gomelu, nasázeli góly týmům VHL, Zhlobinu jsou schopný určitě 3-4 kusy taky nastřílet...
Tipsport na Gomel 1.55, domácí + 4 a více gólů 1.97, popř hcp
Tip! Holandsko-Anglicko | Datum zápasu: 3.8.2017 20:45 | Tip: under 2 | Kurz: 1.88 | Vklad: 4
Real hra zápas s hviezdami MLS...komentáre hráčov smerujú k 8.8.
O dnešnom zápase viac-menej veľa nehovorili. V globále chcú podat dobry výkon, ale ani jeden nepovedal, ze chcú vyhrať. Dokonca odznelo, ze výsledok nie je dôležitý.
Nebudú riskovať zranenia pred superpoharom...stačí Bale...
AH +1,5....@1,97
???
bredly ten tvuj koment k debatě k zitřejšimu zápase Sparty jsem smazal. Neni to poprve,co tady spekuluješ,že někdo prodá zápas a to už vubec nemluvim o tom,že nějaký tým ná v kádru opičáky*3* A to že si nazval Moraváky asiaty ani nemluvě! ber to jako poslední varování a platíto pro všechny,to neznamená,že když je web zpoplatněné,že tady bude nějaká anarchie*6*
Cadiz - Melilla KO 1:1 tam jsem byl vedle
Rosenborg - Celtic rohy 1:5 hcp -1 v klidu OK
Celtic celej zapas vic na balonu, aktivnejsi tam nebylo o cem *4*
Sekce fotbal - tip *16* *4*
Dneska neslo prohrat, skoda ze mam prazdnej mesec, ale diky vsem tady *1*
Liga mistrů
Basaksehir-FC Bruggy
Ko*15*
Mno zacatek to melo super , jeste na konci polocasu Turci tycka a druhej polocas nic no . a Brugy uplne mimo , skoro na mer si nenahrali . Mno radsi zustanu u toho esportu :D
V Plzni díky domacím už 10 rohů - tip OK. *4*
1325|vyšší počet rohov...
1324|
Vikhlyantesva + 3,5 lost přesně na game škoda no *10*
už teď může napsat, že tip na rohy v utkání Kodaň - Vardar je Ko - jen jeden roh je fakt síla *10*
Tip! Raonic - Mahut | Datum zápasu: 2.8.2017 22:05 | Tip: over 21,5 | Kurz: 1.87 | Vklad: 2
Sekce tenis a tipy z Liberce *4*
Dnešní AKO OK *5*
BATE KO, casu meli dost, ale nic se neodrazilo, furt to padalo do stejnyho mista metr do autu, no ale taky hodne zasekavali do pole a zas hrali jen prvnich 20-25min
MistrJoda vitej po letech zpet *5*