Tiraspol - Karabach je 8 rohů - over 9,5 rohů Ko - bohužel rozhodl rohově slabý první poločas *10*
Tiraspol - Karabach je 8 rohů - over 9,5 rohů Ko - bohužel rozhodl rohově slabý první poločas *10*
Sheriff Tiraspol - Qarabag 1:2 OK*4*
ciste do diskuze Burnley - Celta start za 10 minut.
Oba celkem ofensivne ladeny sestavy, u Burnley naskakuje az 3. golman
Over 2,5 vystoupal z 1,73 uz na 2,05 u Betka a to uz nepohrdnu.
start za 10 minut za ten kurz uz do toho jdu *4*
2ako OK*4*
Karaganda-LM 5-1
ITA-Čechov 0-5
Jazstrebie OK, 4-1, ako som ocakaval *5*
Třebíč - Kometa 2:2ft všechno KO akorát Under 4.0 vid.
Kdyby Kometa vyhrála věřil bych tomu že to nebylo čistý...
Hral som over 2,5 aj 3,5 na karagandu a vyplatil som oba, nemyslim si ze budes mat void
Inak ku karagande a tipom live na bet365..mal som podany tip kro skoruje prve 3 goly a stavka sa neda predcasne vyplatit ako to byva pri ok stavkach v priebehu..mam zly pocit ze betko dodatocne upravy kurzy alebo da VOID
Dobry den v sekcii futbal som pridal svoj 1.postreh..kazdu kritiku uvitam rad..este rad by som dodal stranku sledujem snad od jej vzniku, no doposial som bol nicinny..a az teraz po novych podmienkach ma to prinutilo zalozit si konto
Pavlásek - Ficovich @ Ficovich 5,75 OK *5*
Dellien KO
Olomouc-Jihlava 2:1 under ok*4*
Tip! Lampla L. v Treshcheva S. | Datum zápasu: 2.8.2017 11:30 | Tip: TRESHCHEVA | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Třebíč - Kometa 2 :0 KO
Myslím že je na čase provést sebereflexi a slušně se rozloučit stáhnout půlky a s tichosti odejít. Už nevím co bych měl dělat aby něco normálně vyšlo. Můžu vsadit fotbal Brazílie - Východní Tomu a verim tomu že Timur easy vyhraje. Všem omluva
Gaio + 3,5 OK *4*
Tip! Tiraspol - Karabach | Datum zápasu: 1.8.2017 19:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 2 | Vklad: 1
Live tip:
SK Horácká Slavie Třebíč - HC Kometa Brno
Kdo vyhraje 2. Třetinu - Kometa @1,75 5/10
Celkový počet branek: Méně než 4.0 1.8
Oba Tipáč
Teď jsem mluvil se známým co je na zápase a na Kometě je vidět že není vůbec sehraná. Třebíč byla malinko nebezpečnější ale Kometa v závěru třetiny lepší. Líp bruslí a má docela smůlu s finální přihrávkou. Tedy myslím že tak jak každý rok v druhé třetině rozhodne. Jinak led je prý strašný a i v takové skalní ledárně jako je v Třebíči je na padnutí takže asi. Moc branek vzhledem jak k únavě tak k ledu nepadne.
Gl FULHAM
Thejoke ban
1318|
Karaganda v livku za @3,9?. Stalo se něco,že jsou kurzy naopak?
Brkič 2-1 OK *4*