ešte jeden tip sekcia futbal
ešte jeden tip sekcia futbal
Nitra-Karaganda 0-7 OK
slusny pratelak*9*
Tenis sekce.
Čerepovets - Lahti
Čerepovets solidní sestava, sice chybí někteří stabilní hráči, ale jinak ok, chytá mladý Artamkin (kvalita v MHL )
Lahti hodně hodně moc mladá sestava !! 3 lajna komplet juniorka 18,18,20 zkušenosti skoro žádné, navíc nenastoupí stabilní hráči, navíc Lahti opustilo hodně produktivních hráčů z loňska - Sopanen atd...trenér Lahti chce hrát útočně , od mladých hráčů se žádná velká taktika čekat nedá, navíc v prvním zápase, ač přípravě za mě jasně rozehranější a kvalitnější Čerepovets !!!
Tipsport 1.8, dá se toho zkusit víc
Tip! Sparta - Bělehrad | Datum zápasu: 3.8.2017 19:00 | Tip: Sparta under 6,5 (střely na brán | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Tip! Fenerbahce - Sturm | Datum zápasu: 3.8.2017 19:30 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.86 | Vklad: 3
sourvillon změn ten avatar jinak ban za reklamu, sice ta stránka neexistuje ale přesměruje to na jinou..
Tip! Kvitová-Bondarenko | Datum zápasu: 3.8.2017 22:05 | Tip: 18,5 games over | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Tip! Keys - Tsurenko | Datum zápasu: 4.8.2017 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 2.63 | Vklad: 3
V sekci baseball dotaz, kdo se orientuje budu rád za vysvětlení
Nedá sa nastaviť stránka tak, aby pri skončení času odomknutia zápasu sa neaktualizovala sama od seba ? Ak sa totiž dlhšie píše nejaký text alebo sa pridávajú štatistiky tak to dosť naštve ak po 15 min písania a doplnania textu to zmizne kvoli tomu, že sa to same aktualizuje po uplinutí času odomknutia.
Mahony: AD Veselý: jo, četl jsem už včera... hledám, zda jde někde vsadit na nepostup našich ze skupiny, pokud je tedy někde nějaký aspoň trochu rozumný kurz - on se možná vrátí Balvín, ale ještě pořád není 100 % fit, navíc Ginzburg neumí jako správný Izraelec s dlouhýma Balvínova typu hrát.. takže si teď fakt přeju, ať nepostoupíme a ten klaun už táhne od kormidla ... *13*
1327|
Přidán tip sekce volejbal *4*
sekce hokej
Ted koukám že ten otočenej kurz na Pouille-Paul nakonec překvápko a v Berouně asi Vánoce v srpnu *10*
Dobrý den všem, jsem tu nový a budu dávat tipy. Jsem profesionál, který se orientuje 18let ve světě sázek.
Vesely nebude startovat za Cze na ME v baskete pre vycerpanost ako zdovodnil...
pohľad na slovenskú ligu v sekcii futbal