1335|
1335|
Sekce fotbal
1334|Zdravím zdejší komunitu, konečně jsem se odhodlal sem začít přispívat. Pro mě osobně jsou zajímavé hlavně spekulační sázka a poté sázky na neobvyklé sporty. U Hlavních sportů bookmaker chybu nikdy neudělá. Nechci dělat nikomu reklamu, ale budu sem dávat jen kurzy co jsou na tipsportu (ten jediný dokáže brát sázky jakžtakž za více peněz) a vyjímečně na jiných českých sázkovkách, kde třeba pozdě zareagují na určitou událost. Takže sem přidávám první LiveTip ;-) *4*
Kohlschreiber OK *17*
tip fotbal
Tip! Berdych - Kokkinakis | Datum zápasu: 5.8.2017 03:35 | Tip: 21,5 games over | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
2. švýcarská fotbalová liga
Rapperswil - Servette 2
pro výhru Servette hovoří hlavně kvalita týmu, postupové ambice do 1. ligy
7/10
Jeden tip ode mne z Rakouska na dnes v sekci Fotbal
Plzeň-Larnacca
jen menší info, kdyby chtěl někdo použít....Lahti - Čerepovets odveta
tak na dnešek Lahti zařadilo do sestavy svoje nejlepší hráče, juniorů už bude hrát méně, chytat bude opět 20-ti letý Voutilainen, Čerepovets jde do zápasu ve stejné sestavě jako včera, jen místo Artamkina bude chytat Hudáček
včera se hrálo hodně ofenzivně, hromada vyložených šancí, oba golmani toho ještě hodně pochytali, ofenz by se mělo hrát i dnes, uvidíme jak na tom bude Čerepovets s kondicí... kdybych měl něco vybrat tak asi počet gólů, možná něco v livku, kurzy na outsidera Lahti lezou dolů...
Cecchinato KO bez šance
Apoel-Slavia liga mistrů
V Polsku sedm branek za třetinu...Oswiecim - Krakow průběžně 4:4 *4* fušování do hokeje OK
Tip! Hradec-J.Korea | Datum zápasu: 4.8.2017 18:00 | Tip: 1 výhra domácích | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 4.8.2017 17:00 | Tip: Neprohry Maďarska+Dánska | Kurz: 1.81 | Vklad: 2
Tip! Portsmouth-Rochdale | Datum zápasu: 5.8.2017 16:00 | Tip: oba dají gól - ano | Kurz: 1.74 | Vklad: 2
Dobré ráno. Jeden volejbal v sekci
Tip! Unia Oswiecim - Cracovia Krakow | Datum zápasu: 4.8.2017 10:00 | Tip: Over 5,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Everton hcp ko*16*
Postup Sparty do EL ko, postup Boleslavi do 4. předkola taky ko