Jamajka-Salvador pol.0-1...ko.....celkove 1-1 /nekdo mozna hral FT/
Jamajka-Salvador pol.0-1...ko.....celkove 1-1 /nekdo mozna hral FT/
Karpaty Lvov - Zirka Kropyvnytsk FT 1-1 Tip: Karpaty KO
Převaha byla na straně domácích, vyrovnání přišlo z penalty... Aktuálně asi netrefím nic, vypadá to. *15*
20-ky Grecko - Svedsko 79:44.....Greci -17.5 OK *4*
kvalita Grekov v obrane a spominany podkos...proste ak chceli, tak pritiahli a Svedi sa potom na vela nezmohli...
Tip sekce ostatni .
Start za chvilku
Counter strike
*17**17*
Tip! Jamajka - Salvador | Datum zápasu: 16.7.2017 23:59 | Tip: remíza poločas | Kurz: 1.92 | Vklad: 2
stal123 | 15.7.2017 21:42 Po cca roce opět sbírka!!! Loni jsme tu vybrali peníze pro jednu paní s malou holčičkou, která má roztroušenou sklerozu a potrebovala invalidni vozik a skutr. Pani dnes oboje ma a je nam doted vdecna. Tentokrat jsem byl pozadan, zda by se nepodarilo nejake penize vybrat na lecebny pobyt a cviceni pro malou holcicku, ktera ma urcite postizeni a tyto pobyty a cviceni ji pomahaji k tomu, aby se mohla posadit, postavit atd. Jeji rodice na tyto pobyty nemaji a pojistovny to plne nehradi. Chtel bych vas tedy pozadat opet o pomoc a pustit nejaky ten peniz, co jste si sazenim vyhrali, pro tuto holcicku (Patričku). Já sám samozřejmě také přispěji a ručím s Elliotem za to, že je to vše bohužel reálné a peníze dojdou tam kam mají. Kdo by tedy chtěl pomoci tak může poslat jakoukoliv částku na tento účet: Fio Banka: 2800501654/2010 pro slovenské návstevniky IBAN: CZ8020100000002800501654 Do zpravy pro prijemce dejte: TMB at rodice vedi, ze sazkari jsou hodni a citlivy lide. Díky vsem co poslete i kdyby par korun za pomoc*5**4*
Videoton potešil stávkove kancelárie 1:1*10*
Rohy 7 - fiasko *15*
Vasas - Diosgyor 0:2 OK
Ferencvaros - Puskas Akad. 1:1 VOID
Tišnov 3:3FT
Dva góly 86 a 88 jinak Tišnov lepší o dost akorát nedali chlapci asi 5 tutovku z malého vápna..
tip na vítězství Barguila bohužel KO, dojel 5.
koníci dneska v Bratislavě nic moc. Oriental Sky sice vyhrál lehce, pak už ale vše KO. Aeneas v Derby třetí, ten si jediný myslím mohl i vyhrát, ale v průběhu nabral ztrátu, kterou už nešlo dohnat.
Švancara hraje základ.
Šance jsou stále stejné Tišnov je podle mě pořád lepší.
Info z Tišnova. Za Tišnov nehraje Traore a možná ani Švancara. Ale hosté bez střelce poloviny branek z minulé sezóny
Tip! Mladost Podgorica - Sturm Graz | Datum zápasu: 20.7.2017 20:30 | Tip: Sturm Graz | Kurz: 1.96 | Vklad: 2
Tianjin - Shanghai 11 rohů - over 10,5 rohů Ok
K F1: Verstappen do 3. KO. A Bottas 2. Ferrari predvedlo strategickou saskarnu*13*
Tip! Robben Island - vítěz | Datum zápasu: 16.7.2017 17:35 | Tip: Robben Island - vítěz | Kurz: 6 | Vklad: 1
Otázka v sekci SK..Díky za případné odpovědi
Nechapem moc kurz na volutari proti fcsb. Volutari obhajca majstra ligy a teraz nedavno vyhrali aj superpohar takze ta sila by tam stale mala byt. Cital som ze fcsb podpisala zmluvy s nejakymi dobrymi utocnikmi ale ze obrana zatial celkom slaba. Fcsb skoncili minuly rok druhy v lige a je to urcite najvacsie meno rumunskeho futbalu ale aby bol kurz na obhajcu titulu kurz 10? Jak keby hrali proti muzstvu co minuly rok skoro vypadlo? To sa mi veeu nezda... osobne som opatrny a na betky hram azijsky hendikep +2 na volutari za kurz 1,4 v ako lebo ten kurz sa ki zda strasne prehnany ale isto sa da aj nieco odvaznejsie napr over alebo azijsky +1 s kurzom 2,35 nie je podla mna na zahodenie
K Videotonu...
Hrám rohy, ale ak by niekto chcel tip na zápas, tak HT/FT -1/1...@1,7 *4*