v zápase Elfsborg - Hammarby už v 50. minutě padlo 11 rohů - over 9,5 rohů Ok
v zápase Elfsborg - Hammarby už v 50. minutě padlo 11 rohů - over 9,5 rohů Ok
Akarelin a ostatni: clanok je uz v prislusnej sekcii, kam aj patri, takze treba pozriet najprv tam :) a tam aj diskutovat, dik :)
Priatelia... ako vidíte dnes zápas Liberca?
Kurzy sú na neprehru domácich okolo 1,8.
Rozloženie vkladov 49% 14% 37%.
Maximální důvěra v sekci fotbal, ženské Euro*4**5*
Tip! Elfsborg - Hammrby | Datum zápasu: 17.7.2017 19:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.8 | Vklad: 1
ceski bratia, jedna otazka v SK nizsie v mojom komentari :)
Indonézia - pekný zápas
Over 2,5...*4*
Over 3,5....*4*
Rohy....*4*
Charlie: neviem, ty asi nemas rad stavky na body, ze? :) ale paci sa mi under 137.5 Fra - Tur (Sbobet)...oba timy velmi dobre na doskokoch, v defenzive, ukazala to aj priprava a prve zapasy (skreslujuce je to, ze obaja raz hrali OT a over a mozno preto je ta hranica taka), myslim si, ze to bude okolo 130 bodov (samozrejme riziko OT no :))
Jestli někdo uvažuje o Islandu U20 basket live (jsou -2 v poločase), jak tu rozebíral mahony, tak dva černohorci ze základní pětky mají 4 a druhý 3 fauly, jen informace.
1245|Tip na over 3,5 a rohy over 9,5
Tip sekce ostatni
Counter Strike PGL Major Krakow
start zatím planovanej na 17:00 uvidi se podle tzoho jestli se bude zdrzovat nejaky predchozi match *17*
Tip! Elfsborg-Hammarby | Datum zápasu: 17.7.2017 19:00 | Tip: Elfsborg | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
tip na dlouhodobější sázku v sekci fotbal
Brazílie-Kazachstán 6:2, neprohra KO*10*, ač střelecky Kazaši aktivnější(21:19), jejich střelecká potence mizerná, Ukumanov 1/6, Shakenov 0/5
šípky v ostatných
zmazal som svoje vlakno, pretoze teraz uz je to bezpredmetne ako sa to vyvija :)
Tip! Černá Hora-Kanada | Datum zápasu: 17.7.2017 10:50 | Tip: Černá Hora hcp -5,5g | Kurz: 1.98 | Vklad: 2
Jamajka-Salvador pol.0-1...ko.....celkove 1-1 /nekdo mozna hral FT/
Karpaty Lvov - Zirka Kropyvnytsk FT 1-1 Tip: Karpaty KO
Převaha byla na straně domácích, vyrovnání přišlo z penalty... Aktuálně asi netrefím nic, vypadá to. *15*
20-ky Grecko - Svedsko 79:44.....Greci -17.5 OK *4*
kvalita Grekov v obrane a spominany podkos...proste ak chceli, tak pritiahli a Svedi sa potom na vela nezmohli...