1239|Györ uz dnes odohral jeden zápas doma. Prehrali s Komarnom 1:2...Trnava im o 19:00 určite riadne naloží. Očakávam vyšší over.
1239|Györ uz dnes odohral jeden zápas doma. Prehrali s Komarnom 1:2...Trnava im o 19:00 určite riadne naloží. Očakávam vyšší over.
Over mezi Olivettim a Kobeltem průběžně OK, ale třeba u Tipu to vydrželo sotva minutu... Jinak máte recht, sám jsem s tím chtěl ještě počkat. Ale pak jsem si říkal, že sám sem nekoukám každou chvíli a chtěl jsem, aby si toho vůbec někdo stihl všimnout. *5*
Z cyklistiky live:
McCarthy, Boasson oba OK*4*
Degenkolb, Bettiol. oba KO*13*
GP Wisla ski jump
Tip! Slatinany- Letohrad | Datum zápasu: 15.7.2017 17:00 | Tip: Slatinany | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
F1: Spekulace o Alonsovi se sice nepotvrdila, ale Vandoorne ho dokázal porazit, takze @4.40 doma*4*
1238|
TIP Urawa-Borussia over 3,5... OK ( výsledok 2:3)
Nemám čas to dlouze sepisovat, tak to hodím jen do placu, ať si to pak každý ohlídá sám, kde může sázet, na live. Tenis - ITF Francie, Ajaccio, 17:00, Kobelt - Olivetti. Jako klasicky u Olivettiho zápasů, viděl bych to na over. Oba obři (Kobelt 201cm, Olivetti 203cm) s dobrým servisem a mizerným returnem, po prvním servisu oba skvělá čísla. Kobelt tady dal za 3 zápasy celkem 20 es, o podání přišel 2x. Olivetti 41 es, ale včera i 9 dvojchyb, o podání přišel taky 2x. Budu čekat na live, jestli někdo nepřijde s hranicí 20.5g (klidně i za nižší kurz, třeba kolem @1.6), popř. i 21.5g. Včera měl Tipsport u Olivettiho open rovinu na live 20.5g, zatímco jinde byla o 2 gamy výš. Sice podobnou chybu asi těžko očekávat znovu, ale kdyby, tak to stejně vždycky vydrží pár desítek sekund, takže to nemá smysl posílat jako live tip. Tak GL.
Tip v sekcii futbal na nedeľu, vidím v tom dosť veľkú hodnotu. GL *4*
Pozdrav v sekci fotbal - pokud chcete vsaďte rychle kurzy padají
Info k F1*3*Včera se proslychalo, že Alonso dostane nový, silnější motor společně s dalšími komponenty. To se dnes potvrdilo a znamená to penalizaci 30mist na startu. Z toho vyplývá, že Alonso bude startovat poslední i kdyby kvalifikaci vyhrál. Z toho mi tedy vychází, že dnes v kvalifikaci nemá důvod jet na limitu. Raději posetril vůz. Cílem McLarenu je příští Velká cena v Maďarsku, kde mají šanci atakovat takové 6.-10.misto. Dnes tedy Alonso kvalifikaci zřejmě vypustí. Je vypsaný duel s jeho týmovým kolegou Vandoornem, který nemá penalizaci a pojede naplno. @4.40 se dá zahrát ačkoliv je to více spekulativní tip. Vyjadreni Alonsa, jak přistoupí k dnešní kvalifikaci přijde zřejmě až po třetím tréninku někdy po obědě a to už nic vydaného nebude
Tip! Hume City - Heidelberg | Datum zápasu: 15.7.2017 11:00 | Tip: over 2,5 gólu | Kurz: 1.71 | Vklad: 1
Tip! Karpaty Lvov - Zirka Kropyvnytsk | Datum zápasu: 16.7.2017 16:00 | Tip: Karpaty Lvov | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Gruzinci 20 KO...ak zacnete poslednu Q 0:10, to je tazke...
Sázka na Berdychovo podání OK, ale s pořádnou dávkou štěstí. 62% 1st serve in měl.
Ma niektorá stavkovka vypísané kurzy na zajtrajší zápas Šamorinu so Sgmou Olomouc?
Karviná s odretými ušami, ale vyhrala aj over OK*4*
Linfield-celtic rohy 3:15 livko ok ok *4**4*
celtic 0-2 ko