Zdravim. Neviete mi niekto prosím poradiť Livestream na ms v hokeji? Tu v Rakúsku všetko čo nájdem mi nejde, a som bezradny*10* takže viem sledovať akurát "našu" repre v telke. Ak sa to nehodí sem zmazte. Dakujem
Zdravim. Neviete mi niekto prosím poradiť Livestream na ms v hokeji? Tu v Rakúsku všetko čo nájdem mi nejde, a som bezradny*10* takže viem sledovať akurát "našu" repre v telke. Ak sa to nehodí sem zmazte. Dakujem
Klitscho 2,86 - to bude boxovat jen jednou rukou nebo proč je Dr. Ocelové kladivo takovej dog? *11*
Olivetti KO, naprosto nezaslouzene..
Kuzma siegemund přes 2 hodiny boj ale 46 36, over ko*10*
Tip na vylucenia v sekcii hokej *8*
Tip! Vardar Skopje - SG Flensburg-Han | Datum zápasu: 27.4.2017 19:00 | Tip: SG Flensburg-Handewitt | Kurz: 2.95 | Vklad: 2
Tip! Vechta - Gottingen | Datum zápasu: 28.4.2017 20:30 | Tip: Gottingen AH -3 | Kurz: 1.74 | Vklad: 2
V sekci Fotbal lehký nastřel na Jordanskou ligu, start v 15:00.
https://sport.bazos.sk/inzerat/72806674/Hladame-reprezentantov-na-MS2017.php
Smutné je, že je to skoro pravda... *11*
Tip! Ekvádor - Senegal | Datum zápasu: 27.4.2017 23:00 | Tip: Výhra Senegalu | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
2ako OK *5*
Tip! tanak - sordo | Datum zápasu: 28.4.2017 00:08 | Tip: 1 | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
Rohy Crystal - Tottenham --- 13 kousků - tip OK ! Nutno ovšem přiznat, že až s naprosto nezdravým štěstím a haluzí. Za 83 minut borci nakopali pouze 5 usmolených rohů a vypadalo to na zdrcující KO, ale od 83. minuty do konce zápasu nakopáno neskutečných 8 rohů !!!!
Takové štěstí už zase asi dlouho mít nebudu...
Nicméně pendolino dojelo do zelené stanice. Mašinfíra Koďas se loučí a gratuluje všem až na zadku zpoceným cestujícím. *4* *5*
Sekce hokej
Vyhodnocení ze sekce Fotbal.
Harstad - Sortland - 0:0 - KO
Těžko říct, jak zápas vypadl, prostě nikde nic jako jediný duel z Norska. I norské stránky mlčeli, takže vůbec netuším. Domácí nastoupili ve stejné sestavě jako o víkendu a v základní hrací době neproměnili penaltu.
PSG - AS Monaco - 5:0 - KO
Tady to bylo o poznání jednodušší, Monaco přijelo do Paříže na výlet.
Oly +7 OK *4* a Daruss +7 Void ( a to mozeme byt radi)....cize 2 AKO sul nul asi, s malickyyyyym ziskom..
Kodas ten zaver rohy v Crystal Palace som este asi nevidel *4**2*
Tip! Kuznetsova- Siegemund | Datum zápasu: 27.4.2017 12:05 | Tip: Over 20.5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Arsenal -Leicester 13 rohů - over 10,5 rohů Ok
SUI-DEN 4:5 KO
Švýcaři 3x vedou a přesto prohrají...