Caute , neviete ako dopadol ten Norsy futbal Cup ? neviem sa dopracovat k vysledku
Caute , neviete ako dopadol ten Norsy futbal Cup ? neviem sa dopracovat k vysledku
betko má AH +3 Monako za @1.525
kurz nie je bohviečo ale myslím že toto je už privysoko. Ok, PSG ide full, Monako šetrí dosť hráčov ale že by to malo skončiť nejakým debaklom tak to sa mi nechce veriť. Verím že aj hostia sa presadia a niečo ako 3:1 je reálny výsledok. Aj keby prehrali o 3góly tak je Void.
Za mňa 3,5/5 *4*
1052|
Messi 2+ tip OK *4*
1051|
Spandau-Nice 11:6, over KO*10*, těch posledních sedm minut utrpení, šancí mraky, ale ta laxnost v zakončení..to je za trest to sledovat
Za New York Mets nenastoupí Snydergaard, ale Gsellman, který měl házet včera, ale kvůli dešti to bylo odložené a na dnešek určili práve Snydergaarda. Ten ale házet nebude, takže se může u cz mongoloidů Tipsport, Fortuna, Chance, kteří neberou v potaz starting pitchery, zkusit Atlanta @ 2.75 /1 jednota
Za Atlantu jde Teheran a to je taky slušnej nadhazovač. on je ten Gsellman teda taky slušnej, ale za ten kurs určitě za méně zkusit Atlantu
link na to vodní polo prosím??*4*
Tip! Crepaldi - Olivetti | Datum zápasu: 27.4.2017 12:00 | Tip: Olivetti | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
Jedna otázka: AH hosté +1.0
Ak domáci vyhrajú 1 golovym rozdielom mám void? Dufam, že to chápem správne?
Tip! Barcelona - Osasuna | Datum zápasu: 26.4.2017 19:30 | Tip: Messi 2+ | Kurz: 2.05 | Vklad: 3
Námet na diskusiu.
Za chvilu začne Barca doma proti Osasune. Suarez sedí len na lavičke náhradníkov. Páči sa mi tip, že nedá gól - 2,68kurz(niké). Ak nastúpi do hry na záverečné minúty, je tam menšia šanca, že ten gól dá, ako keby nastupuje od začiatku. Áno, môže sa stať, že sa Barca bude trápiť (podla mna sa to nestane a sasunu rozstriela), ak nenastúpi mme VOID.
Premýšlam, že za 1/5 na sledovačku zahrať, vaše názory prosím?
jentak do diskuze : mistni hokejky neprijdou vam uz kurzy na Litvu vs. England
uz prilis vysoko? Nemuzu posoudit hru eng pac jsem nevidel ani jeden zapas, ale sledoval jsem oba zapasy litvy i kdyz meli ty nejlehci soupere tak hrali vyborne organizovane a to ze ma anglie domaci prostredi muze byt na skodu + ve vsech zapasech dost faulovali a myslim ze dneska uz se jim podari dat i pri PP gola. Kdyz srovnam oba tymy, tak anglie ma starsi tym a v tymu litvy je podle me i vic sikovnejsich mladsich pusek co by se mohli prosadit. takovou favorizaci domacich aspon z mojeho pohledu nechapu, takze budu rad za nazor ostatnich. 4,75+ na litvu?proc?
V sekci Fotbal ještě jeden zápas na večer - Francouzský pohár, pokud bude kurz ještě pro někoho zajímavý. *4*
Cyklistika KO ach Reichenbach nezmyselne zaútočil 6km pred cieľom a potom to už iba došiel v balíku... úplne bez rozmýšlania
Tip! Crystal - Tottenham | Datum zápasu: 26.4.2017 21:00 | Tip: over 10,5 (počet rohů) | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Středeční fotbalové pendolino po Anglii. Kdo má rád tuto destinaci neváhejte! Odjezd je v 21:00 ze třetího. Koďasovy dráhy přejí všem cestujícím pohodovou jízdu.
Muangthong ze sekce Fotbal WIN 3:0 - Tip OK. *4*
z basketu este mozno pozriet lineups v zapase Rethymno - Kolossos a ak nebude za hosti hrat od zaciatku Releford, tak v livku skusit Rethymno ML alebo po -2...Releford je proste 30 % timu, hoci aj bez neho Kolossos vyhral doma, no tam to Rethymno pobabralo ako mohlo, v Grecku je velmi dolezite domace prostredie...
Zdravím vás *8* po asi 4 rokoch som zavítal späť na vašu stránku a musím pochváliť nový dizajn *5*
ale trosku som zostal nemilo prekvapený keď vidím ze veľa tej starej a pôvodnej gardy tu už nepôsobí ? a aj tá frekvencia diskusií nie je taká ako si pamätám co je veľká škoda, ale to neberte ako kritiku, je to len taky pohľad ☺️
Naopak želám GL a určite sa budem snažiť prispiet aj ja *4*