Blooming infarktovo OK, Japonsko OK, over KO (estonsko celkom bieda) *5*
Blooming infarktovo OK, Japonsko OK, over KO (estonsko celkom bieda) *5*
Sekce tenis *17*
z Chuchle jsem se dneska vrátil zmrzlej na kost a s dvojitým KO. Abych to shrnul, Master druhej, porazil ho kůň, kterej si vloni ani neškrt a zrovna dneska si vzpomenul, že kdysi patřil mezi elitu. Gold Evasive byla chyba, není tak dobrej jak jsem si myslel. Hodnota tam byla (na závodišti Master @ 1,6, Evasive @ 2), ale nic z toho.
Kdyz tak koukam na statistiky ze zapasu Lyon - Monaco, kdy zatim celkem v prevaze Monaco, Lyon zatim ani jedna strela a navic mu chybi hlavni strelec Lacazette.. podle me stoji za zkousku, ze Lyon neda gol za 2,5 ( u TS). Lyon kvalita velka, ale to same Monaco a ackoliv venku, tak bez Lacazetteho jsou Lyon pomerne oslabeni, takze za 1/5 se musi zkusit*4*
OT: Strašná a smutná zpráva z Turecka: František Rajtoral spáchal sebevraždu.
Jeden postřeh k El Clásicu v sekci Fotbal. Beru to spíše jako tip na "sledovačku" v zajímavém kurzu. *4*
Plzen livko KO. Spatne odhadnute, spatne odehrane, zaslouzena prohra.
Česká Lípa ze sekce za kurz 4,2 výhra 5:4, na konci možná až zbytečné nervy. *4*
sázka na naše KO, 2x neporazit Němce, ještě nás s Jandačem asi čeká spousta zábavy *16*
Sólo Pardubky a akovka s Varama OK
Malaga v Barce -19 .....Malaga +6.5 KO
velmi zly vykon od zaciatku, prekvapivo najma pod kosom tragicki a v defenzive (necakal som, ze im Barca da nad 80 a viac), ale Barca zasluzene...
Tip! Oklahoma - Houston | Datum zápasu: 23.4.2017 21:30 | Tip: Gibson 9,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
1036| Tipsport, Chance live
1035|Rethymno ML (hrať od 2.30 vyššie)
* Ešte zo stredajšej diskusie ( Fed Cup - postup ) SLOVENSKO 1 : 3 HOLANDSKO , pokiaľ niekto hodil ten groš na Holanďanky , tak priebežné OK *4*
Trochu mi vrtá hlavou výhra Litvy dnes hlavně na základě toho, že Estonce výrazně přehráli, ale není to moje parketa, normálně se názor neptám.
1034|
Pardubice Jihlava 2 :1 po třetině *4*
1033|
FSV Zwickau – SC Fortuna Köln 2:1 FT
výhra domácích, bet OK
*8*
Uffff... 75 minut byli domácí jasně lepší. Pak nastoupili za hosty Kessel a Röcker, přišel gól na 2:1 a do konce zápasu už pak diktovali hru hosté. Klidně ten výsledek mohli i otočit, ale naštěstí ani nevyrovnali. Tohle bylo o fous...
Sassuolo - Neapol 11 rohů - over 10,5 rohu OK