Tip na karty sekcia futbal, cas samozrejme 20:45, chyba mi tam
dvojka...
Tip na karty sekcia futbal, cas samozrejme 20:45, chyba mi tam
dvojka...
Tip! Tygři Khabarovsk - Rytíři Čechov | Datum zápasu: 20.10.2016 11:00 | Tip: Tygři Khabarovsk | Kurz: 1.84 | Vklad: 4
naprosto zoufaly Brno dosahlo diky vysledku tri rohu, oboje lost, moc se nedari
Benátky-Jihlava ko..to si ten poslední gol minuty před koncem mohli odpustit*6*
TTT Riga - Vega
Live poločas je o 30. Obrovslej rozdíl v kvalitách týmů. Hcp na čtvrtinu i druhej poločas nízko a hratelny
Live CS:GO
Szolnoki-Vasas 14:3, hcp hostů KO*10*, totální výpadek v třetí části a nemohoucnost Vasasu vstřelit gól hcp zhatila, tady jsem byl totálně mimo,omluva*16*
Dr. Doofyho uz si muzete pridat v emailovych upozornenich*17**17*
Tip! Valencia - Hapoel J. | Datum zápasu: 19.10.2016 20:30 | Tip: Hapoel hcp +11.5 | Kurz: 1.84 | Vklad: 2
46|
Zurich 19 - Mostar 19 6:0 OK*4*
1) v sekci live betting pribyl archiv 2) jiz by se vsem po pridani tipu do sekce livebetting mel pote zobrazit formular pro upozorneni do diskuze. Prosim o potvrzeni az budete nekdo pridavat live tip 3)behem listopadu pribudou statistiky sekce livebetting jako celku a zaroven jednotlivych live tiperu 4) behem listopadu dodelame moznost navolit si od koho live tipy na mail chci a nechci
Astana - Togliatti 4:2 OK *4*
Live, fotbal.
Tip! Szolnoki – Vasas Budapešť | Datum zápasu: 19.10.2016 18:00 | Tip: Vasas hcp +7,5g | Kurz: 1.92 | Vklad: 3
Sekce fotbal at se zelená *4*
Live futbal U19*4*
Boj o Tm,Suarez vypadla, Kuznetsova je ve CF a ma 100 bodu do zebricku,kdyby se Konta odhlasila tak to ma ruska jiste?Nebo pocitam spatne a potrebuje SF?
Makarova KO
Velmi hladce neveril jsem,ze to vypusti,zrejme kvuli TM.Stejne tak Garcia,Mladenovic cekam vypadnuti Vesniny.