halapartna |
22.9.2016 07:32
Zdar kerusko, sorry, ze som vcera uz nereagoval, ale uz zo zapasu Europy som videl asi 5min z kazdej tretiny, mal som uz trosku vypadky *9*
K tomu zapasu, tiez som nad tym premyslal, ako som to vcera zistil, ale ten kurz mi uz pride nezaujimavy, kazdopadne so ZV nebude nieco v poriadku. KE vyzeraju byt v pohode, ale neviem ci ich odovzdany TN a totalne marna SR20 preverili. Na druhej strane je jasne, ze nejaka unava po týchto easy zápasoch asi nehrozi, ak ten kurz trosku nevystupa (co by som potom za malo skusil), tak to necham tak, GL*4*
halapartna |
22.9.2016 07:33
Inak celkovo mi zajtrajsie kolo príde dost necitatelne, ak bude cas tak na to este dnes mrknem, ale zatial to vyzera na prve NB kolo pre mna...
macacik |
22.9.2016 09:53
povodne som to chcel aj ja hrat pre hodnotu v kurze, no obavam sa, ze ked vyhodili troch hracov ZV, ci to nebude mat urcity motivacny efekt na ostatnych, nieco ako ked pride novy trener do Slovanu, no potom sa to strati *9*
kerusko |
22.9.2016 11:15
Tak vyhodit kapitana a hraca ktory naozaj hraje a chce hrat s vysvetlenim, ze podava neuspokojive vykony asi moc motivacny efekt na kabinu mat nebude. Nepoviem ak by to bolo ako v KE pred par rokmi, ked vyhodili hracov, ktory robili rozbroje v kabine a hned na to sa dostavili aj vysledky. Inac, ja netvrdm ,ze TN a U20 Kosice preverili, to urcite nie. Ja pisem, ze sa v tychto zapasoch konecne strelecky chytili, co si pochvaloval napr. aj Nagy
halapartna |
22.9.2016 11:50
Košice vonku zatiaľ rozpačito, myslím, že Zvolen bude hrať lepšie ako TN alebo SR20, macacik podla mna na to tiez nejde zle, po tomto kroku dalo vedenie jasne najavo, ze sa rozlucia s hocikym, kto sa im nebude pozdavat, takze je mozne ze budu hrat ako o zivot. Tiez je pravda ze tito traja hraci nazbierali za 5 zapasov dokopy 1 asistenciu. Do pozadia ZV hokeja nevidim, takzko povedat aky to bude mat efekt. Na druhej strane KE maju na to vyhrat aj keby ZV podal svoj najlepsi vykon v sezone, vela bude zalezat od Barosa, ci zachyta.
kerusko |
22.9.2016 12:42
ako by slepy povedal: "UVIDIME!" *8*