camejko díky moc za AKO!!!!*7**4*
camejko díky moc za AKO!!!!*7**4*
Jastrzebie-Katowice 3:1 KO, hostia dost vyluceni*11*
Chalani co dnes liga majstrov? Nikto nic? Mne sa celkom pacia rohy v zapase Barca/ Celtic, under 2.5 na Celtic. Ano posledny zapas v lige bol fiasko, ale treba si pozriet zostavu v akej Barca nastupila. Obrana s tragickym Mathiem a Mascheranom, nic ine sa ani nedalo cakat. Dnes full zostava a myslim, ze Celtic si to sobotne zavahanie Barci dnes pekne odserka. Navyse Celtic, aspon podla mna, na Europu uz nema. V Skotksu moze nakladat superom po 4/5 golov, ale pri konfrontacii s Europou uz tu kvalita chyba. Takze...skusam under 2.5 rohu Celticu
rytíři Čechov - Křídla sovětů Moskva 3:2 OK *4*
Čechov podle očekávání aktivnější, na konci si to zkomplikovali vyloučeníma, ale zmákli to....
z basketu ma uz niekto nieco zajtra? :)
paci sa mi aj to, ze Dani nedaju opat 69+ v Holandsku...Holandania hrali skvele v obrane v Nemecku a Rakusku, doslova ich znicili a nedovolili im nic. Rychlym Danom u nich doma povolili 72 bodov, hraju o 1. miesto v skupine, nic ine ako kvalitnu defens necakam a TT Dani under 68 sa mi paci (zatial nepodane) :)...
a sleduje někdo ten soligorsk jak si vedou, zda tlačí nebo je někde obraz..:???*4*
co tak obrazom pozeram, odporucam cosi nad DAB hrat proti Galati, oni uz teraz tahaju nohy za sebou neskutocne, ak DAB premeni aspon zlomok tak im minimalne 3-4 goly musia dat. teraz ak by bolo 4-1 nik by nenamietal
Nevim, jestli to není zakázené se ptát, když tak smažte tudle otázku, ale které stránky s free tipy jsou teď dobré? Už to nesleduju vůbec jako dřív. Myslím zahraniční samo..
Van Uytvanck 6:1 6:2 hcp -4,5 OK
Ahoj, hokej zápas KHL Magnitogorsk-Minsk...domácim sa momentálne rozpadla prva formácie, ale aj tak ma láka tip ah-1,5 na domácich...hlavne preto, že pre Minsk je to tretí zápas za 4 dni.Vcera museli otáčať zápas v Celjabinsku, v posledných minútach. Prosim o nejakých názor.Diky
Sekcia hokej
Tip! Wolverhampton-Barnsley | Datum zápasu: 13.9.2016 20:45 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Tip! Soligorsk - Vitebsk | Datum zápasu: 13.9.2016 18:00 | Tip: Soligorsk ah-4,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
sekcia tenis
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 13.9.2016 18:00 | Tip: DAB + Oswiecim | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
sekce live
Prvy tip z tejto sezony NFL i ked opatrnejsi ale celkom v pohode OK *8*
Futsal:
Azerbajdžán - Maroko 5:0 over 5,5g KO
Bohužel tady, jsme si vybrali smůlu. Azerbajdžán byl jasně lepší a branek mohl vstřelit mnohem více. I Maroko mělo své šance bohužel ani 2 osamocení na golmana nedokázali proměnit. V závěrečné 9,5minutové PP nedokázali 2x trefit prázdnou branku z půlky hřiště.
Tak snad se zadaří příště
Tip! Kostova - Van Uytvanck | Datum zápasu: 13.9.2016 17:00 | Tip: Van Uytvanck -4,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Tip! Ruský rytíři Čechov - Křídla sov | Datum zápasu: 13.9.2016 18:00 | Tip: Ruský rytíři Čechov | Kurz: 1.85 | Vklad: 3