Tak som si dnes zahral niečo aj na, sekcia futbal *11*
Tak som si dnes zahral niečo aj na, sekcia futbal *11*
Sekce fotbal tip, vysoka marodka taborska
Zvýšený vklad sekce hokej. Omylem jsem to napsal i do sekce fotbal, tak prosim smazat.
Tip! Kolumbie - Paraguayi | Datum zápasu: 21.9.2016 03:00 | Tip: Paraguayi | Kurz: 2.75 | Vklad: 5
Tip MS pro mě
Laaksonen skreč to je škoda *13*
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: Dunarea Galati + Brasov ah+1,5 | Kurz: 1.57 | Vklad: 3
sekce hokej...tip na 2.swe ligu*4*
Tip! Argentina - Ukrajina | Datum zápasu: 23.9.2016 00:30 | Tip: Argentina | Kurz: 2 | Vklad: 4
Tak ještě přikládám poděkování přímo od paní, co mi dnes poslala do mailu jestli bych to sem mohl dát. ----------------------------------------------------------------------- Ráda bych Vám všem, co jste mě poslali korunky na vozík a skůtr, chtěla poděkovat! Moc si vážím Vaší pomoci a hlavně důvěry. Vůbec mě neznáte a stejně jste posílali korunky. Vaše podpora, mě pomůže žít o malinko lepší život a bojovat dál s touto kamarádkou ;-). Největší radost bude mít můj synek Maty ;-), dokázali jste udělali dvojnásobnou radost mě a mému synkovi. Ještě jednou Vám moc děkuji!!! Přeji Vám spoustu štěstí ve Vašem koníčku ;-). Mějte se krásně ;-)...
Tip! Uchiyama-Laaksonen | Datum zápasu: 20.9.2016 11:35 | Tip: Yasutaka Uchiyama | Kurz: 2.1 | Vklad: 5
Ligový pohár Anglie v sekci FOTBAL
Tip! Gabashvili/Ramos-Elgin/Kudryavts | Datum zápasu: 20.9.2016 14:30 | Tip: Elgin/Kudryavtsev | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
tip hokej USA-CAN
Tip! Košice - SR20 | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: oba gól NIE | Kurz: 5.1 | Vklad: 1
Tip! Košice - SR20 | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: hostia -1,5g | Kurz: 1.91 | Vklad: 4
Střely včera v klidu OK, snad se někdo svezl :) *4*.
Tip! Kosice-Slovensko U20 | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: hosté under 1.5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 4
Pls vysvetlí mi niekto prečo výhra po predĺžení je len za 1 bod? Načo je potom to predĺženie? Len kvôli vzájomnému zápasu?
Palát over OK
Nakládal over KO
střely KO tady jsem hodně naštvaný...naši, tu první třetinu vůbec, ale vůbec nestříleli...26 střel nakonec
Hitchin - Faversham 0:1FT vše KO
podle toho co jsem četl to bylo jako když tehdá hodnotil brankář Petržalky své pocity když tehdá přes Celtic postoupili do Ligy Mistrů.. Jinými slovy: První poločas se hrál na naší půlce, druhý v naší šestnástce!!
Omlouvám se