strecho |
24.9.2016 20:42
Aj to pozeras? Na zaklade coho je dalsi rip, ze Ruzomnerok da gol? Na zaklade ich utocneho potencialu? Toto prosim nieeee....to potom hrajme stale, ze Barca, Real, Bayern, MU a neviem kto este ze daju v zapase 3 a via - ved maju utocny potencial *16*
Bonifac |
24.9.2016 20:51
Ruža veľké sklamanie dnes KO ako prasa , ten golik v peknom kurze vratil z vkladu aspon niečo.
S diskusie Dunajská Streda ok, možno aspon to niekomu pomohlo.
Bonifac |
24.9.2016 20:53
strecho, k tebe len toľko, ja som nestál s pištoľou u hlavy nad tebou aby si to podal, snažil som sa podať inšpiraciu tuna, je na každého zvážení, či si to podá či nie, ked si tam nevidel nič, na základe čoho to podať, nemal si to hrať, každy sa rozhoduje sám za seba, ja som nehovoril, že to bola neviem aká tutovka, ale za ten kurz sa to " muselo " hrať .
strecho |
24.9.2016 20:59
Nechap ma zle. Ja som to nehral, ja som napisal, ze na zaklade kvazi ,,nicoho" - maju dobry utok, gol musia dat je blbost nieco podavat a v podstate davat echo ludom.
To ja napisem, zajtra vyhra Europa v dobrom kurze ved maju utocne esa. Musi sa to hrat.
Alebo dnes vyhra Rusko, krasny kurz, maju utocne esa. *15*
Strecho, ukludni sa trochu. Kazdy tiper ma svoj styl, ani mne nevyhovuju niektore komenty ci tipy, na to mame svoj rozum, aby sme zvazili, co je pre nas hratelne a co nie. Mimochodom, Bonifacove tipy hram rad (ale aj pri nich si vyberam) a aj dnes mu ten tip, nad ktorym sa rozculujes vysiel. Ja som nehral nic, cely den som bol mimo.
strecho |
24.9.2016 23:06
Budlik ja ale som kludny *12* pisal som aby bola pouzita objektivnost. Ked pridas ty nejaky tip, ozvi sa. Bude to prinosnejsie nez tento prispevok *15*