Tip! Zl.Moravce - Žilina | Datum zápasu: 24.9.2016 19:00 | Tip: Žilina | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Tip! Zl.Moravce - Žilina | Datum zápasu: 24.9.2016 19:00 | Tip: Žilina | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Live bet... 3/5 s kursem @2...
Takže vážení. Musím říct, že jste fakt skvělý, protože ve spolupráci s ještě pár lidmi mimo tento web se k dnešnímu dni posbírala skoro celá částka co paní potřebovala. Paní je úplně nadšená a naprosto zaskočená tím, co jste pro ni udělali a moc moc děkuje. Takže za mou osobu vám všem VELKÝ DÍK ! P.S. je vidět, že banda gemblerů je plná super lidí *5*
Taky namet na livko zapas greckej ligy Asteras-PAOK... hostia pohodovo vedu 0:2 a v 45. minute dostal domaci hrat cervenu kartu. Na rohy 2:5 a ze PAOK zahra prvych 7 rohov je kurz 1.4.... nechce sa mi verit ze pri 45 minutovej presilovke top muzstva ligy proti priemernemu by nedali 2 rohy.
Benneteau easy OK
Live 3,5/5
Sekce hokej, střely na branku :).
Jablonec 1-0 tezke ko
Livebet Třinec U21-ML Boleslav U21 0-0 neprohra domácích OK*4* ale asi s velkým štěstím podle onlajnu hosté lepší i v 10..
MarkWilmork ban jdi si nadávat jinde a už minule jsi měl myslím nějaké problémy..
Jestřábi Omsk - Sarmaty Orenburg 5:1 OK *4*
podle očekávání rozhodla kvalita útoku Omsku, opět výborně zachytal Lobachyov ! čelil 40 střelám !! to jsem určitě nečekal a je to velký překvapení *3* nicméně kvalita útoku Orenburgu je bídná, Omsk si vzal 29 střel a 5 kusů tak nějak v pohodě...
Livebet sekce, sazka 5/5
Livebet Juniorka start 14:00 *4*
Tip! Lausanne - Bazilej | Datum zápasu: 21.9.2016 20:30 | Tip: Obaja gol + over 2,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Možná blbej ale dotaz...
Jak se dá dostat k sekcím když jsem na mobilu??*3**3*
Karvina 3-1 OK
Něco jsem zplodil v sekci FOTBAL! Btw nevím jestli se to tu dá někde přidat nebo to mohou jen "vyvolení" :)