Tip! Kazan - Minsk | Datum zápasu: 3.9.2018 18:00 | Tip: Kazan -1 | Kurz: 1.88 | Vklad: 2
Tip! Kazan - Minsk | Datum zápasu: 3.9.2018 18:00 | Tip: Kazan -1 | Kurz: 1.88 | Vklad: 2
Pro ty, kteří mají účet na pokerstars. Mají špatně vypsané navýšené kurzy. Jedná se o sázku M. Keys a M. Sharapova obě zvítězí mají za @4,33. Přitom mají ještě další navýšení kurzu těch samých hráček akorát k tomu ještě Sabalenku za @3,5. Samostatně mají na obě hráčky kurz @1,4 což dělá dohromady @1,96. Nevím jak to je v případě, že zápasy výjdou, jestli zpětně dají VOID, či když je sázka uzavřena, tak vyplatí nicméně hrát jsem to musel za ten kurz.
Otazka v sekcii stavkove kancelarie. Thx *5*
Kazažská liga
Altaj - Almaty včera 1:0 dnes odveta...vyrovnaný zápas, hodně do obrany oba týmy ! zmiňovali se o tom oba golmani, že uvodní zápas bude opatrný, v odvetě už by to mohlo být gólově lepší ...první zápas střelecky vyrovnaný, viděl jsem několik minut ze zápasu, kvalita to není bůhví jaká, ale týmy si gólovky dokážou vypracovat, Altaj má lepší útočnou kvalitu, Almaty budou mít s útokem problém, kurz u Tipáče pořád 2.20 což má určitě hodnotu !! včera open 2.35, takže kdo by chtěl zkusit odvetu tak Altaj za 2.20 je solidní (vklad 2/5)
Tip! Hokejová LM | Datum zápasu: 6.9.2018 19:30 | Tip: 1 v hcp -4,5 | Kurz: 7 | Vklad: 2
dnes proti Pavlaskovi, kurzy cca 1,45 a na presny vysledok 2:0 pre Ruuda kurzy cca 2,0
vypada byt dost v lese, limituje ho zranenie, ako sa zhodnotil po prehre kvaldy us open hra katastrofalne
https://www.youtube.com/watch?v=RjcsfHMep3c
Sampdoria - Neapol jen 9 rohů over 10,5 rohů Ko
Astralis KO tak bídný overpass jsem dlouho neviděl.
Burnley - Manchester United karty OK..predpoklady sa naplnili..neviem preco ti hraci si idu vzdy tak po sebe ale pre nas je to plus *8*
Bologna vs Ludwig 162 pts.....over 154.5 OK *4*
Tip! Sampdoria - Neapol | Datum zápasu: 2.9.2018 20:30 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
Hokej LM 2xko, sry
Řecko U19-Č.Hora U19 14:12, hcp OK*8*
Watford - Tottenham v 80min 2:1 over 2,5 OK
Tak já nevím Dívám se na tu Kometu sice vede 3:1 ale docela se štěstím. Langhammer se dobře vyspal. Teď 13s před koncem dal Eisbaren branku a myslím, že do toho ještě šlápnou. Docela mě zaujal kurz na handicap Berlin +2,0 v kurzu 1,95. Myslím si že Berlin sníží a i kdyby pak v power play dostali bude VOID - docela zajímavá sázka. I na neprohru kurz 5 není marný na zkoušku. Díváte se někdo? Zajímal by mě názor...
Grodno-Zug 2:4 TIP OK
ze sekce Aru do 3. mista@13 KO - vyhrál únik, navíc Aru na nejlepší neměl
ze sekce Chiasso - Wil 0:2 over 2,5 ko
s redkou klíčového Reye na domácí straně v 13. minutě jsem tušil velký průser, mohlo to ještě od 70. minuty dojít, ale bylo potřeba ubránit prohru 0:2, špatné
Tip! Bologna vs Ludwigsburg | Datum zápasu: 2.9.2018 18:00 | Tip: over 154.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tipac a Sazka live by mali...