Lejdinka |
25.8.2018 18:28
Po prvom sete bolo aj 9,0.
fachts |
25.8.2018 18:29
Není nad trochu adrenalinu. Díky. *8*
beast95 |
25.8.2018 18:34
Zmínit tu důvěru, najednou .. Jak dospělé od tebe *8*
Lejdinka |
25.8.2018 18:41
beast ano kôli Tebe. Načo mi to zpochybnuješ zbytočne. Viem čo som napísal. Keby som tomu tak neveril nie je problem dať napr. 2,5.
A už to nebudem komentovať,lebo som to slubil adminovi.
beast95 |
25.8.2018 18:47
A to já to komentovat budu. Zpochybňoval jsem to jen proto, že to jsou ženy a ještě k tomu na této úrovni a průběh jasně poukázal na to, co ženy dovedou. To, že dopadl TB ve třetím v prospěch všech tady , je věc druhá - ale ruku na srdce, ten TB už byl loterie, dá se říct. K tipu jsem neměl nic.
A ani bych nepípl, kdybych tu viděl včera Kobayashi 4/5 KO , AKO 4/5 KO.. ale viděl jsem jen .. Tiket KO.
Takže tak..
Nevim proc furt resite staking ostatnich. Lejdinka ho ma podle me nastrelenej vysoko, camejko zase nizko ....ale co s tim jako? Kazdyho vec. Snad je clovek schopnej se sam rozhodout za kolik to hrat. To jestli je to zensky ITFko, pralesni hokej nebo hazeni kulicek nekde v zapadle vesnici v Bangladesi muze byt kazdymu u ... Nic proti lidi, jen mi tohle neustaly dohadovani prijde uplne o nicem. Kazdej se nejak vyjadrujeme pouzivame nejaky vyrazy apod., je to hlavne o informacich a o tipech, ne o blbostech typu kdo co jak za kolik apod....
Lejdinka |
25.8.2018 19:00
....a ten Kobayashi neprehral za 4/5 po boji ( skoku) ale po DSQ a to je rozdiel. Ja som mu ten rozkrok nemeral.
beast95 |
25.8.2018 19:03
On do něj ale nikdo nejel, jen jsem si dovolil říct vlastní názor a to ten, že je ta důvěra vysoko, vzhledem k tomu, o co jde. Raději nechci vědět, co by se stalo, kdybych měl něco proti tipu.. Však je to tu i diskuzi. To že počkal, jak to dopadne a pak si rýpl.. lol
To samé jsem mohl udělat i já a kdyby to nedošlo, něco napsat. Ale to by zas bylo zle, že to komentuju po zápase až.
Niemeier byla lepší, první set jalová, ale pak se uklidnila a hrála dobře, třetí set měl skončit jasněji ale tam měla Arn dost štěstí 3x prase v každém gemu po jednom atd
Len by bolo dobre aby ste uz radsej nic nepisali a nediskvalifikovali sa navzajom lebo obaja mate vyborne tipy
Beast ja vim. Ani jednoho se nezastavam a obema vam borci dekuju za tipy ktery mate super ...jen co se tyce vkladu tak to je podle me zbytecny komentovat. Uz to tu bylo driv. Je to kazdyho vec.
Jak rika eurusd at se navzajem nevyoutujete*9* ....joke
beast95 |
25.8.2018 19:21
To se nestane. Já mu fandim a nic zlého mu nepřeju. Jen mě prostě tahle jeho provokace naštvala, byla těžce zbytečná.
Lejdinka |
25.8.2018 19:22
Ak by bol argument prečo ten zapas hrať alebo prečo nehrať by som nemal nič proti. Ved o tom toto forum je. Ale čudovať sa nad dôverou?! ....zbytočné vlákno si myslím. Veď tu nie som prvý deň a viem čo dôvery znamenajú.
....Zpochybňoval jsem to jen proto, že to jsou ženy a ještě k tomu na této úrovni a průběh jasně poukázal na to, co ženy dovedou. To, že dopadl TB ve třetím v prospěch všech tady , je věc druhá - ale ruku na srdce, ten TB už byl loterie, ......
...pozri keby to skončilo 6:1,6:2 by si toto nenapísal. Po boji je každý generál. Ja som si za tou dôverou stál. Včera soj chcel s Kučovou dať 5/5 ale som si povedal ,,nerob to,lebo ťa do..bú..No a dal som dnes 4/5 a výsledok taký istý.
...admin prepáč,ale reagovať som musel ale maximálne slušne. Už uzatváram toto téma.
Lejdinka |
25.8.2018 19:24
beast, ja Ti tiež fandím,ale aj Tvoja poznámka bola zbytočná ( už len preto že vidím,že si z tých ktorý je v tipovaní ako doma).
stal123 |
25.8.2018 19:27
Beast pokud chces neco takoveho probirat napis dotycnemu do zprav. Tam si to rozeberte. Takhle to zbytecne zaplacne pul stranky. Navic muj nazor je ze velikost vkladu je na kazdem a nikdy jsem si nedovolil nekomu do toho kafrat *9*
beast95 |
25.8.2018 19:27
Klidně to promaž Staliku, a nech tu děrovačky. Mel jsem jen potrebu si to vyjasnit, vse je ok a jdeme dal *5**4*
Lejdinka |
25.8.2018 19:29
ok,vymaž všetko a v pošte nemám problém viesť diskusiu aby sme si to vyjasnili.
FULHAM |
26.8.2018 08:35
Já k tomu napíšu jen tohle. Já jedu důvěry s X/10 a 10/10 bych dal jen v případě že bych prostě jisto jistě věděl že to nemá kam uhnout. Tedy že jde o tzv domluvený výsledek. 9/10 jsem použil za svůj život snad jednou na Polskou hokejovou ligu a to ještě když tam hrál můj bratranec v Cracovii Kraków. 7-8 dávám taky výjimečně a to když tipu hodně ale hodně věřím 6 je u mě tip s vyšším vkladem a větší důvěrou. 5 je prostě střed.. 3-4 je sázka na value v kurzu a 1-2 je spíš tak že srandy na vysoké kurzy. A takhle by to mělo fungovat i se stupnicí do 5 i když ta je pro mě malinko nešťastná. A hlavně u všech. Protože je pravda že já bych nedal na 6 anglickou nikdy víc já 7/10 a to už by muselo být. Takže ve své podstatě chápu rozhořčení Beasta pokud soupeř nebyl zraněný nebo pod. což podle analýzy nebyla.
Ale jak ti psal každého věc. Každý si vždy najde jen pár jedinců od kterých ví že když dá větší důvěru může to nasypat za plnou.
Mimochodem nestalo by za zvážení upravit tu stupnici? Podle mě by se lépe rozhodovalo a manévrovalo. Dekuji
Imothep222 |
26.8.2018 11:51
FULHAM, suhlas, 1-10 by bolo vhodnejsie, Moj skromny nazor...