sekce fotbal
sekce fotbal
Skúsim sem do diskusie ale nemôžem si pomôcť.
16,00 Tolpar - Reaktor
Tie kurzy az veľmi favorizuju domáci tím. Určite, hrajú doma, ale tím je pomerne mlady, neskúsený hráči. Nadviažem na Urnasovu analýzu, v zápase proti Avto. Určite lákadlo hrajú doma turnaj a myslím ze víťazstvom si môžu pomôcť k peknému umiestneniu na turnaji. Vyhrali nad Jugrou PP, prehra s avtom PP,. Reaktor ma skúsenejsi tím a patrí každoročne k špičke ligy, na turnaji pokorili Jugru, ktorá mala v zápase výhodu viacerých PP dokonca aj vyššieho trestu. Reaktor je vypísaný ako outsider @2,6, a zdá sa mi že tie kurzy by mali byť skôr naopak a keď možno nie naopak tak minimálne rovina, ja tu vidím Reaktor ako mierneho favorita. Ono stále sú to mladasi ale za menej sa skúsiť dá.
Tip! 2-AKO ITF | Datum zápasu: 1.8.2018 13:30 | Tip: Perchicot + Junior | Kurz: 1.71 | Vklad: 4
Tip! Mamuty Jugra - Sputnik | Datum zápasu: 1.8.2018 08:30 | Tip: Hostia hcp+2 | Kurz: 2.5 | Vklad: 1
Tip! Avto Jekatěrinburg - Medvědi Čel | Datum zápasu: 1.8.2018 12:30 | Tip: Avto Jekatěrinburg | Kurz: 2.35 | Vklad: 2
Tip! ATP Kitzbuhel | Datum zápasu: 1.8.2018 11:00 | Tip: Kohlschreiber | Kurz: 2 | Vklad: 3
Som trochu sklamany z vykonu Legie...zapas ovplyvnila cervena karta. Rohy OK..karty by mali byt tiez OK aj ked tipsport ako keby ignoroval tie 2 zlte karty po ktorych nasledovala cervena...podla oficialneho zapasu od Uefy bolo 6 kariet..strely na branu KO..hadam sa niekto inspiroval a vybral spravne tipy *8*
Diky za rohy u Legie Pedro!, *4*
Gonzales/Lammons 64 62*5*
Avto - Ufa 4:4 KO
ATP Kitzbuhel
Djere L. - Basilashvili N 6/3,6/3
Tip Djere ... 1,68...OK
Tip Djere 2/0 ..2,43....OK
Reaktor 4-2 OK
Tip! Spartak Trnava - Legia Warszawa | Datum zápasu: 31.7.2018 20:30 | Tip: over 5.5 | Kurz: 1.84 | Vklad: 2
Tak posledny tip odo mna na dnes...spisal som ich viac aby ste si mohli vybrat co sa vam najviac pozdava :)
Zdravim hosi...taka otazocka...je nejaka stranka kde by som nasiel info ohladom hracov co su v kartovom ohrozeni pre dalsi zapas? myslim LM
2347|
Tip! Avto Jekatěrinburg - Tolpar Ufa | Datum zápasu: 31.7.2018 16:00 | Tip: Avto Jekatěrinburg | Kurz: 2.35 | Vklad: 3
Tip! Mamuty Jugra - Reaktor | Datum zápasu: 31.7.2018 12:30 | Tip: 2 vyhrá hosti | Kurz: 2.15 | Vklad: 1
len pre info dnes v noci o 2 hraju United pripravu s realom madrid
José Mourinho je pred frustrovaný z priebehu predsezónnej prípravy v USA, ktorá je poznačená mnohými zraneniami a inými problémami.
Portugalský manažér sa podľa predbežných odhadov musí v tejto chvíli pred dnešným zápasom proti Realu Madrid zaobísť až bez 17 hráčov
kurz na real sa pohybuje cca 1,7
https://www.livesport.cz/zapas/rV4gYllp/#prehled-zapasu
typická tenisová sr.... před zápasem propad kurzů jak bejk...všude naházeno na Milojeviče a tak to dopadá...prostě typickej fixed