Mel tipspoet ten zensky itf tenis? Peotoze jsem psal na podporu a napsali mi ze ten zapas nemaji vvplanu vypsat
Mel tipspoet ten zensky itf tenis? Peotoze jsem psal na podporu a napsali mi ze ten zapas nemaji vvplanu vypsat
Dinamo vyhrá KO 3-3, prevaha strelecká no najskôr to zazdila séria 3 gólov kde síce našli odpoveď ale na viac sa už nezmohli.
Over OK
Ze sekce Juniorka pokud někdo zkusil Slavia U21 OK*4*
Maria TIMOFEEVA 7 - 6(4) 4 - 6 2 - 6 , nakoniec OK , i keď po 1 . sete som mal bobky *4**5*
Tip! Dinamo Riga - Toros | Datum zápasu: 30.7.2018 12:00 | Tip: Vyhrá domácich | Kurz: 1.65 | Vklad: 2
Info sekce fotbal start 11:00 použitelné do AKO*4*
Neviete prosím vás ako betko vyhodnocuje zápas keď je kontumacia??
Ďakujem
to megaHU:
Jsem tu až dnes, takže reaguji později. Informaci o prodaných 7000 lístcích jsem měl z předprodeje na ticketportálu.
Rozklikl jsem si "koupit lístek" a vyskočil plán stadiónu a vše bylo již obsazeno a k dispozici 3080 lístků. Na kterékoliv místo jsem klikl, tak bylo obsazeno. Z toho pohledu jsem usoudil, že tyto místa jsou opravdu skutečně prodána. Netuším, proč jinak byla rezervována a na stadióně pak o tolik lidí méně. I na stránkách Opavy psali, že pojede spousta lidí. Dost dobře taky nechápu, že týden předtím na Spartu jelo 1200 fans a teď, když hráli "doma" o dost blíže, tak jich přišlo ještě méně.
Nevím no. Každopádně číslo 7000 jsem si nevymyslel, aby byla analýza zajímavá a pracoval jsem s tím, co bylo v danou chvíli k dispozici. *11*
Tip! BURDINA, Evgeniya vs TIMOFEEVA, | Datum zápasu: 30.7.2018 09:00 | Tip: Maria TIMOFEEVA | Kurz: 4 | Vklad: 4
2346|
Hradec Králové - Znojmo 2:1 oba dva dají gól OK
Shaktar - Arsenal Kyjev 3:0 poločas over 1,5 gólů v 1 poločase @1,95 OK*4*
Tak Vlašim - Zbrojovka 2:2FT live KO
Jak to napsat. Vlašim přelezla dvakrát půlku a dala dva góly jinak byla HRŮZOSTRAŠNÁ!!!!!!! A v nastaveném čase sudí neodpískal Zbrojovce JASNOU penaltu!!!
Molcup Kozlovice 2-0 HCP ok
Lanžhot 4-2 neprohra ok
Humpolec 2-1 under void
něco je v live betu
2344|
Off topic:
Dá se nějak obejít Fortuna a na Zbrojovku se dívat jinde? Děkuji
Tak Burnley z diskuse KO skončilo to 0:0
tip na ukrajinsky fotbal v sekci od 18:30 *5*
Tip! Hradec Králové - Znojmo | Datum zápasu: 29.7.2018 18:00 | Tip: oba dva dají gól | Kurz: 1.68 | Vklad: 1