Karabach - kukesi 3:0,under 2,5 ko
Karabach - kukesi 3:0,under 2,5 ko
díky za dnb
Fulham - Sampdoria 0:1FT
tip under OK
tip z diskuse SBR Sampdoria OK
Já jen k zápasu Fulham - Sampdoria
Fulham je v docela mizerné sestavě. Jsou tam i hráči prvního týmu ale zbytek je tak céčko. Myslím že SBR na Sampdorii v kurzu 2,08 by se zkusit mělo
Almetyevsk - Kazan over OK
Tip! Panenské Ostrovy - Bahamy | Datum zápasu: 1.8.2018 22:00 | Tip: HT over 76.5 | Kurz: 1.76 | Vklad: 2
Khimik OK *5*
tip fotbal
Kohlschreiber vítěz čtvrtiny ko..jeho výkon na domácím turnaji nejde zhodnotit
Avto - Čeljabinsk 3:3 KO
Avto 2. tř. vede 2:0, ještě 20 vteřin před koncem 3:2 a opět si nechají vyrovnat...
2349|Tip: Taliansko hcp +6.5 (SBOBET, 2.11), 1/5
sekcia hokej *5*
sekce fotbal
Skúsim sem do diskusie ale nemôžem si pomôcť.
16,00 Tolpar - Reaktor
Tie kurzy az veľmi favorizuju domáci tím. Určite, hrajú doma, ale tím je pomerne mlady, neskúsený hráči. Nadviažem na Urnasovu analýzu, v zápase proti Avto. Určite lákadlo hrajú doma turnaj a myslím ze víťazstvom si môžu pomôcť k peknému umiestneniu na turnaji. Vyhrali nad Jugrou PP, prehra s avtom PP,. Reaktor ma skúsenejsi tím a patrí každoročne k špičke ligy, na turnaji pokorili Jugru, ktorá mala v zápase výhodu viacerých PP dokonca aj vyššieho trestu. Reaktor je vypísaný ako outsider @2,6, a zdá sa mi že tie kurzy by mali byť skôr naopak a keď možno nie naopak tak minimálne rovina, ja tu vidím Reaktor ako mierneho favorita. Ono stále sú to mladasi ale za menej sa skúsiť dá.
Tip! 2-AKO ITF | Datum zápasu: 1.8.2018 13:30 | Tip: Perchicot + Junior | Kurz: 1.71 | Vklad: 4
Tip! Mamuty Jugra - Sputnik | Datum zápasu: 1.8.2018 08:30 | Tip: Hostia hcp+2 | Kurz: 2.5 | Vklad: 1
Tip! Avto Jekatěrinburg - Medvědi Čel | Datum zápasu: 1.8.2018 12:30 | Tip: Avto Jekatěrinburg | Kurz: 2.35 | Vklad: 2
Tip! ATP Kitzbuhel | Datum zápasu: 1.8.2018 11:00 | Tip: Kohlschreiber | Kurz: 2 | Vklad: 3
Som trochu sklamany z vykonu Legie...zapas ovplyvnila cervena karta. Rohy OK..karty by mali byt tiez OK aj ked tipsport ako keby ignoroval tie 2 zlte karty po ktorych nasledovala cervena...podla oficialneho zapasu od Uefy bolo 6 kariet..strely na branu KO..hadam sa niekto inspiroval a vybral spravne tipy *8*
Diky za rohy u Legie Pedro!, *4*