Futsal Rusko - Portugalsko 2:3 KO. Kdo hral na betku mohl s luxusním ziskem zavřit . Bohužel po invidiuálních chybách Portugalci otočilli. To co se dělo v závěru asi nemá smysl komentovat
Futsal Rusko - Portugalsko 2:3 KO. Kdo hral na betku mohl s luxusním ziskem zavřit . Bohužel po invidiuálních chybách Portugalci otočilli. To co se dělo v závěru asi nemá smysl komentovat
1961|
NBA Basketaci co hovorite na vymenu ktora sa udiala teraz Cavs get - Jordan Clarkson, Larry Nance....Lakers get - Isaiah Thomas, Channing Frye
Cavs pustili Irvinga za Thomasa a potom neho za Clarksona? to si myslim, ze stratili vela aj ked Clarkson je dobry strelec. Lebron s Thomasom na jednom ihrisku velmi spolu neslo Isaiah tam niekedy stal ako "druhe" kolo u voza....ale toto *2* *13*
1960|
jeden tip na dnešní extraligu v sekci
Tenis Made in Hungaria.
Tip! Kristianstad - Hammarby | Datum zápasu: 8.2.2018 19:00 | Tip: Hammarby TT over 23,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! Mogo - HS Riga | Datum zápasu: 8.2.2018 18:15 | Tip: Hcp -3.5 Mogo | Kurz: 1.71 | Vklad: 3
Na livku bude urcite i dobra hranice na over...minule 7.5
Tip! Bruggy - St.Liége | Datum zápasu: 8.2.2018 20:45 | Tip: over 3 ah | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Kdo z vas to byl??? *9*
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5471--drama-v-trnave-na-tenisovem-turnaji-zasahovala-policie-opili-sazkari-utekli
Ke včerejším tipum z krasobruslení.. teď jsem se dočetl, že po krátkém programu postupuje 5 týmu do volných jizd a 5 jich končí. Já psal, že všechny týmy jdou do volných jízd. Tím pádem co se týká absolutního bodového vyjádření, tak ty rozdíly mezi týmy Francie a Italie a poté Koreji, Nemecka a Izraele budou menší. Ovšem relativní rozdíl zhruba stejný. Krátký program totiž představuje zhruba jednu třetinu celkového skóre, které jsem uváděl v analyzach. Tak či tak na tipech to nic nemění. Favorite zůstávají stejní. Tak jen omluva za mylnou informaci*16*
Tip! Wurzburg - Gottingen | Datum zápasu: 9.2.2018 19:00 | Tip: Wurzburg hcp -7.5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Chcete sem dávat tipy z bwinu nebo to nikdo nevyužije? V noci jsem ležel v nabídce na OH, na bwinu nemám jak vsadit, ale zase ať to nepíšu zbytecne :-)
Tip! Estrella Burgos - Melzer | Datum zápasu: 8.2.2018 18:05 | Tip: Victor Estrella Burgos | Kurz: 1.97 | Vklad: 4
Gasol 20pts under 17,5(i 19,5) KO, Utah je udržel na 88 bodech, ale Gasol měl hodně střel
Davis void přeložen zápas
Díky moc hráčům Cardiffu, kteří odehráli nejlepší zápas, jaký jsem kdy viděl.*2*
Cardiff - Sheffield 7:1 OK
Tip! CZ - Miláno | Datum zápasu: 9.2.2018 19:00 | Tip: over 162 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Sazka to iste...
Tady dnes neslo prohrat *4*
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 9.2.2018 03:45 | Tip: J.Korea | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
oba tipy zo sekcie tenis OK *5*