tip v sekci ostatni
tip v sekci ostatni
tip v sekcii FUTBAL, vklad 3/10 *4*
At. Madrid - Valencia 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
Francie do 2. místa ve skupině zasloužené KO. Sice vyválčili šokující bod proti Španělsku, kde jim vycházelo všechno, ale Ázerbajdžán byl v duelu o postup o dost lepší a zaslouženě vyhrál.
Tak mal som dnes tie svedky cistu vyhru v akovke proti korejkam hokej zeny poobede mi to tipac vyhodnotil normalne a vyhru pripisal a teraz mi tie svedky odratal ze vraj bol zle zadany domaci tim.neskutocny odpad ten tipsport boha robia si co chcu*13*
Over v Nórsku KO 3-1 , striel bolo dostatok domáci sli nad 40 hostia 21, Zla efektivita .
Mullhouse 3-3 , vyrovnaný zápas ,
Bohužiaľ som bol pri oboch mimo , sorry borci
Miklik len 0+1 KO
Monako-Lyon OK
Slovensko-Švedsko hcp -14,5 easy KO
florbal SVK - SWE jen 4:11 over KO
1.a 3. tř. hubená na branky. SVK to mohou brát jak výhru*4*
Tip! At. Madrid - Valencia | Datum zápasu: 4.2.2018 20:45 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 2.05 | Vklad: 1
1955|3/5
PAOK - PAO 74:91.....PAOK +9 KO
PAO lepsi, treba uznat, toto nebol good bet...
Vítkovice - Jihlava 3:0ft KO úplně mimo
Liverpool - Tottenham 2:2ft void toho je škoda Kane nedal penaltu...
přijměte moji omluvu..
1954|
Litvínov Boleslav.. void
Ahoj , prosím dá se někde na netu sledovat STV 2 nebo nějaký jiný stream na florbal SWE - SVK ? Díky moc *4*
Tentokrát Willingen sklamanie. Wellinger celkovo len 5 miesto. Na tikete v dueloch ko len Prevc-Damjan. On by to možno dal,ale dnes pred skokom mu znížili nezmyselne najazd a pritom vietor sa skoro uplne utíšil a tam to zazdil slabým skokom a druhé kolo už skočil bez záujmu.
šohodri, vyhodnotené tikety mám v príslušnej sekcii.
livko Košice - Nitra 2:5 @3,4 na výhru hostí easy OK *5*
Vardar Skopje 38:26ft hcp OK, takmer domace prostredie mali s tou podporou makedoncov v hladisku...